Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.7 / 10
op basis van 452 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Goed geregeld en mooi ressultaat

Zijn bijzonder tevreden met de nieuwe deuren. Alles is bijzonder vlot verlopen, het inmeten en de snelle levering, eerder dan verwacht. Ook het contact met de medewerkers van Different Doors hebben we als zeer plezierig ervaren.

ab burgerhout op 6 juni 2020

Tevreden over service, plaatsing en klantgerichtheid

De intake en de plaatsing ging heel soepel. Keurig volgens afspraak geleverd en zelfs in Corona tijd! Top. De eerste keer was de nieuwe betonnen strook voor de garagedeur naar buiten toe niet goed uitgehard. Met 1 telefoontje en een foto kwam Different Doors het opnieuw aanleggen. Kosteloos en super snel. Verder miste ik nog een deurpootje op een andere deur die zij ook hadden geplaatst. 1 telefoontje en het pootje wordt kosteloos toegestuurd. Extra service, geen kosten voor het pootje. Dat noem ik nou gewoon prettig!
Al het contact gaat vriendelijk en behulpzaam. Ik kan ze van harte aanbevelen. En oh ja… de deuren zijn dus ook prachtig! En onze kinderen kunnen nu zelf hun fietsen pakken; daar ging het ons eigenlijk allemaal om 😉

Marieke Knol-Gijsbers op 6 juni 2020

Mooie upgrade van de voorkant van ons huis

Jaren terug hebben we de garagedeur vervangen door een glazen pui. Nu was de behoefte er weer om de pui te vervangen door een dubbele openslaande garagedeur en tevens onze voordeur met kozijn te vervangen. Op 7 maart 2020 spraken we bij ons thuis een tijd lang met Sil Kuppens. De wijze waarop hij onze wensen heeft weten te vertalen in een mooi en efficiënt idee en dat idee aanschouwelijk wist te maken op de PC was bijzonder. Wij hebben opdracht gegeven en op 20 mei werd het karwei gestart en geheel afgerond door twee vakmannen van Different Doors die tot in de kleinste details prima werk hebben geleverd. Iedere keer als we thuiskomen kijken we met trots naar de mooie garagedeuren en voordeur met subtiele glasstroken er in verwerkt. Het contact met de dames op kantoor was prettig, behulpzaam, duidelijk en afspraken werden prima nagekomen. Dank en complimenten voor het hele team van Different Doors.

Peter en Riet van der Sangen op 5 juni 2020

Zeer tevreden!!

Na eerdere ervaringen van familieleden besloten bij Different Doors nieuwe garage deuren besteld. Goed advies gekregen en vakkundig geplaatst!
Zeer tevreden met het resultaat!

Joost op 4 juni 2020

Onze garage is veel mooier geworden.

Prima uitleg gehad voordat we besloten om te kopen.
Het plaatsen ging heel netjes met vriendelijke monteurs die alles netjes achterlieten.
We zijn heel tevreden over het eindresultaat en kunnen different doors aan iedereen aanbevelen.

Fam Beekmans op 2 juni 2020