Bijzondere garagedeuren van Different Doors

  • Geen wens is ons te gek!
  • Alle kleuren en materialen
  • Geen inbouwruimte benodigd
  • Uniek en onderscheidend in ontwerp, afwerking, kwaliteit en garantie.

Heeft u iets speciaals in gedachten? Een garagedeur in een bijzondere stijl, met specifieke materialen of een speciaal ontwerp? Voor Different Doors is niets te gek. We laten ons graag uitdagen om uw wensen te realiseren.

Een deur precies naar uw wensen

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten hebben wij de juiste oplossingen. Met het productieproces in eigen beheer ontwerpen wij een deur die precies aansluit op uw wensen, interesses en/of de stijl van uw woning. Heeft u daarbij speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld uitstraling, ramen, een vaste wand, veiligheid of isolatie? Geen enkel probleem, wij nemen het graag mee in het ontwerpproces.


Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Als het gaat om de levensduur van onze sectionaaldeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Different Doors geeft u maar liefst 10 jaar lang garantie op uw garagedeur.


        


Een bijzondere garagedeur van Different Doors

In een kennismakingsgesprek bij ons of bij u op locatie inventariseren wij graag uw wensen en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en adviseren u in het maken van keuzes met betrekking tot de stijl en materialen van uw garagedeur. Daarna gaan we met uw wensen aan de slag en ontwerpen we uw eigen, unieke garagedeur.

Meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Houten sectionaal afrormosi

“Dan beloven ze iets bijzonders, en dan maken ze iets bijzonders…”

Bekijk dit bijzondere project met twee houten garagedeuren en gevelbekleding >>

Familie Treffers, Hank

Lees meer verhalen van klanten

Bijzondere garagedeuren van Different Doors

  • Geen wens is ons te gek!
  • Alle kleuren en materialen
  • Geen inbouwruimte benodigd
  • Uniek en onderscheidend in ontwerp, afwerking, kwaliteit en garantie.