Sectionaaldeur van Trespa geïntegreerd in de gevel

Bent u op zoek naar een moderne garagedeur met een unieke uitstraling? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres. Voor deze vrijstaande villa hebben we een 4,8 meter brede garagedeur met bijpassende gevelbekleding in een wel heel bijzonder materiaal gerealiseerd. Een sectionaaldeur van 4,80 meter breed, bekleed met Trespa met de uitstraling van een cement-vezelplaat. De Trespa is aangeleverd door de aannemer en vervolgens in de eigen werkplaats van Different Doors verwerkt tot een sectionaal garagedeur, die gelijk ligt aan de wand en exact strookt met de gevelbekleding van de woning.

Sectionaaldeur met gevelbekleding
Door hetzelfde materiaal te gebruiken voor zowel de gevel als de garagedeur, lopen beiden naadloos in elkaar over. De deur is deels geïntegreerd in de wand wat de garage een echte eyecatcher maakt.

 

Video

Sectionaaldeur van Trespa geïntegreerd in de gevel

Trespa
De garagedeur en gedeelten van de gevel van de woning zijn bekleed met Trespa. Trespa is opgebouwd uit natuurlijke materialen die na het persen worden voorzien van een harde toplaag. Trespa kan in allerlei kleuren en maten worden uitgevoerd en is uitermate duurzaam en weersbestendig.

“We zijn zeer tevreden over het eindresultaat!”

Familie Ommen, Klimmen

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw garagedeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de garagedeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Alles is mogelijk

Het laten plaatsen van een Trespa garagedeur van Different Doors is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Bijzondere garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel