Zijwaartse houten garagedeur met loopdeur en gevelbekleding

In het Brabantse St-Michielsgestel heeft Different Doors deze garage voorzien van een dubbele zijwaartse sectionaaldeur, gevelbekleding en loopdeur. De zijdelingse houten garagedeur en loopdeur zijn naadloos verwerkt in de gevel. Dit zorgt voor een mooi samenhangend geheel.

Video

Bekijk de video

Afrormosia

Voor dit project is de houtsoort Afrormosia toegepast. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout verticaal te plaatsen krijgt de garage een luxe uitstraling.

 

Duurzaamheid

Afrormosia hout heeft duurzaamheidsklasse 1, dit is de hoogste duurzaamheidsklasse die er is. Dit betekent dat het hout een lange levensduur kent doordat het goed bestand is tegen diverse weersinvloeden. De kans op werking van, en scheurtjes in het hout is minimaal. Hierdoor is Afrormosia hout uitermate geschikt om te gebruiken voor een garagedeur of gevelbekleding.

Voetgangersstand

Alle zijwaartse garagedeuren van Different Doors kunnen ook gedeeltelijk geopend worden. Door het gebruik van de voetgangersstand is de garagedeur ook met de fiets aan de hand praktisch in gebruik. De garagedeur hoeft dus niet volledig open om erdoor te kunnen.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren