Automatische garagedeuren

De kans is groot dat u uw garagedeur meerdere keren per dag gebruikt. Misschien zelfs vaker dan uw voor- of achterdeur. Het spreekt voor zich dat het openen en sluiten van de garagedeur dan zo vlot en vloeiend mogelijk moet gaan. Different Doors biedt uitkomst met maatwerk automatische garagedeuren in elke stijl.

Automatische garagedeuren zijn leverbaar als sectionaal garagedeur of zijwaartse garagedeur in onderhoudsvrije materialen of hout. Iedere garagedeur wordt geheel op maat ontworpen én geproduceerd. Samen met u ontwerpen we een maatwerk deur die geheel aansluit op uw stijl, uw woning of garage en uw gebruikswensen. U heeft daarbij talrijke keuze-opties in materialen, kleuren, ontwerp, uitstraling, veiligheid én automatische aansturing van uw garagedeur.

Garagedeur automatisch openen

Uw elektrische garagedeur wordt uitgerust met een motor. Daarnaast heeft Different Doors diverse opties om uw garagedeur automatisch te openen. De volgende opties kunnen wij leveren: sensoren, afstandsbediening, GSM-module met app voor uw smartphone, openen en sluiten met vingerscan, een codebediening, sleutelschakelaar of handzender. In een adviesgesprek beoordelen we graag samen met u welke mogelijkheden geschikt zijn voor u.

De garagedeuren kunnen bovendien zo worden ontworpen dat deze automatisch sluiten na een bepaalde tijd open te hebben gestaan. Sensoren in de rails van uw garagedeur voorkomen dat de deur ten onrechte sluit, bijvoorbeeld wanneer een auto in de deuropening geparkeerd is.

Automatische garagedeuren zijn een perfecte keuze voor iedereen die de deur veelvuldig gebruikt en op zoek is naar een optimaal gebruiksgemak!

Isolatie en veiligheid

De automatische garagedeuren van Different Doors kunnen desgewenst extra goed worden geïsoleerd. Zo bieden we u bijvoorbeeld panelen tot wel 60 mm dik. Ook beschikken de deuren over de juiste veiligheidskenmerken. Deze kunnen worden uitgebreid naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse ***. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd goed afgesloten. Over de veiligheid van de diverse automatische systemen voor garagedeuren kunnen we u bovendien in een adviesgesprek informeren.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Wij ontwerpen graag een unieke automatische garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze automatische garagedeuren:

Nieuwbouw én renovatie
Onze automatische garagedeuren worden geheel op maat geproduceerd. Dat maakt ze geschikt voor elk huis en elke garage.

Automatisch openen
Openen en sluiten zoals u dat wilt.     Volop keuze van handzender of sleutelschakelaar tot smartphone of vingerscan!

Drukknop aan binnenzijde
Uw deur van binnen openen gaat eenvoudig met een draadloze drukknop aan de binnenzijde van uw garage.

Automatisch sluiten
Uw garagedeur kan na een instelbare tijd automatisch worden gesloten. Natuurlijk alleen wanneer de deur vrij is!

 

Elektrische garagedeuren

Automatische garagedeuren kunnen worden ontworpen als elektrische garagedeur of zijwaartse garagedeur. Daarbij kiest u zelf tussen onderhoudsvrije materialen of in elke gewenste houtsoort. De deur wordt speciaal voor u ontworpen. Alle ontwerpopties van de gewone elektrische garagedeur of zijwaartse garagedeur zijn ook voor u beschikbaar. Meer weten over de ontwerpopties? Lees dan verder.

» Elektrische garagedeuren        » Zijwaartse garagedeuren

 

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen