Dubbele zijwaartse garagedeur van Barnwood

In Den Haag heeft Different Doors deze mooie villa mogen voorzien van een dubbele houten zijwaartse garagedeur van Barnwood. Dit is een houtsoort die door de tijd en door de wind getekend is. Deze houtsoorten heeft men vaak al decennia laten drogen om er vervolgens de schuren mee te bekleden. Zo heeft het Barnwood vaak honderden jaren tegen de schuren gezeten voordat het eraf gehaald is om er nu mooie gevels mee te bekleden.

Video

Bekijk een video van deze unieke garagedeur

Dubbele zijwaartse beweging

Bij deze dubbele houten garagedeur zijn er maar liefst twee zijwaartse houten sectionaaldeuren gecombineerd. Dit is een uniek concept wat voor een bijzonder hoog wow-effect zorgt. De twee deuren bewegen onafhankelijk van elkaar, zo kan er ook één deur geopend worden. Handig als er bijvoorbeeld een bewoner met de fiets naar binnen of naar buiten moet.

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect wegwerken in uw volledige wand? Vul dan onderstaand formulier in. Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren