Sectionaal garagedeuren

  • Leverbaar in alle houtsoorten en afmetingen!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Sectionaal garagedeuren zijn deuren die uit losse panelen of secties bestaan. Het is uniek bij Different Doors dat u kunt kiezen voor zowel horizontale als verticale panelen. Horizontale panelen zorgen voor een optisch breder beeld van uw garagedeur.

Welk type paneel u ook kiest, u kunt beide types zowel naar boven ‘oprollen’ als naar de zijkant ‘wegschuiven’. Als de sectionaal garagedeur naar de bovenkant wegrolt, houdt u het hele vloeroppervlak van uw garage over. Heeft u bijvoorbeeld een lage garage, dan kunt u overwegen om de deur juist zijwaarts te laten wegschuiven.

Tussen de secties zitten rubbers die zorgen dat uw sectionaal garagedeur goed isoleert en soepel beweegt. Al onze sectionale garagedeuren zijn voorzien van goede veiligheidsopties en zijn beveiligd tegen inbraken.

Houten garagedeuren

Een houten sectionaaldeur heeft het gemak van een garagedeur op rails die soepel open en dicht gaat en de luxe uitstraling van een massief houten deur

Houten garagedeuren

Zijwaartse garagedeuren

Bij een zijwaartse sectionaal garagedeur zit de rails aan de zijkant van de garage. Dit is praktisch als u een lage garage heeft en de rails niet over het plafond wilt laten lopen.

 

Zijwaartse garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Elektrische deuren zijn handig als u uw garage veel gebruikt. Met de afstandsbediening zorgt u dat de poort openstaat voordat u aan komt rijden. Zo kunt u direct uw garage inrijden.

Elektrische garagedeuren

Houten sectionaal garagedeur

De sectionaaldeuren bij Different Doors worden volledig gemaakt van hout. Onze houten sectionale garagedeuren onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en een onovertroffen afwerking. Bij Different Doors kunt u kiezen uit een landelijke, moderne of klassieke stijl.

Welke houtsoort vindt u mooi? U kunt kiezen uit alle soorten hout, bijvoorbeeld mahonie, eiken, of hardhout. Het is allemaal mogelijk. De dikte van de houten panelen is 60 tot 75 mm dik. Een houten sectionaaldeur lakken wij af in de kleuren die passen bij uw woning. Ook kunt u ervoor kiezen om de hele gevel te laten bekleden met hetzelfde hout als dat van uw sectionaal garagedeur. Hierdoor valt uw garagedeur nauwelijks op. Wilt u een impressie van ons afgeleverde werk? Bekijk onze voorbeelden uit ons ruime portfolio, bijvoorbeeld een luxe houten sectionaaldeur of een luxe zijwaartse sectionaal garagedeur.

Sectionaaldeur met loopdeur

Bij een sectionaaldeur met loopdeur combineert u het beste uit twee werelden: een prachtige garagedeur met een chique uitstraling, plus het gemak van een kleinere deur. Zo kunt u zelf gemakkelijk in en uit de garage lopen zonder dat u de hele garagedeur hoeft te openen. De loopdeur is natuurlijk in dezelfde stijl uitgevoerd als de rest van de sectionale garagedeur.


Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Als het gaat om de levensduur van onze sectionaaldeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Die geeft Different Doors namelijk 10 jaar lang op alle garagedeuren. Dat betekent dat eventuele schade of slijtage in alle gevallen onder de garantie valt (uiteraard bij normaal gebruik).


        


We maken het u makkelijk!

U kunt al uw wensen met ons bespreken. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u goed voor te lichten over alle mogelijkheden en bijbehorende kosten, voordat ze u een offerte uitbrengen. Onze garagedeuren worden volledig op maat gemaakt en worden helemaal toegespitst op uw wensen. Sectionaal garagedeuren van Different Doors zijn echt een aanwinst voor uw huis: in veiligheid, het aanzien en comfort!

Referentie Oregon Pine

“Daar moeten we mee in zee…”

De adviseur heeft alles goed uitgelegd en we dachten daar moeten we mee in zee. Ondanks dat de prijs wel wat hoger was, maar die is het dan ook dubbel waard…

– Familie Thijs, Son & Breugel

Bekijk dit project inclusief interview met de klant >>

Lees meer verhalen van klanten

Sectionaal garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en afmetingen!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!