Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Diverse isolatiemogelijkheden

Vindt u het belangrijk dat de garage goed geïsoleerd is? Kies dan voor een volledig geïsoleerde openslaande deur met thermisch onderbroken kozijn en dorpel. U profiteert dan van optimale isolatie, waardoor er geen warmte verloren zal gaan. Vindt u isolatie van minder groot belang? Dan kiest u voor garagedeuren in een andere isolatieklasse. Different Doors produceert garagedeuren naar ieders wens.

Optimale veiligheid

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** sterren kruk én driepuntssluiting. Daarnaast worden ze voorzien van een stalen sluitkom en espagnoletsluitingen. Diverse veiligheidsopties, die kunnen worden uitgebreid naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wenst u graag dievenklauwen? Ook dat is mogelijk: onze deuren worden geheel naar uw veiligheidswensen samengesteld.

 

 

» Bekijk hier een video over openslaande deuren

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze openslaande garagedeuren:

Openslaande asymmetrische garagedeuren

A-symmetrische deuren mogelijk

Uw garagedeuren hoeven niet precies even groot te zijn. Een a-symmetrische verdeling met een kleine en een grote deur is mogelijk.

Openslaande verticale garagedeuren

Panelen verticaal profileren

Bij onze maatwerk openslaande garagedeuren kunnen de deurpanelen ook verticaal worden geprofileerd. U kiest zelf uw stijl!

Openslaande garagedeuren met glas

Echt glas; in, naast of boven de deur!

De deuren kunnen worden voorzien van ramen van plexiglas of HR++ isolatieglas. In, naast of boven de deur!

Openslaande garagedeuren

Al vanaf € 2599,- incl. montage

Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren, al vanaf € 2599,- inclusief btw en montage.

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen