Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

  • Optimale beveiliging en isolatie
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
  • Altijd 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Al vanaf € 2599,- incl. BTW & montage

Meer informatie

Openslaande garagedeuren zijn erg populair. Ze zijn namelijk ideaal wanneer u uw garage voornamelijk voor uw fietsen, scooter of motor gebruikt. U kunt eenvoudig uw garage in en uitlopen en naar wens opent u één of beide deuren. Openslaande garagedeuren staan ook nog eens erg stijlvol in uw woning of garage.

Onderhoudsvrije garagedeuren

Onze openslaande garagedeuren zijn bijna helemaal vrij van onderhoud. Haal er twee keer per jaar een vochtige doek over en u heeft er geen omkijken naar. Onze onderhoudsarme garagedeuren zijn gemaakt van stalen panelen en een aluminium kozijn. U kiest dan ook een sterke en duurzame garagedeur.

Garagedeur op maat

Different Doors produceert openslaande garagedeuren volledig op maat. De afmetingen, uitstraling en kleur bepaalt u helemaal zelf. Daarnaast heeft u keuze uit garagedeuren met HR++ isolatieglas. Zelfs een asymmetrische verdeling van de twee garagedeuren is mogelijk.

Stijl en kleur naar keuze

Uw openslaande garagedeur wordt geleverd in een RAL-kleur naar keuze. Maar u heeft veel meer keuze. Wilt u een moderne of klassieke uitstraling? Wilt u horizontale of verticale belijning? Wij zorgen er graag voor dat uw openslaande garagedeur helemaal aan uw wensen voldoet.

 

Uitstekende isolatie

Wij leveren garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel voor optimale isolatie. We vertellen je graag alles over isolatie van openslaande garagedeuren.

 

Lees meer over isolatie

Optimale veiligheid

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** sterren sloten én driepuntssluiting. Informeer ook naar onze extra beveiligingsopties.

Lees meer over veiligheid

Gebruiksgemak

Met openslaande garagedeuren van Different Doors is het voor iedereen in het gezin heel eenvoudig om de garage te gebruiken. Gemakkelijk en geruisloos!

Lees meer over gebruiksgemak

Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2599,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

 

“Super
tevreden!”

Wij zijn super tevreden met onze mooie nieuwe garagedeuren. Top kwaliteit en top service van Different Doors. En respect voor de monteurs die tijdens plaatsing in de winter bij een gevoelstemperatuur van -17C vakwerk hebben afgeleverd…!

– Familie Kleijn

Lees meer verhalen van klanten

Offerte voor uw onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor u samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook echt wat aan heeft! Vul daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op