Zijdelingse houten garagedeur

In de Brabantse bossen staat deze bijzondere bungalow villa. Different Doors heeft deze mogen voorzien van een zijdelingse houten garagedeur. Volledig elektrisch bediend en naadloos weggewerkt in de gevel. Het hout dat gebruikt is werd ook toegepast op de rest van de gevel. Dit zorgt voor een mooi samenhangend geheel. De klant heeft ervoor gekozen het hout op een natuurlijke manier te laten vergrijzen.

Video

Deze garagedeur in werking zien?

De keuze voor een zijwaartse beweging

Bij deze brede garagedeur hoeft de garagedeur niet volledig geopend te worden wanneer er bijvoorbeeld maar één auto of een fiets naar binnen/buiten hoeft. Een zijwaartse beweging zorgt voor een extra wow-effect!

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect wegwerken in uw volledige wand? Vul dan onderstaand formulier in. Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren