Bijzondere garagedeuren

Heeft u iets speciaals in gedachten? Een garagedeur in een bijzondere stijl, met specifieke materialen of een speciaal ontwerp? Voor Different Doors is niets te gek. We laten ons graag uitdagen uw wensen te realiseren.

Een deur precies naar uw wensen

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten hebben wij de juiste oplossingen. Met het productieproces in eigen beheer ontwerpen wij een deur die precies aansluit op uw wensen, interesses en/of de stijl van uw woning. Heeft u daarbij speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld uitstraling, ramen, een vaste wand, veiligheid of isolatie? Geen enkel probleem, wij nemen het graag mee in het ontwerpproces.

Een bijzondere garagedeur van Different Doors

In een kennismakingsgesprek bij ons of bij u op locatie inventariseren wij graag uw wensen en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en adviseren u in het maken van keuzes met betrekking tot de stijl en materialen van uw garagedeur. Daarna gaan we met uw wensen aan de slag en ontwerpen we uw eigen, unieke garagedeur.

Meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Wanneer u op zoek bent naar een maatwerk garagedeur in uw eigen stijl en naar uw eigen specifieke wensen zijn we u graag van dienst. De unieke kenmerken van onze specials:

Geen wens is ons te gek
Heeft u een speciaal idee? Wij onderzoeken graag hoe we uw persoonlijke wensen kunnen uitvoeren.

Alle kleuren en materialen
Talloze keuzemogelijkheden in materiaal, kwaliteit en uitstraling. Iedere deur wordt op maat gemaakt.

Geen inbouwruimte benodigd
Is het belangrijk geen kostbare garageruimte te verliezen? Daar hebben wij de juiste oplossingen voor.

Uniek en onderscheidend
Wij zijn uniek en onderscheidend in ontwerp, afwerking, kwaliteit en garantie.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen