Elektrische garagedeuren

  • Altijd volledig op maat gemaakt van hout.
  • Leverbaar met een loopdeur in dezelfde stijl.
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Hoogwaardige elektrische garagedeuren voor elk huis

De sectionaal garagedeuren van Different Doors kunnen worden toegepast in ieder nieuwbouw- én renovatieproject. Op zoek naar een elektrische garagedeur met een moderne of klassieke uitstraling? Met keuze uit alle houtsoorten, alle RAL-kleuren en de keuze om de deur uit te voeren met of zonder ramen stelt u altijd een deur samen die past bij uw woning en stijl. De mooie panelen worden klantspecifiek en op maat gemaakt, evenals een loopdeur in of naast de garagedeur in dezelfde stijl. Iedere inbouwsituatie is mogelijk.

Veiligheid voorop

De sectionaal garagedeuren van Different Doors beschikken over de juiste veiligheidskenmerken. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd goed afgesloten.


Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Als het gaat om de levensduur van onze sectionaaldeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Die geeft Different Doors namelijk 10 jaar lang op alle garagedeuren: all-in! Dat betekent dat eventuele schade of slijtage in alle gevallen onder de garantie valt (uiteraard bij normaal gebruik).


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Wilt u weten wat uw ideale houten garagedeur kost? Vraag dan een offerte aan.


Elektrische garagedeuren van Different Doors

  • Optimale isolatie!
  • Nieuwbouw én renovatie!
  • Leverbaar met een loopdeur in dezelfde stijl.
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!