Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:

9.7 / 10
op basis van 273 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren
Vertel uw verhaal

Garagedeur

Vanaf het moment van opname tot levering een prima service van Different Doors!
Zeer mooie garagedeuren en van goede kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee. Ook nadat de garagedeur iets stroever dicht ging dan eerst kwamen de monteurs snel langs om dit te herstellen.

Fam Nuesink op 11 augustus 2019

Super!

De deur is nog mooier dan ik dacht!
Het contact verliep erg plezierig
en de montage van deur verliep vlot.
Alles is netjes achter gelaten.
Ik heb er dagelijks plezier van!

Tobien op 7 augustus 2019

Openslaande garagedeur

We zijn erg tevreden over over nieuwe garagedeur. Het hele proces verliep soepel. Harm heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de juiste garagedeur. De monteurs hebben de deur zeer netjes geplaatst en stralen plezier in hun werk uit!

Fam hoitink op 7 augustus 2019

Openslaande garagedeur.

Wij zijn heel tevreden over de service van Different Doors. Alles verliep probleemloos, van het eerste contact met de vraag om inlichtingen ,het opmeten en de bestelling tot de plaatsing verliep zeer vlot. Een pluim voor de goedgemutste monteurs die van aanpakken weten en zorgde voor de nette afwerking.

Fam. Gubbelmans op 1 augustus 2019

Plaatsing garagedeur

Het contact met different doors was vanaf het eerste moment heel goed. Het was fijn dat de vertegenwoordiger netjes aan huis kwam en alle afmetingen direct opnam. Er werd goed naar ons geluisterd wat wij wilden. Onze wensen werden goed vertaald in een mooie offerte. Omdat de showroom op dat moment niet te bezichtigen was, hebben wij een referentielijst gekregen zodat wij de garagedeuren in het echt konden bezichtigen. In het echt waren de deuren nog mooier dan op het plaatje.
De plaatsing van de garagedeur ging super snel en professioneel. De monteurs waren klantvriendelijk en vakkundig. De deur werd goed geplaatst, de dorpel werd aangesmeerd en al het afval (inclusief de oude garagedeur) werd door de monteurs meegenomen. Al met al wij vinden different doors gewoon super.

Fam. Albinus op 30 juli 2019