Automatische garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat.
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Automatische garagedeuren

De kans is groot dat u uw garagedeur meerdere keren per dag gebruikt. Misschien zelfs vaker dan uw voor- of achterdeur. Het spreekt voor zich dat het openen en sluiten van de garagedeur dan zo vlot en vloeiend mogelijk moet gaan. Different Doors biedt uitkomst met maatwerk automatische garagedeuren in elke stijl.

Automatische garagedeuren zijn leverbaar als sectionaal garagedeur of zijwaartse garagedeur in hout. Iedere garagedeur wordt geheel op maat ontworpen én geproduceerd. Samen met u ontwerpen we een maatwerk deur die geheel aansluit op uw stijl, uw woning of garage en uw gebruikswensen. U heeft daarbij talrijke keuze-opties in houtsoorten, kleuren, ontwerp, uitstraling, veiligheid én automatische aansturing van uw garagedeur.

Garagedeur automatisch openen

Uw elektrische garagedeur wordt uitgerust met een motor. Daarnaast heeft Different Doors diverse opties om uw garagedeur automatisch te openen. De volgende opties kunnen wij leveren: sensoren, afstandsbediening, GSM-module met app voor uw smartphone, openen en sluiten met vingerscan, een codebediening, sleutelschakelaar of handzender. In een adviesgesprek beoordelen we graag samen met u welke mogelijkheden geschikt zijn voor u.

De garagedeuren kunnen bovendien zo worden ontworpen dat deze automatisch sluiten na een bepaalde tijd open te hebben gestaan. Sensoren in de rails van uw garagedeur voorkomen dat de deur ten onrechte sluit, bijvoorbeeld wanneer een auto in de deuropening geparkeerd is.

Automatische garagedeuren zijn een perfecte keuze voor iedereen die de deur veelvuldig gebruikt en op zoek is naar een optimaal gebruiksgemak!

Automatisch openen
Openen en sluiten zoals u dat wilt. Volop keuze van codeklavier, handzender of sleutelschakelaar tot smartphone of vingerscan!

Isolatie en veiligheid van de automatische garagedeuren

De automatische garagedeuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd. Zo bieden we u bijvoorbeeld panelen tot wel 60 mm dik. Ook beschikken de deuren over de juiste veiligheidskenmerken. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd goed afgesloten. Over de veiligheid van de diverse automatische systemen voor garagedeuren kunnen we u bovendien in een adviesgesprek informeren.

Elektrische garagedeuren

Automatische garagedeuren kunnen worden ontworpen als elektrische garagedeur of zijwaartse garagedeur. Daarbij kiest u zelf welke houtsoort het beste past bij uw project. De deur wordt speciaal voor u ontworpen. Alle ontwerpopties zijn voor u beschikbaar. Meer weten over de ontwerpopties? Neem contact op met ons.


Gegerandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Dan beloven ze iets bijzonders, en dan maken ze iets bijzonders…”

Bekijk dit bijzondere project met twee houten automatische garagedeuren en gevelbekleding >>

Familie Treffers, Hank

Lees meer verhalen van klanten

Automatische garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat.
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
  • Meerdere bedieningsmogelijkheden.
  • Uw deur sluit na verloop van tijd automatisch, uiteraard wanneer de deur vrij is.
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!