Onze klanten aan het woord

Wij kunnen je vertellen dat we prachtige deuren leveren, dat we all-in service verlenen, maar onze klanten kunnen het best hun verhaal zelf aan u vertellen. Bekijk en lees hieronder de verhalen van onze klanten. De reviews zijn door onze klanten zelf geschreven en alle reviews worden geplaatst ongeacht beoordelingsresultaat.

Onze klanten beoordelen ons met:


9.7 / 10
op basis van 370 beoordelingen

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Vertel uw verhaal

Hoe heeft u de samenwerking met Different Doors ervaren? Laat hier uw ervaring achter.

Plaats een recensie
1
2
3
4
5

Plaatsen
   
Annuleren

Openslaande garagedeur geplaatst

Alles verliep soepel en helder.
Onze oude garagedeur was geen standaard deur, toch kon deze zonder problemen worden gedemonteerd door Differentdoors
De nieuwe openslaande garagedeur is professioneel gemonteerd, we zijn er zeer tevreden mee.

Bart op 27 januari 2020

Openslaande garagedeuren: mooier kunnen we het niet maken

Onze 45 jaar oude houten kanteldeur van de garage was aan vervanging toe. Al heel snel kwam ik op de website van DifferentDoors. De openslaande garagedeuren van onze wensen stonden al in de fotogalerij dus de keuze was snel gemaakt en ook de prijsklasse was naar onze zin. Bezoek aan huis voor overleg en opmeten was heel prettig en duidelijk. Heel snel een deal gemaakt voor een goede prijs. De plaatsing een paar weken later was binnen 3 uur afgerond (incl. demontage oude deur) en is prima verlopen.
Geheel ziet er heel degelijk en strak uit.

De deur past heel mooi bij de rest van het huis en ook van buren krijgen we complimenten!

Wil Tegelaar op 24 januari 2020

Prima geregeld

 

Door onze dochter zijn we geattendeerd op Different Doors aangezien wij ook onze garagedeuren wilden vervangen. En dat is een prima keus gebleken. Onze dochter was zeer tevreden en dat snappen wij heel goed. Prima geregeld en vakkundig geplaatst. Dik tevreden over de door Different Doors geplaatste deuren. Volgens afspraak alles geregeld. Een dikke 9

Frans Hermans op 23 januari 2020

Gekozen voor kwaliteit

Bij het zoeken naar een onderhoudsvriendelijke garagedeur kwamen wij al snel uit bij Different Doors. Bij het adviesbezoek bleek al snel dat het hier om een kwaliteitsproduct ging, over veel details was goed nagedacht.
De nieuwe openslaande deuren met glaspanelen werden keurig binnen een redelijke levertermijn geplaatst. Het plaatsen ging vlot en deskundig.
Al snel kregen we positieve reacties uit de buurt. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Hans van Kralingen op 23 januari 2020

Oude kantel garagedeur prachtig vervangen door openslaande deuren met vensters

Onze oude garagedeur is vervangen door twee mooie openslaande deuren met vensters erin. Onze garage is nu echt onderdeel van het huis geworden en heeft een chique uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over Different Doors en de inzichtelijke, snelle en duidelijke wijze van het ontwerp, meedenken en goede prijs. Uitstekende en duidelijke service, snelle montage en alle beloftes zijn volledig waargemaakt!

José Buendia de Lange op 21 januari 2020