Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.7 / 10
op basis van 696 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Super

Heel blij met onze garagedeuren. Levertijd zoals afgesproken, keurig personeel en netjes geplaatst; alles werd netjes opgeruimd en afgevoerd. In de tijd dat deur geplaatst werd kwamen 3 potentiële klanten langs om gegevens op te vragen!
Kortom: helemaal tevreden!

Couwenberg op 18 april 2021

nieuwe garagedeur

na de goede ervaringen van de zoon, ook bij jullie een deur besteld, kopie van de deur van jullie groepsfoto.
Na veel en vaak overleg met jullie vertegenwoordiger Sam tot deze keuze gekomen. Montage was een fluitje van een cent: Goed en snel geplaatst door deskundigen monteurs.
Afspraak was afspraak: dat is ook al veel in deze tijd.
Jullie zijn een grote aanrader!

Thijs Bruekers op 16 april 2021

Tevreden!

Heel te vrede met het plaatsen van de garage poort👌

stefan op 16 april 2021

Tevreden klant

Onze ervaring met different Doors is top. Advies van Harm is prettig en niet opdringerig. Duidelijkheid staat voorop. Na hun de opdracht hebben gegeven voor het plaatsen van de nieuwe garagedeur, werden we prima op de hoogte gehouden. Het plaatsen was ook perfect. Aardige en vakkundige monteurs. Die meedenken en en alles keurig opleveren. Ik zou iedereen aanraden om een garagedeur bij different Doors te kopen.

Frank op 13 april 2021

Openslaande garagedeur

Prima dienst geleverd met een goede prijs. Alles zoals afgesproken en meer: de monteur heeft ook het deurcontact weer teruggeplaatst. Het ziet er bovendien mooi uit en onderhoudsvrij.

Sjef Cox op 12 april 2021