Dubbele gepotdekselde garage gelijk met de gevel

Voor dit project heeft Different Doors een dubbele garage van bijna negen meter breed gerealiseerd. Zowel de garagedeuren als de wand van de garage zijn uitgevoerd in donkergrijze houten planken.

Dubbele houten sectionaaldeur

De klant was voor deze woning op zoek naar twee houten garagedeuren met elk een andere afmeting. Different Doors maakt elke garage geheel op maat waardoor zonder problemen aan deze wens kon worden voldaan. Het resultaat: Een stijlvolle, dubbele garage met één deur van ruim 4,5 meter en de ander van bijna 3 meter breed.

Gelijk met gevel

De potdekselplanken in Zweeds Rabat stijl zijn gebruikt voor de garage en gevelbekleding en gaan gelijk op in de gevel. De sectionaaldeuren zijn niet zichtbaar, tot er op de knop wordt gedrukt om te garage te openen.

 

Potdekselplanken in Zweeds Rabat

Zweeds rabat is een potdekselplank die een sponning (uitsparing) heeft waardoor ze gemakkelijk in en over elkaar vallen. De vorm van de planken voorkomt dat (regen)water tussen de planken kan blijven ‘hangen’. De naden tussen de planken blijven daardoor droger, waardoor minder snel rot optreedt.

Video

Bekijk de video

Alles is mogelijk

De adviseurs van Different Doors werken elk project tot in de fijnste details voor u uit. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen en de eyecatcher van uw huis wordt!

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten gepotdekselde garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Op maat gemaakt
Alle garagedeuren worden bij Different Doors volledig op maat voor u ontworpen en in de eigen fabriek geproduceerd. Ons ontwerpteam werkt elk project tot in de fijnste details uit. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen en de eyecatcher van uw huis wordt.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren