Houten sectionaaldeuren

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook leverbaar in combinatie met een voordeur en gevelbekleding.
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.

Houten sectionaaldeuren zijn stijlvolle deuren met karakter. Het hout geeft uw woning een unieke en luxe uitstraling. Houten sectionaaldeuren openen naar boven of naar de zijkant. U heeft daardoor geen ruimte voor uw garage nodig zoals bij openslaande deuren. Uw garagedeur opent u snel en soepel zowel van binnen als met een afstandsbediening. Handig om makkelijk en snel uw auto in uw garage te parkeren.

Maatwerk in houten sectionaaldeuren

Alle houten sectionaaldeuren produceren we op maat, waardoor ze in vrijwel iedere afmeting mogelijk zijn. Uw wensen staan centraal. U heeft keuze uit alle houtsoorten, desgewenst in de juiste tint gebracht met lak of olie. Ook kiest u de paneelbreedte en of uw houten sectionaaldeur verticaal of horizontaal geprofileerd wordt. Wij doen er alles aan om uw garagedeur aan te laten sluiten bij uw woning en uw wensen.

Modern, klassiek of monumentaal

Houten garagedeuren zijn een eyecatcher bij moderne woningen. Maar ook voor klassieke en zelfs monumentale woningen leveren we prachtige houten garagedeuren. Graag laten we uw houten sectionaaldeur geheel aansluiten bij uw wensen en uw woning.

U verzint het, wij maken het!

Welk idee uzelf of uw architect ook heeft, daag ons uit! Er is meer mogelijk dan u denkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Glas in uw houten sectionaaldeur
  • Een onzichtbare garagedeur in uw houten gevelbekleding.
  • Een loopdeur in uw sectionaaldeur

Bekijk hieronder een aantal innovatieve oplossingen van Different Doors:

Geïsoleerde sectionaaldeuren

Isolatie

Onze houten garagedeuren zijn uitstekend geïsoleerd. Door de slimme constructie vormen onze garagedeuren geen koudebrug, mits gesloten natuurlijk.

Veilige garagedeur

Beveiliging

De sectionaaldeuren van Different Doors zijn veilig tegen inbraak. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd veilig afgesloten tegen inbrekers.

Gebruiksgemak

Eenvoudig in gebruik

Met een draadloze drukknop kunt u de sectionaaldeuren eenvoudig openen. De deur opent soepel en snel dankzij de krachtige motor. Ook van buitenaf is de bediening heel eenvoudig met een afstandsbediening, zelfs vanuit uw auto!


Kwaliteit

Bij Different Doors kiest u voor een houten sectionaaldeur van topkwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en mechanica. De afwerking en montage wordt door onze eigen installatieteams vakkundig verzorgd. Een garagedeur van de Different Doors is een uitstekende investering in uw woning.

Garantie

U bent verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur van onze houten sectionaaldeuren. Different Doors geeft u maar liefst 10 jaar lang garantie op uw garagedeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor spreken we graag met u af, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Sil Different Doors
Referentie Oregon Pine

“Daar moeten we mee in zee…”

De adviseur heeft alles goed uitgelegd en we dachten daar moeten we mee in zee. Ondanks dat de prijs wel wat hoger was, maar die is het dan ook dubbel waard…

– Familie Thijs, Son & Breugel

Bekijk dit project inclusief interview met de klant >>

Lees meer verhalen van klanten

Houten garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!