Waarom kozen al vele duizenden klanten voor een garagedeur van Different Doors?

  • Different Doors vliegt projecten anders aan. De klant staat ten alle tijden voorop, in alle fases van een project. Dus geen standaard projecten maar alles is maatwerk.
  • Samen met de klant zoeken we naar de mogelijkheden en de beste oplossing. Wij vinden het belangrijk dat het samen gebeurt. Met ons team, en met de klant.
  • De medewerkers van Different Doors worden vrijgelaten om te doen wat ze het leukst vinden. Er zijn geen werktijden en problemen zijn uitdagingen. Deze uitdagingen vliegen we met een vrije geest aan om tot een solide oplossing te komen.

Different Doors doet zijn naam eer aan. Met de focus op kwaliteit, klantgerichtheid en service bieden wij deuren met een onbegrensd scala aan ontwerp- en inbouwmogelijkheden. Door de talrijke keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal, isolatie, veiligheid, uitstraling en toepassingen onderscheidt Different Doors zich van andere garagedeuren en aanbieders. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? U kunt ons bellen of een contactformulier invullen.

Sil Different Doors
Different Doors klantenservice

U bent op zoek naar een garagedeur die past bij uw woning.

Het eerste contact met Different Doors zal plaatsvinden via onze medewerkers van de klantenservice. U heeft een vraag of een specifieke wens over garagedeuren? U kunt ons bellen op 0495 470 000 of een contactformulier invullen. Vervolgens beantwoorden wij uw vragen. Op kantoor zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 17.00.

Onze adviseurs bespreken graag uw wensen…

Om vervolgens het juiste advies te geven. Onze adviseurs hebben allen een jarenlange achtergrond op het gebied van garagedeur montage. Ze hebben kennis van zaken en bieden voor iedere situatie een perfecte oplossing. Aan de hand van uw wensen en situatie wordt er direct een vrijblijvende en passende offerte op maat aangeboden.

Een Different Doors adviseur heeft ook altijd monsters bij zodat u de gebruikte materialen kunt zien en voelen. Ook is er een handige tool ontwikkeld waardoor u direct kunt zien hoe uw nieuwe garagedeur eruit komt te zien. Een afspraak met één van onze adviseurs is altijd vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Engineers Different Doors

Uw wensen werken wij verder uit…

Ontmoet Twan, Pieter, Bram, Marco, Theijs en Thijs. De engineers van Different Doors maken van uw dromen en wensen een tastbaar ontwerp. Ze werken alles tot in de fijnste details uit. Heeft u vragen over uw ontwerp? U kunt ze bereiken via ons telefoonnummer +31 (0) 495 470 000. U kunt ze ook direct per mail bereiken via wvb@differentdoors.nl.

Productie in eigen beheer

Dankzij een volledig eigen productie weten wij kwaliteit en snelle levertijden te waarborgen en de meest uitdagende wensen te realiseren. Houten garagedeuren en voordeuren van Different Doors worden allemaal met de hand gemaakt door onze ervaren medewerkers.

Ontmoet onze monteurs!

Goed opgeleide monteurs die uw bestelde deur perfect monteren. Dat vinden wij belangrijk.
Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage,
installatie en afwerking te garanderen. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze producten!

Heeft u vragen over wanneer uw bestelde garagedeur geplaatst wordt? Of heeft u andere vragen over planning? Thomas en Patty helpen u graag met al uw vragen over de planning. Heeft u onverhoopt een klacht, wij lossen het graag voor u op en sturen monteur Steve bij u langs.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit gaat verder dan het leveren van goede, solide en mooie deuren. Kwaliteit betekent ook een uitstekende service, werken volgens afspraak en klaar staan voor de klant.

Garantie en snelle service
Als het gaat om de levensduur van onze garagedeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Die geeft Different Doors namelijk 10 jaar lang op alle materialen die gebruikt zijn in onze garagedeuren!

beeldmerk

Ontmoet het hele Different Doors team!

Iedere dag staan wij op om uw dromen op het gebied van deuren waar te maken. Wij helpen u graag.

voordeel different doors 1
voordeel different doors 2
voordeel different doors 3
voordeel different doors 4
voordeel different doors 5
voordeel different doors 6
voordeel different doors 7
voordeel different doors 8
voordeel different doors 9
voordeel different doors 10
voordeel different doors 11
voordeel different doors 12
voordeel different doors 13
voordeel different doors 14
voordeel different doors 15
voordeel different doors 16
voordeel different doors 17
voordeel different doors 18
voordeel different doors 19
voordeel different doors 20
voordeel different doors 21
voordeel different doors 22
voordeel different doors 23
voordeel different doors 24
voordeel different doors 25
voordeel different doors 26
voordeel different doors 27
voordeel different doors 28
voordeel different doors 29
voordeel different doors 30
voordeel different doors 31
voordeel different doors 32
voordeel different doors 33
voordeel different doors 34
voordeel different doors 35
voordeel different doors 36
voordeel different doors 37
voordeel different doors 38
voordeel different doors 39
voordeel different doors 40
voordeel different doors 41
voordeel different doors 42
voordeel different doors 43
beeldmerk

Different Doors, de optimale beleving in garagedeuren!

Different Doors is totaalaanbieder en specialist in garagedeuren. Wat voor type deur u ook zoekt, Different Doors produceert uw deur geheel op maat en naar uw wens. Na jarenlange ervaring kent Different Doors de fijne kneepjes van het vak en kunnen onze adviseurs u voorzien van gedegen, persoonlijk advies.