Different Doors, de optimale beleving in garagedeuren!

Different Doors is totaalaanbieder en specialist in garagedeuren. Wat voor type deur u ook zoekt, Different Doors produceert uw deur geheel op maat en naar uw wens. Na jarenlange ervaring kent Different Doors de fijne kneepjes van het vak en kunnen onze adviseurs u voorzien van gedegen, persoonlijk advies.

Waarom kozen al 10 duizenden klanten voor een garagedeur van Different Doors?

  • Different Doors vliegt projecten anders aan. De klant staat ten alle tijden voorop, in alle fases van een project. Dus geen standaard projecten maar alles is maatwerk.
  • Samen met de klant zoeken we naar de mogelijkheden en de beste oplossing. Wij vinden het belangrijk dat het samen gebeurt. Met ons team, en met de klant.
  • De medewerkers van Different Doors worden vrijgelaten om te doen wat ze het leukst vinden. Er zijn geen werktijden en problemen zijn uitdagingen. Deze uitdagingen vliegen we met een vrije geest aan om tot een solide oplossing te komen.
Sil Different Doors
klantenservice Different Doors

U bent op zoek naar een garagedeur die past bij uw woning.

Het eerste contact met Different Doors zal plaatsvinden via onze medewerkers van de klantenservice. U heeft een vraag of een specifieke wens over garagedeuren? U kunt ons bellen op 0495 470000 of een contactformulier invullen. Vervolgens zullen wij uw vragen beantwoorden. Op kantoor zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 17.00.

Onze adviseurs komen graag bij u langs…

Om uw situatie te bekijken en de oneindige mogelijkheden te bespreken. Onze adviseurs hebben allen een jarenlange achtergrond op het gebied van garagedeur montage. Ze hebben kennis van zaken en kunnen voor iedere situatie een perfecte oplossing bieden. Aan de hand van uw wensen en situatie wordt de beste oplossing gezocht.

Een adviseur heeft ook altijd monsters bij zodat u kan voelen en zien hoe de garagedeur eruit komt te zien. Via reeds gerealiseerd projecten kunnen wij u foto’s en filmpjes tonen. Aan tafel kan er eventueel direct een passende en vrijblijvende offerte worden gemaakt en ziet u wat Different Doors voor u kan betekenen.

Vrijblijvend advies garagedeur adviseurs Different Doors

Different Doors doet zijn naam eer aan. Met de focus op kwaliteit, klantgerichtheid en service bieden wij deuren met een onbegrensd scala aan ontwerp- en inbouwmogelijkheden. Door de talrijke keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal, isolatie, veiligheid, uitstraling en toepassingen onderscheidt Different Doors zich van andere garagedeuren en aanbieders. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? U kunt ons bellen of een contactformulier invullen.

Uw wensen werken wij verder uit…

Ontmoet Marco, Bram, Theijs en Twan. De technische tekenaars van Different Doors maken van uw dromen en wensen een tastbaar ontwerp. Ze werken alles tot in de fijnste details uit. Heeft u vragen over uw ontwerp? U kunt ze bereiken via ons telefoonnummer +31 (0) 495 470000. U kunt onze tekenaars ook direct per mail bereiken via wvb@differentdoors.nl.

Productieteam Different Doors

Productie in eigen beheer

Dankzij een volledig eigen productie weten wij kwaliteit en snelle levertijden te waarborgen en de meest uitdagende wensen te realiseren. Houten garagedeuren en voordeuren van Different Doors worden allemaal met de hand gemaakt door onze ervaren medewerkers.

Ontmoet onze monteurs!

Goed opgeleide monteurs die uw bestelde deur perfect monteren. Dat vinden wij belangrijk.
Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage,
installatie en afwerking te garanderen. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze producten!

Vak experts Different Doors

 

Planning Different Doors

Heeft u vragen over wanneer uw bestelde garagedeur geplaatst wordt? Of heeft u andere vragen over planning? Thomas en Patty helpen u graag met al uw vragen over de planning. Heeft u onverhoopt een klacht, wij lossen het graag voor u op.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit gaat verder dan het leveren van goede, solide en mooie deuren. Kwaliteit betekent ook een uitstekende service, werken volgens afspraak en klaar staan voor de klant. Dat weten we bij Different Doors maar al te goed. Zo staan wij in geval van nood, buiten kantooruren 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Garantie en snelle service
Als het gaat om de levensduur van onze garagedeuren en voordeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Die geeft Different Doors namelijk 10 jaar lang op alle garagedeuren!

Hoe robuust onze deuren ook zijn; wat zelfs Different Doors niet kan garanderen is dat er nooit iets stuk gaat. Wat we wel kunnen, is zorgen dat het probleem snel wordt opgelost.




Heeft u vragen over uw factuur of andere administratieve zaken? Femke helpt u graag.



Voor vragen op marketing gebied kunt u terecht bij Erik via marketing@differentdoors.nl. Hij komt ook graag bij u langs om uw garagedeur in beeld te brengen. Als u inspiratie op wilt doen bekijkt u onze reeds gerealiseerde projecten hier.




Als ambitieus en groeiend bedrijf houden we ons continu bezig met nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Met haar bedrijfskundige achtergrond is Patty verantwoordelijk voor vele uiteenlopende projecten binnen Different Doors.



U wenst een nieuwe houten garagedeur? Jens zal uw aanvraag behandelen en uw eerste vragen beantwoorden.


Marc Different Doors Thijs Different Doors Marco Different Doors Stefan Different Doors Bas Different Doors