Klassieke zijwaartse garagedeur

Different Doors heeft deze prachtige zijwaartse houten sectionaaldeur mogen plaatsen. De garagedeur past perfect in het klassieke straatbeeld van deze locatie. Bij monumentale woningen zoals deze is dat veelal ook vereist zodat ze voldoen aan de eisen van de monumentencommissies. Bij dit project wordt de authentieke look met name gecreëerd door de bossing panelen en roedes in het glaswerk. Een prachtig maatwerk project waar we trots op zijn.

Klassieke garagedeuren bij monumentale panden

In Nederland is het vereist voor monumentale woningen om het oorspronkelijke aanzicht te behouden. Hierdoor moest de nieuwe garagedeur passen bij de uitstraling van de authentieke woning. Omdat Different Doors de houten garagedeur volledig in eigen beheer maakt kunnen we garagedeuren realiseren die voldoen aan de eisen van monumentencommissies en de welstand. Zo ontstaan er splinternieuwe garagedeuren die qua uitstraling perfect aansluiten bij de historische woningen. Deze zijwaartse garagedeur is hiervan een perfect voorbeeld. Meer voorbeelden bekijken? Bekijk ons project in Den Haag of in Gorinchem.

Zijwaartse garagedeuren

De zijwaartse beweging maakt deze garagedeuren nóg specialer. Ideaal hierbij is dat de garagedeur niet helemaal geopend hoeft te worden wanneer er enkel met de fiets naar binnen of buiten gelopen wordt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren