Verticale garagedeuren

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.

Verticale garagedeuren: een unieke innovatie die door Different Doors wordt geproduceerd. Bent u op zoek naar het gemak van een elektrische sectionaaldeur met een verticaal profiel? Different Doors kan dit voor u op maat en naar eigen wens realiseren.

Een verticale garagedeur heeft een klassieke look en kan tevens worden uitgevoerd met de uitstraling van een klassieke openslaande deur. U ziet bijna geen verschil, maar merkt dit wel in het gebruiksgemak van uw garagedeur!

Verticale garagedeur op maat geproduceerd

Different Doors is hét adres in Nederland en België om uw eigen verticale garagedeur te laten ontwerpen. Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk. Met het juiste ontwerp en de juiste materialen en afwerking maken we een garagedeur die volledig past bij uw woning, stijl en smaak. Verticale garagedeuren zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar het gemak van een elektrische garagedeur met de uitstraling van een verticaal profiel.

  • Houten verticale garagedeuren
  • Landelijke, moderne of klassieke uitstraling
  • Elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk
  • Uitvoerbaar met boog, slaglat en/of neutje

Voorbeeld van een verticale elektrische garagedeur

Kunt u zich nog niet voorstellen hoe de verticale garagedeur in de praktijk werkt? Bekijk dan de video hieronder. Normaal zou het niet mogelijk zijn deze deur naar boven te laten openen. Dankzij de innovatie van Different Doors wordt de verticaal geprofileerde elektrische garagedeur realiteit!

Elk type garagedeur verticaal geprofileerd

Ook andere soorten garagedeuren kunnen natuurlijk worden uitgevoerd met een verticaal profiel. Different Doors is uw adres voor openslaande garagedeuren, en zijwaartse garagedeuren. Alle types garagedeuren worden op maat geproduceerd. U ontwerpt samen met onze adviseurs een garagedeur die geheel voldoet aan uw individuele wensen en smaak. Ook voor een bijpassende voordeur of loopdeur of een garagedeur geïntegreerd in de gevel kunt u bij ons terecht.


Verticale garagedeuren van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de verticale garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

✔️ Different Doors produceert alle garagedeuren in eigen beheer. Ook onze verticale garagedeuren produceren wij zelf!
✔️ Verticale garagedeuren kunnen worden uitgerust met isolatie- en veiligheidsopties. Bespreek vooral uw wensen!
✔️ Uw ideeën worden werkelijkheid met Different Doors! Wij denken met u mee en maken elk ontwerp mogelijk.
✔️ Elektrische verticale garagedeuren worden op maat geproduceerd. Daardoor geschikt voor elke situatie!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Enorm blij dat we deze stap gemaakt hebben…”

Wij wilden voor onze boerenschuur een electrische deur van 3.40m breed en 3.30 hoog welke op echte mendeuren moesten gelijken. (Verticale houten planken). Na op internet alle mogelijke bedrijven benaderd te hebben, kwamen we uit bij DifferentDoors. Na een goed gesprek met Sil, besloten we met hem in zee te gaan. Zoals afgesproken werd de deur op tijd geleverd en door vakbekwame monteurs geplaatst. Wij zijn enorm blij dat we deze stap hebben gemaakt en hebben al veel complimenten gekregen.

– Familie Witlox

Lees meer verhalen van klanten