Bijzondere garagedeuren

Heeft u iets speciaals in gedachten? Een garagedeur in een bijzondere stijl, met specifieke materialen of een speciaal ontwerp? Voor Different Doors is niets te gek. We laten ons graag uitdagen uw wensen te realiseren.

Een deur precies naar uw wensen

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten hebben wij de juiste oplossingen. Met het productieproces in eigen beheer ontwerpen wij een deur die precies aansluit op uw wensen, interesses en/of de stijl van uw woning. Heeft u daarbij speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld uitstraling, ramen, een vaste wand, veiligheid of isolatie? Geen enkel probleem, wij nemen het graag mee in het ontwerpproces.

Een bijzondere garagedeur van Different Doors

In een kennismakingsgesprek bij ons of bij u op locatie inventariseren wij graag uw wensen en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en adviseren u in het maken van keuzes met betrekking tot de stijl en materialen van uw garagedeur. Daarna gaan we met uw wensen aan de slag en ontwerpen we uw eigen, unieke garagedeur.

Meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Wanneer u op zoek bent naar een maatwerk garagedeur in uw eigen stijl en naar uw eigen specifieke wensen zijn we u graag van dienst. De unieke kenmerken van onze specials:

Geen wens is ons te gek
Heeft u een speciaal idee? Wij onderzoeken graag hoe we uw persoonlijke wensen kunnen uitvoeren.

Alle kleuren en materialen
Talloze keuzemogelijkheden in materiaal, kwaliteit en uitstraling. Iedere deur wordt op maat gemaakt.

Geen inbouwruimte benodigd
Is het belangrijk geen kostbare garageruimte te verliezen? Daar hebben wij de juiste oplossingen voor.

Uniek en onderscheidend
Wij zijn uniek en onderscheidend in ontwerp, afwerking, kwaliteit en garantie.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen