Houten garagedeur en voordeur in dezelfde stijl

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook mogelijk met bijpassende gevelbekleding.
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.

Een houten garagedeur met voordeur geven uw woning een karakteristieke uitstraling. Bedenkt u eens hoe uw woning eruit ziet als uw voordeur en garagedeur geheel in dezelfde stijl zijn? Deze eenheid in houtgebruik geeft uw woning rust en stijl. Different Doors levert voordeuren en garagedeuren op maat. Graag laten we uw voordeur en garagedeur geheel aansluiten op de stijl van uw woning. Dat geeft een fantastisch resultaat. Bekijk de voorbeelden maar!

Op maat gemaakte garagedeuren met voordeur

Het is mogelijk om uw houten voordeur en garagedeur geheel op maat te laten maken. Of u een moderne, klassieke of zelfs monumentale deur wenst, onze vakmensen kunnen het voor u maken. Wilt u verticale belijning, horizontaal, of in liever een visgraat motief? U verzint het en wij maken het. Uw houten garagedeur kan geleverd worden als sectionaaldeur of zijwaartse garagedeur. Net wat bij uw wensen past.

U heeft keuze uit elke houtsoort

De houtsoort bepaalt de uitstraling van uw deuren. Daarom kiest u zelf de houtsoort voor uw garagedeur en voordeur. Met lak of olie geven we desgewenst uw garagedeuren in iedere gewenste kleur of tint.

Eigen ontwerp mogelijk!

Heeft u een ontwerp van uw architect, of zelf een ontwerp gemaakt? Stuur deze aan ons op voor een prijsopgave. We vinden een oplossing om de moeilijkste ontwerpen te realiseren. Wilt u uw voordeur en garagedeur laten opgaan in uw gevel? Wij realiseren onzichtbare garagedeuren met een hoog WOW-effect.

Uitstekende isolatie

Onze houten voordeuren en garagedeuren zijn voorzien van goede isolatie. Dat is fijn voor uw comfort en het milieu.

Veilig met politiekeurmerk

Graag leveren wij uw onze deuren compleet met veiligheidsbeslag met SKG*** keurmerk. Zo geeft u inbrekers geen kans.

Nieuwe houten garagedeur en voordeur

Different Doors levert nieuwe garagedeuren en voordeuren volledig van hout. Wilt u uw voordeur laten aansluiten bij uw houten garagedeur? Dan realiseren we een voordeur met hetzelfde hout als uw garagedeur. Tevens kunnen we uw gevel met hetzelfde hout bekleden voor een geweldig resultaat.

Voordeuren en garagedeuren met glas

Een voordeur en garagedeur met glas ziet er prachtig uit. Het geeft uw huis een open en lichte uitstraling. Samen met u ontwerpen wij een voordeur en garagedeur die is afgestemd op uw wensen. We kijken hierbij ook of de combinatie goed aansluit bij de woning.

Moderne of klassieke uitstraling?

Of u nu houdt van een moderne of klassieke uitstraling, bij Different Doors maken we deuren volledig naar wens. Of u nu een klassieke, moderne of monumentale deur wenst, onze vakmensen kunnen het voor u maken! Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Service en garantie

De montage van uw garagedeur en voordeur wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. Ook staan onze vakmensen voor u klaar als uw deur kraakt of beschadigd raakt. Bij ons kunt u rekenen op service en kwaliteit! Het is voor ons belangrijk dat u 100% tevreden bent. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor spreken we graag met u af, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale houten garagedeur in combinatie met een houten voordeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Essen hout garagedeur en gevel

Uniek bedrijf met een prachtige oplossing

“Wij zijn via internet bij Different Doors terecht gekomen. De adviseur heeft de mogelijkheden prima met ons besproken net zoals de offerte. Wij hebben voor Different Doors gekozen omdat het een uniek bedrijf is met een prachtige oplossing. Het contact was prettig en de montagedagen hebben we zo ook ervaren. Different Doors krijgt van ons een 9, het ziet er prachtig uit en zouden het zeker aanbevelen.”

Familie Gort

 

Lees meer verhalen van klanten

Houten garagedeuren met voordeur van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en garagedeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!