Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.7 / 10
op basis van 409 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Garagedeur

Zeer tevreden van de garagedeur. Afwerking is perfect. Plaatsing daarvan zeer goed verlopen.
Zeer tevreden van de installateurs.

Joseph Chartouf op 2 april 2020

Nieuwe garagedeur

Al een tijdje waren we op zoek naar een nieuwe garagedeur. Via het internet kwamen we bij jullie terecht. Vanaf het eerste contact was dit erg ongedwongen en persoonlijk. Er kwam iemand bij ons thuis, na alles gezien te hebben was er genoeg mogelijkheid om in ons eigen tempo onze keuze te maken. Inmiddels zit de deur er sinds december in en zijn we er dagelijks heel blij mee. Hij ziet er prachtig uit en is ook heel praktisch. Over de montage kunnen we ook alleen maar positief zijn er is snel en netjes gewerkt.

Lotte op 1 april 2020

Vakmanschap en een betrouwbare partij

Via internet kwam ik op Different Doors als mogelijke leverancier voor mijn nieuwe garagedeur. Mij viel op dat er extreem veel klant recensies voor handen waren en deze nagenoeg allemaal uiterst positief waren.

Op basis van deze recensies, alsmede de foto’s van klantopdrachten, heb ik besloten gebruik te maken van Different Doors als leverancier. Harm kwam de deur inmeten en na 2 maanden wachten werd de deur geplaatst. Het plaatsen verliep keurig volgens afspraak en allebei de monteurs waren kundig en vriendelijk.

Voor eenieder die Different Doors overweegt te gebruiken: ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Bob op 31 maart 2020

Houten garagedeuren

Onze garage kanteldeur vervangen door houten geïsoleerde garage deuren. Different Doors gevonden online en na aanmelden werd direct een afspraak ingepland om een persoonlijke offerte te maken. Prettig gesprek en na akkoord moest ik helaas wel een lange tijd wachten voordat de deuren geleverd konden worden. Een week of 8 met de kerstvakantie er nog invallend. Netjes gemonteerd en schoon achtergelaten. We zijn erg tevreden en kan dit bedrijf aanbevelen.

Erik Buining op 29 maart 2020

Prachtige openslaande garagedeuren

Wij zijn erg verheugd met de plaatsing van onze nieuwe openslaande garagedeuren. Ons huis is er mooier door geworden.
Gesprek met Sam was ook prima verlopen met duidelijke uitleg en offerte.
Plaatsing door vakbekwame medewerkers die nog een keer zijn teruggekomen om alles supernetjes af te werken zonder extra kosten.
Afspraken worden nagekomen en prima service en uitstekende medewerkers!! Complimenten namens fam. Verheugt

Verheugt op 28 maart 2020