Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:

9.7 / 10
op basis van 280 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren
Vertel uw verhaal
Openslaande garagedeur

Openslaande garagedeuren

Na wat marktonderzoek te hebben gedaan, zijn wij via het internet uitgekomen op het bedrijf Different Doors en met deze onderneming een afspraak gemaakt. Op 19 juli 2019 kwam de sales adviseur Sam op bezoek. Wij wisten al wat voor garagedeur we wilden hebben. Sam heeft ons over deze garagedeur uitgebreide uitleg gegeven met alle ins and outs en heeft ons een keurige offerte aangeboden. Deze hebben wij dan ook geaccepteerd.

De aanbetaling van 50%, vonden wij in eerste instantie te veel. Sam ging hier heel adequaat mee om en vroeg wat dan wel een goede aanbetaling zou zijn. Normaliter zijn wij een aanbetaling van 25% gewend. Echter Sam heeft in het gesprek zoveel vertrouwen opgewekt, dat wij toch akkoord zijn gegaan met de aanbetaling van 50%.

Op 27 augustus een telefoontje, dat de garagedeuren er zijn en geplaatst kunnen worden een afspraak gemaakt voor 29 augustus rond 8.00 uur. De plaatsing zou zo’n 3 uur in beslag nemen. Nog voor 8.00 uur kwamen de monteurs (3-man sterk) aan om de garagedeur te vakkundig te plaatsen. Rond 9.30 uur waren ze al klaar en heeft de monteur een duidelijke uitleg gegeven over onze onderhoudsvrije openslaande deur in de kleur donkergroen met HR++ melkglas.

Wat mij opviel, was de nette manier van werken er lag nergens rommel en het geheel was keurig aangeveegd een pluim dus voor de monteurs.

Het gehele traject van A tot Z is vlekkeloos gelopen, exact zoals Sam het in het gesprek heeft gezegd ook voor hem de dus een pluim.

Zijn ontzettend blij met onze deuren en kunnen dan ook Different Doors met hun perfect ingestelde team van harte aanbevelen en echt ze zullen u niet teleurstellen!

Fam Weterings-Noordhoek op 15 september 2019

Super tevreden!

Ik ben super tevreden met mijn garagedeur

B. Duisters op 13 september 2019

Openslaande garagedeur

Zeer tevreden

Vanaf de eerste afspraak (het uitzoeken van de nieuwe garage deur,)tot(het plaatsen van de garage deur) alles netjes verlopen. Goed bedrijf, met nette en kundige personeel .
Top Different Doors.

Bianca geplaatst op 11 september 2019

Top service en product

Vanaf de folder tot en met plaatsing in een woord top.
Het product ziet er goed en degelijk uit.
Ook het personeel van de Firma Differt Doors was van begin tot einde top.
Kortom de aanschaf was zeker de moeite waard.
Het leek in eerste instantie zeker niet de goedkoopste oplossing. Echter achteraf bezien bleek het wel de goedkoopste te zijn. Bij diverse firma’s kwamen er kosten bij of werd geen volledige geïsoleerde deur geleverd, met koude brug in deur maar ook kozijn.

Tonnie Bosch op 8 septemer 2019

Openslaande garagedeur

Aanschaf onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Niets dan lof over de aanschaf van de onderhoudsvrije openslaande garagedeuren van Different Doors.
Zowel in de offerte fase als de plaatsing fase bijzonder goed geholpen.
Zeer nette behandeling door verkoper en monteurs, mooi werk opgeleverd.

Jan Trommelen op 5 september 2019