Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.8 / 10
op basis van 1318 beoordelingen

98% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Goed advies

Zeer tevreden over het advies, daarna het deskundig plaatsen , het afvoeren vd oude poort en alles keurig achtergelaten. Daarnaast is het een hele mooie poort.

John Bakker op 5 juni 2023

Openslaande garagedeuren

Zijn heel blij met de garagedeuren. Snel contact na aanvragen offerte. Bij ons thuis alle optie bekeken met een vriendelijke adviseur. Deuren waren snel klaar. En zijn netjes en goed gezet.

Kevin op 5 juni 2023

iets beschadiging in grondverf deur.
Schilder kan dit oplossen, maar het hoort niet

r.vergossen op 4 juni 2023

Openslaande garagedeuren

Different doors heeft vanaf de offerte tot installatie maatwerk geleverd. Tot onze volle tevredenheid hebben de monteurs de zaak afgewerkt en voldoen de deuren volledig aan onze verwachting. De oude garage kanteldeur is afgevoerd en de nieuwe deuren zijn binnen de toegezegde tijdsduur opgeleverd.
Regelrechte aanbeveling!

Johan Staats op 2 juni 2023

Professioneel met hoofdletter P

Van begin tot eind een erg prettige en professionele aanpak. Vriendelijke verkoper, alles volgens afspraak gegaan en het resultaat is top. Zou Different Doors bij iedereen aanbevelen.

Max van Meel op 1 juni 2023