Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.7 / 10
op basis van 502 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Verwachtingen overtroffen

Zowel de installatie als de oplevering van onze garagedeur verliepen netjes en vlot.
Toen wij even later, door eigen toedoen, lakschade hadden op een deur, werd er gratis een lakstiftje over de post verstuurd. Communicatie overall ook prima.
Dank Different Doors.

Romme op 5 augustus 2020

Zeer tevreden over de nieuwe deuren!

Wij zijn heel blij met de nieuw geplaatste deuren. Ook het gehele voortraject is plezierig en netjes verlopen, van informatieverstrekking tot inmeting en vakkundige plaatsing.

Fam. van der Klein op 4 augustus 2020

Tevreden met nasmaak

Na een prettig gesprek bij ons thuis werd na enkele weken onze houten garagedeur met bossing panelen geplaatst (in grondverf) door 2 zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Na 1 dag regen begon het hout bij het bossinggedeelte op vele plekken bol te staan. Na een paar keer contact stuurde ze na 2 weken een verfspecialist om er naar te laten kijken. Helaas moest ik er weer achteraan zitten om na 2 weken te horen dat ze nieuwe deuren kwamen plaatsen wat gelukkig al na 4 weken gebeurde. Op mijn vraag wat er mis wat met de oude deuren en of ik er vanuit kon gaan dat het niet weer gebeurt, heb ik helaas nooit antwoord gekregen. Ook vind ik jammer dat de verkoper of iemand anders nooit meer contact heeft opgenomen om excuses aan te bieden of om te vragen of we nu tevreden zijn. Ja, we zijn nu tevreden, maar de communicatie kon stukken beter.

Elfring op 3 augustus 2020

Duidelijk en daadkrachtig

Na goed contact over de aanbesteding zijn de garagedeuren vlot en netjes geplaatst. Het geheel was goed afgewerkt en de deuren functioneren prima.

G. van Ramshorst op 3 augustus 2020

Mooi resultaat! Zeer tevreden

Goede uitleg vooraf door Sam. Vervolgens kregen we een duidelijk opgebouwde, overzichtelijke offerte.
Levertijd zoals aangegeven.
Montage ging vlot, vriendelijke mensen, die goed op elkaar ingespeeld zijn. Alles is netjes achtergelaten.
Prachtig resultaat! We zijn er erg blij mee.

Bedankt DifferentDoors!

Brenda Piëtte op 2 augustus 2020