Houten sectionaaldeuren

Het gemak van een sectionaal garagedeur combineren met de uitstraling van een houten openslaande deur? Een garagedeur geïntegreerd in de gevel? Different Doors maakt ieder ontwerp mogelijk.

Onze houten sectionaaldeuren staan garant voor een optimale isolatie, dankzij de mogelijkheid van panelen tot wel 75 mm. Houten elektrische garagedeuren zijn uitvoerbaar in iedere gewenste houtsoort, zowel horizontaal als verticaal geprofileerd. Samen met u ontwerpen wij een houten sectionaaldeur die precies aansluit op uw wensen, woning en stijl. Een voordeur in hetzelfde hout of andere speciale wensen? Daag ons uit uw droom te verwezenlijken!

Maatwerk houten sectionaaldeur

Alle houten sectionaaldeuren van Different Doors worden op maat en aan de hand van uw wensen geproduceerd. U kunt tot de kleinste details bepalen hoe de deur eruit zal komen te zien. Van het formaat en de houtsoort tot het profiel, de afwerking en de kleur: de mogelijkheden zijn eindeloos! Of u nu een deur wenst in merantie, eiken, mahonie, red cedar, okoumé, merbau of padoek, met of zonder HR++ glas/thermopane; Different Doors maakt elektrische garagedeuren van hout geheel naar wens, passend bij uw woning, in elke gewenste stijl.

Bekijk een voorbeeld van een houten elektrische garagedeur:

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze houten elektrische garagedeuren:

Iedere houtsoort mogelijk
Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en sfeer. Bij Different Doors heeft u keuze uit alle denkbare houtsoorten.

Ook verticaal te profileren
Een houten sectionaaldeur met verticaal profiel en de uitstraling van een openslaande deur? Wij maken het mogelijk!

Geïntegreerd in de gevel
Uw garagedeur, loopdeur en/of voordeur geheel geïntegreerd in uw gevel? Wij maken uw wens realiteit.

Voor nieuwbouw en renovatie
Onze houten sectionaaldeuren worden op maat geproduceerd en zijn realiseerbaar in elke situatie.

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Architecten die gebruik willen maken van de garagedeuren van Different Doors kunnen bestekteksten en inbouwtekeningen hier aanvragen.

 

 

Over onze houten sectionaaldeuren

Wij hebben in onze bestaande garage door Different Doors een nieuwe bredere houten sectionaaldeur laten plaatsen die verticaal geprofileerd is. Het is werkelijk prachtig geworden en wij zijn meer dan tevreden. Keurige afwerking door de monteurs, geweldige service door Sil en zijn team, flexibel en denken met de klant mee! Een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een deur die uw huis afmaakt.

– W. Matthijs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen