Houten sectionaaldeuren

Het gemak van een sectionaal garagedeur combineren met de uitstraling van een houten openslaande deur? Een garagedeur geïntegreerd in de gevel? Different Doors maakt ieder ontwerp mogelijk.

Onze houten sectionaaldeuren staan garant voor een optimale isolatie, dankzij de mogelijkheid van panelen tot wel 75 mm. Houten elektrische garagedeuren zijn uitvoerbaar in iedere gewenste houtsoort, zowel horizontaal als verticaal geprofileerd. Samen met u ontwerpen wij een houten sectionaaldeur die precies aansluit op uw wensen, woning en stijl. Een voordeur in hetzelfde hout of andere speciale wensen? Daag ons uit uw droom te verwezenlijken!

Maatwerk houten sectionaaldeur

Alle houten sectionaaldeuren van Different Doors worden op maat en aan de hand van uw wensen geproduceerd. U kunt tot de kleinste details bepalen hoe de deur eruit zal komen te zien. Van het formaat en de houtsoort tot het profiel, de afwerking en de kleur: de mogelijkheden zijn eindeloos! Of u nu een deur wenst in merantie, eiken, mahonie, red cedar, okoumé, merbau of padoek, met of zonder HR++ glas/thermopane; Different Doors maakt elektrische garagedeuren van hout geheel naar wens, passend bij uw woning, in elke gewenste stijl.

Bekijk een voorbeeld van een onlangs gemonteerde houten elektrische garagedeur (meer informatie over dit unieke project vind je hier):

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze houten elektrische garagedeuren:

Iedere houtsoort mogelijk
Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en sfeer. Bij Different Doors heeft u keuze uit alle denkbare houtsoorten.

Ook verticaal te profileren
Een houten sectionaaldeur met verticaal profiel en de uitstraling van een openslaande deur? Wij maken het mogelijk!

Geïntegreerd in de gevel
Uw garagedeur, loopdeur en/of voordeur geheel geïntegreerd in uw gevel? Wij maken uw wens realiteit.

Voor nieuwbouw en renovatie
Onze houten sectionaaldeuren worden op maat geproduceerd en zijn realiseerbaar in elke situatie.

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Architecten die gebruik willen maken van de garagedeuren van Different Doors kunnen bestekteksten en inbouwtekeningen hier aanvragen.

 

 

Over onze houten sectionaaldeuren

Wij hebben in onze bestaande garage door Different Doors een nieuwe bredere houten sectionaaldeur laten plaatsen die verticaal geprofileerd is. Het is werkelijk prachtig geworden en wij zijn meer dan tevreden. Keurige afwerking door de monteurs, geweldige service door Sil en zijn team, flexibel en denken met de klant mee! Een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een deur die uw huis afmaakt.

– W. Matthijs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen