Houten gevel vergrijsd Essen

Voor deze bijzondere villa heeft Different Doors een volledige houten gevel gerealiseerd van vergrijsd Essen hout. De houten garagedeur, houten voordeur en houten loopdeur zijn hierin naadloos verwerkt. Different Doors heeft hetzelfde hout gebruikt voor ook de gevelbekleding aan de achterzijde en zijkant van de woning.

Elektrische sectionaal deur

De sectionaaldeur kan eenvoudig met een draadloze handzender geopend worden. Alle garagedeuren, voordeuren en loopdeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor uw woning in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Thermisch Essen

De verticaal geplaatste latten  zijn gemaakt van thermisch essen. Dit is sterke en behandelde houtsoort met een hoge duurzaamheidsklasse. Onder de weersinvloeden gaat dit op een mooie egale manier vergrijzen.

Video

Bekijk de video

Reactie van de klant

“Wij zijn via internet bij Different Doors terecht gekomen. De adviseur heeft de mogelijkheden prima met ons besproken net zoals de offerte. Wij hebben voor Different Doors gekozen omdat het een uniek bedrijf is met een prachtige oplossing. Het contact was prettig en de montagedagen hebben we zo ook ervaren. Different Doors krijgt van ons een 9, het ziet er prachtig uit en zouden het zeker aanbevelen.”

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren