Verticale houten garagedeur gelijk in de gevel

Deze verticale houten garagedeur in Zuid-Holland geeft deze bijzondere rietgedekte woning een luxe en stijlvolle uitstraling. Dit unieke object voorzien van een garagedeur van Different Doors is een mooi voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden. De garagedeur is volledig onzichtbaar verwerkt. Wanneer de bewoner op de handzender klikt zal hij zichtbaar worden.

Hout in combinatie met riet

Deze bijzonder woning met rietgedekte kap heeft van nature al een bijzondere uitstraling. Het hout sluit hier perfect op aan.

Video

Bekijk de video van deze 'onzichtbare' garagedeur

Geïntegreerd in wand

De verticale houten garagedeur is volledig geïntegreerd in de wand. In gesloten stand is het dus nauwelijks te zien dat er in de wand een automatische garagedeur gemonteerd is. Dit geeft deze woning een unieke en strakke uitstraling.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren