Dubbele houten garagedeuren afrormosia

Different Doors heeft deze prachtige, dubbele houten sectionaaldeuren mogen plaatsen in het Brabantse Deurne. Het hout dat gebruikt is voor de garagedeuren en gevelbekleding heeft een duidelijk zichtbare vlamtekening waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling heeft.

Garagedeur gelijk met de gevel

De houten garagedeuren en de gevelbekleding zijn gemaakt van hetzelfde hout. Hierdoor gaan de garagedeuren volledig onzichtbaar op in de gevel wanneer ze gesloten zijn. Bij Different Doors zorgen we ervoor dat de houten latten van de garagedeur perfect overlopen op de latten van de gevelbekleding. Op deze manier vormt de gehele garage één strak geheel.

 

Garagedeur van Afrormosia hout

Voor dit project is er gebruik gemaakt van Afrormosia hout. Dit hout heeft een hoge duurzaamheidsklasse waardoor het goed bestand is tegen diverse weersinvloeden. Hierdoor is Afrormosia uitermate geschikt om te gebruiken voor een garagedeur of gevelbekleding. Daarnaast kenmerkt het hout zich door de duidelijk zichtbare vlamstructuur, wat ook bij dit project duidelijk naar voren komt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren