Zijwaartse garagedeuren

Een zijwaartse garagedeur combineert de voordelen van een loopdeur, met de voordelen van een sectionaaldeur. Door de deur maar een stukje te openen loopt u er zo uit met uw fiets. In tegenstelling tot een openslaande deur is er geen ruimte vóór de garage nodig om de deur te openen. Bij een zijwaartse garagedeur maakt u gebruik van een elektrische bediening, zodat u vanuit uw auto de garagedeur kan openen en sluiten met afstandsbediening. Erg gemakkelijk.

Zijwaartse garagedeur op maat

Zijwaartse garagedeuren worden geheel op maat door ons gemaakt. De afmetingen, de uitstraling, de paneelmaat en kleur, die bepaalt u. Zelfs ramen in de deur zijn mogelijk. Dit type garagedeur kan zowel bij haakse als schuine muren worden toegepast.

 

Houten zijwaartse garagedeuren

Hout heeft karakter. Onze zijwaartse garagedeuren zijn leverbaar in iedere houtsoort, gelakt of geolied. Combineer uw garagedeur met dezelfde houten gevelbekleding voor een geweldig resultaat.


Zijwaartse garagedeuren van Different Doors

  • De voordelen van een sectionaaldeur en openslaande deur in één
  • Geheel op maat gemaakt in kleur of houtsoort naar keuze
  • Goed geïsoleerd, geen koudebrug
  • Altijd elektrisch bediend

Vakkundig gemonteerd, met 10 jaar garantie!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“We zijn heel tevreden met de deur”

Ik kende de normale garagedeuren en de kanteldeuren en wist niet of een zijwaartse garagedeur wel zou werken in de praktijk. De twijfel werd snel weggenomen door Sil Kuppens van Different Doors. De garagedeur moet wat hij moet doen en door het zijwaartse beweging hebben we alle ruimte tot aan het plafond. Mensen komen weleens naar ons huis kijken en we bevelen Different Doors dan ook aan…

Meer zien van dit project inclusief een interview met de klant?

Familie de Ruiter, Mierlo

Lees meer verhalen van klanten