Garagedeur monumentaal pand

  • Volledig op maat gemaakt in stijl van het pand
  • Voldoen aan eisen voor monumentencommissies en welstand
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams

Maatwerk garagedeuren

Een monumentaal pand is van zichzelf vaak uniek waardoor het van belang is het originele aanzicht te behouden, in de meeste gevallen is dit ook verplicht. Doordat wij bij Different Doors onze garagedeuren volledig op maat maken in eigen productie kunnen wij uw garagedeur perfect aan laten sluiten op uw monumentale woning. Op deze manier wordt er voldaan aan de eisen voor monumentencommissies en welstand.


Isolatie

Bij garagedeuren van monumentale panden kan het door ouderdom voorkomen dat de isolatie en beveiliging niet meer ideaal zijn. Met een garagedeur van Different Doors is dit verleden tijd. Onze garagedeuren zijn volledig geïsoleerd waardoor ze voldoen aan de modernste eisen. Naast optimale isolatie bieden ze ook veiligheid.


Verborgen houten garagedeuren

In het verleden hebben we al diverse garagedeuren bij monumentale panden mogen realiseren. Bij deze projecten hebben we de garagedeuren zo ontworpen en geproduceerd dat het originele aanzicht van het pand onveranderd is gebleven. Indien gewenst kan de garagedeur ‘onzichtbaar’ verwerkt worden in de gevel. De garagedeur wordt dan pas zichtbaar zodra deze geopend wordt.


Uw eigen ontwerp is mogelijk

Stuur ons gerust het ontwerp van uw architect of uw eigen ideeën. Dan maken wij uw ideale garagedeur mogelijk!

Garagedeur monumentaal pand

Isolatie

Onze garagedeuren zijn uitstekend geïsoleerd. Zo houdt u tocht en kou buiten de deur en de warmte binnen.

Garagedeur monumentaal pand

Beveiliging

De monumentale garagedeuren van Different Doors zijn beveiligd tegen inbraak. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd veilig afgesloten en zijn uw kostbare bezittingen beschermd.

Houten zijwaartse sectionaaldeur

Eenvoudig in gebruik

Met een drukknop kunt u de elektrische garagedeuren van binnen eenvoudig openen en sluiten. Van buiten opent u uw garagedeur eenvoudig met een codeklavier of een afstandsbediening, zelfs vanuit uw auto! De garagedeur opent en sluit soepel en snel dankzij een krachtige motor.

Kwaliteit

Bij Different Doors kiest u voor een houten garagedeur van de hoogste kwaliteit.  Wij maken gebruik van de beste materialen en mechanica. De afwerking en montage wordt door onze eigen installatieteams vakkundig verzorgd. Een garagedeur van de Different Doors is een uitstekende investering in uw woning.


Garantie

U bent verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur van onze houten zijwaartse garagedeuren. Different Doors geeft u maar liefst 10 jaar garantie op uw garagedeur. Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat uw deur in topconditie blijft!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Enorm blij dat we deze stap gemaakt hebben…”

Wij wilden voor onze boerenschuur een electrische deur van 3.40m breed en 3.30 hoog welke op echte mendeuren moesten gelijken. (Verticale houten planken). Na op internet alle mogelijke bedrijven benaderd te hebben, kwamen we uit bij DifferentDoors. Na een goed gesprek met Sil, besloten we met hem in zee te gaan. Zoals afgesproken werd de deur op tijd geleverd en door vakbekwame monteurs geplaatst. Wij zijn enorm blij dat we deze stap hebben gemaakt en hebben al veel complimenten gekregen.

– Familie Witlox

Lees meer verhalen van klanten

Houten garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout en stijl
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!