Houten garagedeur 5m breed en loopdeur – Weert

Bij deze prachtige nieuwbouwwoning in het Limburgse Weert heeft Different Doors een houten sectionaaldeur en loopdeur gelijk met de gevel mogen monteren. De sectionaaldeur is maar liefst 5 meter breed! Desondanks opent de garagedeur als één geheel naar boven toe, een knap staaltje vakmanschap.

Natuurlijke uitstraling van het hout

De karakteristieke eigenschappen van het hout van de garage zijn een waardevolle toevoeging voor het totaalaanzicht van de woning. Zo contrasteert de warm bruine kleur sterk met de koele blauwe en witte kleur van de rest van de gevel. De natuurlijke kleurverschillen in het hout en de duidelijke vlamtekening geven de strakke woning een speels effect mee. Voor dit project is er gebruik gemaakt van Afrormosia hout. Dit is een duurzame houtsoort waardoor deze zeer geschikt is als gevelbekleding of garagedeur. Bekijk hier meerdere gerealiseerde projecten met Afrormosia hout.

Gelijk met de gevel

Een van de specialiteiten van Different Doors is het onzichtbaar verwerken van de garagedeur in de gevel. Ook bij dit project is dat het geval. Wanneer de garagedeur en loopdeur gesloten zijn is het van buitenaf vrijwel onmogelijk om te onderscheiden waar in de gevel de garagedeur en loopdeur zich exact bevinden.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren