Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.8 / 10
op basis van 1016 beoordelingen

98% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Prachtige deuren

Mooie deuren laten plaatsen door Different Doors , wij krijgen heel veel reacties in de buurt dat we van die mooie deuren hebben en waar we ze vandaan hebben , wij zijn dan ook heel blij en tevreden met onze nieuwe deuren van Different Doors , vanaf het eerste gesprek tot aan de dag van montage alleen maar positieve ervaringen 👍🏼

Wim van Zoelen op 16 mei 2022

Beoordeling garagepoort

25 april hebben wij onze nieuwe garagedeuren gekregen. De monteurs waren vriendelijk hebben netjes gewekt hetveind resultaat mag er wezen.
Wij zijn er super blij mee en iedereen die het ziet vindt het super mooi. We hebben een goede keuze gemaakt bij een top bedrijf.

De vreede op 16 mei 2022

Mooi & Veilig

In twee dagen tijd hebben wij een gave nieuwe deur in one garage. Wat een goede en vakbekjwamen monteurs. Bij vertrek is alles schoon en de oude troep afgevoerd. Nu een goede, mooi en vooral veilige deur in de garage!

Jurgen op 16 mei 2022

Meer dan tevreden

Na het diverse firma’s gesproken te hebben wij gekozen voor different doors. Sam zijn klantvriendelijkheid alsmede kennis en kunde hebben ons overtuigd. Eenmaal de bestelling geplaatst liep alles gestroomlijnd. De dag van plaatsen was al snel bekend. Kundige en vrolijke monteurs hebben de deuren met Brabantse gezelligheid geplaatst. Al met al, wat ons betreft een top bedrijf.

Philippe op 12 mei 2022

Geen koude garage meer.

Wij hadden in onze inpandige garage een automatische roldeur.
Omdat die deur niet goed geisoleerd was was het altijd koud in de garage en die kou trok door tot in de woonkamer.
Nu hebben wij een garagedeur van Different Doors laten plaatsen en het verschil is fantastisch. Het is niet meer koud en het tocht niet meer. Verder ziet de deur er prachtig uit en werd snel en vakkundig door de monteurs geplaatst.

Fam. vd Linden op 12 mei 2022