Zwarte trespa garagedeur

In Zeeland staat deze zeer bijzondere en fraaie moderne villa, voorzien van een zwarte trespa sectionaaldeur. Different Doors realiseerde deze fraaie prachtige automatische garagedeur die bovendien onzichtbaar is verwerkt in de gevel. De Trespa is aangeleverd door de aannemer en vervolgens in de eigen werkplaats van Different Doors verwerkt tot een automatische garagedeur, die gelijk ligt met de wand en exact strookt met de gevelbekleding van de villa. Niet voor niets dingt dit huis mee voor “mooiste bouwwerk van Zeeland 2020”. En daar zijn wij met onze bijdrage uiteraard trots op.

Architect: Lab32 architecten

Trespa
De garagedeur en gedeelten van de gevel van de woning zijn bekleed met Trespa. Trespa is opgebouwd uit natuurlijke materialen die na het persen worden voorzien van een harde toplaag. Trespa kan in allerlei kleuren en maten worden uitgevoerd en is uitermate duurzaam en weersbestendig.

 

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw garagedeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de garagedeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Alles is mogelijk

Het laten plaatsen van een Trespa garagedeur van Different Doors is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Bijzondere garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel