Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten.

Onze klanten beoordelen ons met:

9.7 / 10
op basis van 175 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren
Vertel uw verhaal

Dan beloven ze iets bijzonders, en dan maken ze iets bijzonders…

Als je aan mij vraagt, beveel je het aan, zeer zeker. En ik heb gezien dat Different Doors in staat is om met de klant mee te bewegen. Het is leuk om te zeggen wij maken deuren, en dit is wat u moet pakken. Maar ik heb ook echt mijn eigen inbreng gehad…

Meer zien van dit project met dubbele zijwaartse garagedeur, houten sectionaaldeur, gevelbekleding inclusief interview met de klant?

Dhr. Treffers

We zijn heel tevreden met de deur

Ik kende de normale garagedeuren en de kanteldeuren en wist niet of een zijwaartse garagedeur wel zou werken in de praktijk. De twijfel werd snel weggenomen door Sil Kuppens van Different Doors. De garagedeur moet wat hij moet doen en door het zijwaartse beweging hebben we alle ruimte tot aan het plafond. Mensen komen weleens naar ons huis kijken en we bevelen Different Doors dan ook aan…

Meer zien van dit project met een houten zijwaartse garagedeur?

Familie de Ruiter, Mierlo

Het persoonlijke contact was vanaf het begin erg goed

De betrokkenheid van directeur/eigenaar heb ik enorm gewaardeerd. Ik heb Different Doors dan ook aanbevolen bij de aannemer en bij de architect die meer villa’s ontwerpt en zal dat alleen maar blijven herhalen.

Meer zien van dit bijzondere project met een gepotdekselde houten garagedeur inclusief een interview met de klant?

Dhr. Bekkers

Daar moeten we mee in zee…

De adviseur heeft alles goed uitgelegd en we dachten daar moeten we mee in zee. Ondanks dat de prijs wel wat hoger was, maar die is het dan ook dubbel waard…

Meer zien van dit project van een houten garagedeur van oregon pine, inclusief interview met de klant?

Dhr. Thijs

4 elektrische garagedeuren in stijl van houten openslaande garagedeuren

Ik ben via internet op zoek gegaan naar mooie houten segment garagedeuren. De wens was om houten elektrische garagedeuren die ik in Amsterdam gezien had te laten realiseren. De adviseur van Different Doors heeft uitgebreid de tijd genomen en meegedacht tijdens de bouw voor het mooiste eindresultaat. De enige twijfel die ik had was dat er 10 jaar garantie op de deuren worden gegeven door een jong bedrijf, dat ook nog eens ver weg zit.

Het contact was prettig, en door het enthousiasme, product mogelijkheden en prijs/kwaliteit hebben we voor Different Doors gekozen.

De montage was bij installatie goed, lange dag gemaakt en de volgende dag is het afgemaakt.

Jammer genoeg ging een van de motoren defect maar is deze onder garantie vervangen. Helaas was de nieuwe afstelling blijkbaar net niet goed genoeg waardoor ze nog een keer terug moesten komen. De lichte afwerking aan de binnenzijde is netjes afgewikkeld, maar ik ben wel benieuwd of de veren nog mooier weggewerkt kunnen worden.

Wij zijn blij met het eindresultaat voor een redelijke prijs. De contacten zijn prettig en after sales is ook prima. We geven Different Doors een 9.

Meer zien van dit project?

Familie Becker, Blaricum