Houten sectionaaldeur verschillende breedtes

Bent u op zoek naar unieke en stijlvolle garagedeur? Een hoogwaardige houten garagedeur met een WOW-effect? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres. Voor deze bijzondere nieuwbouwwoning in Noord-Brabant hebben we deze unieke garage voorzien van twee houten sectionaaldeuren van verschillende breedtes die nagenoeg onzichtbaar verwerkt zijn.

Op maat gemaakt
Al onze houten garagedeuren en de bijbehorende techniek worden door ons team uitgewerkt en in de eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor is alles mogelijk. Zo ook verschillende lengtes, breedtes en diktes van de houten delen. Zo krijgt deze garage een fraaie en zeer unieke uitstraling.

Elektrische houten sectionaal deur

De sectionaaldeuren kunnen met de bijgeleverde draadloze handzenders geopend worden. Alle garagedeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor uw garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Video

Bekijk een korte video van dit bijzondere project

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel