Houten sectionaaldeur monumentaal pand – Den Haag

Different Doors heeft in hartje Den Haag deze prachtige houten sectionaaldeur mogen plaatsen bij een monumentaal pand. De garagedeur is zo ontworpen en geproduceerd dat deze voldoet aan alle eisen van de monumentencomissie. Zo is er een splinternieuwe garagedeur gerealiseerd met authentieke uitstraling.

Garagedeur monumentaal pand

Monumentale woningen in Nederland moeten het oorspronkelijke aanzicht behouden waardoor er maar minimale aanpassingen gedaan mogen worden. Omdat Different Doors de houten garagedeuren volledig in eigen beheer maakt kunnen we garagedeuren realiseren die voldoen aan de eisen van monumentencommissies en de welstand. Zo ontstaan er splinternieuwe garagedeuren die qua uistraling perfect aansluiten bij de historische woningen.

In het verleden hebben we al diverse garagedeuren mogen plaatsen bij horizontale panden. Bekijk bijvoorbeeld eens dit project in Gorinchem en Den Haag.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren