Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:

9.7 / 10
op basis van 234 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren
Vertel uw verhaal

Openslaande garagedeuren met bovenraam geplaatst

DifferentDoors heeft onze oude kiep/kantel garagedeur vervangen door 2 mooie openslaande deuren met bovenraam daarin. We zijn zeer tevereden over de hele gang van zaken, de plaatsing, het eind resultaat en de after-service. De deuren sluiten mooi en zijn goed wind en water dicht. Nette medewerkers. Ook prijs / qualiteit verhouding goed bij DifferentDoors.

Koen op 17 mei 2019

Mooie openslaande garagedeur geplaatst

Different doors heeft een mooie openslaande garagedeur geplaatst bij ons. Het advies traject verliep erg prettig en zijn daarbij goed geholpen in de verschillende mogelijkheden. We zijn erg tevreden en de montage verliep ook voorspoedig.

Frank op 17 mei 2019

Prima

Prima werk geleverd. Deur zit er mooi strak in. Netjes afgewerkt, en alles opgeruimd . Top

Marcel op 9 mei 2019

Montage uitermate netjes

Opname levering en montage uitermate netjes en goed gedaan
Deuren zijn mooi en solide sluiten perfect
Verder de montage erg goed verlopen en afvoer bestaande deur geregeld

Of te wel deze mensen kan ik aanbevelen

Gr peter

Peter Rumping op 9 mei 2019

Uitermate tevreden

In onze zoektocht naar een passende oplossing voor een garagedeur met een separate loopdeur kwamen we op de website van Different Doors. Wat ons betreft de meest duidelijke qua informatie en beeldmateriaal. Wat een verademing ten opzichte van andere aanbieders.
Afspraak was snel gemaakt, en keurig op tijd. Sil nam alle tijd voor ons en ter plekke met zijn IPad werd de oplossing ingetekend. Met direct een keurige offerte. De prijs was hoger dan onze oorspronkelijke inschatting die nergens op gebaseerd was. Door het vertrouwen die Sil gaf zijn we direct overstag gegaan. Daar hebben we geen spijt van gekregen. De verwachtingen zijn absoluut overtroffen. Een topteam heeft de zaak keurig gemonteerd, onze complimenten. Deze vakmensen kun je met een gerust hart over de vloer hebben.
De geleverde kwaliteit is meer dan zijn prijs waard.
Inmiddels heeft een familielid ons voorbeeld gevolg zonder te weten dat ook wij bij Different Doors geslaagd waren 🙂

vdH-B op 2 mei 2019