Garagedeur en loopdeur van Afrormosia hout – Eindhoven

Met een prachtige houten sectionaaldeur en elektrische autolift als entree wordt het parkeren van de auto bij deze woning in Eindhoven een heuse ervaring. Different Doors is verantwoordelijk geweest voor het verzorgen van de houten sectionaaldeur en loopdeur van afrormosia hout. De deuren gaan volledig op in de gevel waardoor het project één geheel vormt, wat de parkeerervaring nog meer ten goede komt.

Houten garagedeur van Afrormosia hout

Voor dit project is de houtsoort Afrormosia toegepast. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Het hout kenmerkt zich door een prachtige goudbruine kleur en duidelijke vlamtekening. Ook bij dit project komen beide kenmerken duidelijk naar voren. Bekijk hier meerdere gerealiseerde projecten met afrormosia hout.

 

Duurzaamheid

Afrormosia hout heeft duurzaamheidsklasse 1, dit is de hoogste duurzaamheidsklasse die er is. Dit betekent dat het hout een lange levensduur kent doordat het goed bestand is tegen diverse weersinvloeden. De kans op werking van, en scheurtjes in het hout is minimaal. Hierdoor is Afrormosia hout uitermate geschikt om te gebruiken voor een garagedeur of gevelbekleding.

Garagedeur gelijk met de gevel én plafond

Uniek aan dit project is dat de gevelbekleding ook perfect overloopt op de houten latten op het plafond. Het gehele project is van dezelfde batch hout gemaakt waardoor het ook werkelijk één geheel vormt. Totdat de garagedeur of loopdeur geopend worden zijn deze namelijk vrijwel onzichtbaar.

Fotografie: The Art of Living

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren