Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Uw wensen staan centraal

Als u hieronder uw gegevens invult dan nemen we contact met u op. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.Ingevulde gegevens worden door ons beveiligd opgeslagen en enkel gebruikt om u te informeren over de gewenste garagedeur. We delen uw gegevens niet met derden, sturen geen spam en staan graag voor u klaar.

De voordelen van Different Doors

  • Alle deuren op maat gemaakt
  • Elke stijl, iedere kleur
  • Goed geïsoleerd en veilig
  • Vakkundig geplaatst binnen één dag
  • 10-jaar garantie

     

Klanten over ons

Onze klanten beoordelen ons met:
9.7 / 10
op basis van 299 beoordelingen
97% van onze klanten beveelt Different Doors aan bij anderen

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

0495 470 000 Neem contact op

Alles is mogelijk

Wat u ook wenst qua specifieke materiaalsoort of kleur, profiel of afwerking, u kunt de deur voor uw pand tot in de puntjes door ons laten ontwerpen. De garagedeuren en voordeuren van Different Doors zijn volledig op maat naar uw wens te produceren. De optie om een loopdeur te integreren in de garagedeur wordt door veel mensen gekozen. Zonder dat garagedeur open moet loopt u snel naar binnen of naar buiten.

Bent u toch op zoek naar iets anders? Of bent u op zoek naar een ander unieke garagedeur en heeft u daarbij speciale wensen? Neem zonder te aarzelen contact met ons op, onze specialisten slaan geen uitdaging uit de weg!

Omschrijf uw wensen en ideeën hier

Stuur uw idee toe, dan vertellen wij u in 99% van de gevallen dat het mogelijk is, we vertellen u hoe we het doen en we vertellen u ook meteen welke keuzes u heeft om ook het prijskaartje aan uw wensen te laten voldoen!

Ingevulde gegevens worden door ons beveiligd opgeslagen en enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden en de aangevinkte informatie toe te zenden . We delen uw gegevens niet met derden, sturen geen spam en zullen uw vraag zo goed en snel mogelijk beantwoorden.