Houten sectionaaldeuren met loopdeur van Accoya hout

Different Doors heeft bij een garage onderaan een aflopende oprit twee prachtige houten sectionaaldeuren en loopdeur mogen monteren. Het geheel is gemaakt van Accoya hout. Dit is een uiterst duurzame houtsoort die jarenlang mooi blijft.

Onzichtbare garagedeuren gelijk met de gevel

Een van de specialiteiten van Different Doors is het ‘onzichtbaar’ verwerken van garagedeuren en loopdeuren in de gevel. Het hout op de garage- en loopdeur strookt perfect over op het hout van de gevelbekleding. Hierdoor oogt de gehele gevel één geheel.

Accoya hout

Voor dit project is er gebruik gemaakt van Accoya hout. Dit is snelgroeiend naaldhout dat zich kenmerkt door natuurlijke schoonheid en sterkte. Op dit hout is een milieuvriendelijke houtmodificatie technologie toegepast waardoor het hout duurzaamheidsklasse 1 heeft gekregen. Dit betekent dat het hout tot wel 50 jaar goed blijft. Accoya-hout heeft van zichzelf een lichtere kleur en prachtige nerfstructuur, wat ook bij dit project goed naar voren komt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren