Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.7 / 10
op basis van 559 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Garagedeur

Goed geholpen, goed advies. Flexibel in het aanpassen van de offerte, nadien we toch nog wat aangepast wilden hebben in het gekozen model. Levering en plaatsing was eerder dan gepland en verliep uitstekend. Het is dat ik maar 1 deur nodig heb anders kwam ik hier zeker nog eens terug. Top!

Beekhof op 30 oktober 2020

Heel erg tevreden

Goed advies gehad van Sam en ook de twee mannen die de deuren zijn komen plaatsen waren vriendelijke, werkte zeer netjes en kundig. Goede vakmensen!!

A van den Nieuwenhof op 30 oktober 2020

mooi resultaat

Bedankt Sil voor je advies en snelle levering.
We zijn erg blij met het resultaat.

M. de Beer op 29 oktober 2020

Garagedeuren

Mijn garagedeuren zijn afgelopen week geïnstalleerd. Het is gegaan zoals beloofd door verkoper. Kwaliteitsdeuren, keurig en snel geïnstalleerd. Erg tevreden met resultaat

Malin van Brink op 29 oktober 2020

Hoogwaardige kwaliteit en goede service

Na een plezierig adviesgesprek hebben we vol vertrouwen de deuren besteld die men na enige weken levertijd netjes volgens afspraak kwam monteren.
Na wat metingen en enig overleg met kantoor bleek de maat van de deuren helaas niet te kloppen waardoor montage niet kon worden uitgevoerd op de wijze die was overeengekomen.
De deuren werden weer mee genomen en binnen een week (!) stonden ze keurig met nieuwe deuren bij ons op de stoep. Montage van de deuren verliep voorspoedig en er is vakwerk geleverd.
Na vertrek hebben we zelf nog even de stoep schoon gemaakt om cementsluier te voorkomen.

Later hebben we de deuren afgeschilderd die in de grondverf geleverd waren, maar toen de verf droog was bleek het resultaat bedroevend. Overleg met DifferentDoors leerde ons dat een dergelijke reactie soms kan ontstaan door de in de fabriek toegepaste grondverf. Ze hebben bij ons binnen week een middeltje afgeleverd om te mengen met de verf. We hebben het geheel opnieuw geschilderd en het resultaat is indrukwekkend. Prachtige deuren waar de hoogwaardige kwaliteit vanaf straalt.
Ondanks enige hindernissen zijn we toch zeer tevreden met het resultaat en de geleverde service!

van Zijl op 29 oktober 2020