Afrormosia houten garagedeuren met voordeur

Different Doors heeft twee prachtige houten sectionaaldeuren geplaatst met bijpassende voordeur in dezelfde stijl. De garagedeuren zijn volledig in de gevel geïntegreerd waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn in gesloten stand. De warme uitstraling van het hout steekt mooi af op de verder strak witte woning.

Afrormosia houten garagedeuren

Voor dit project is er gebruik gemaakt van Afrormosia hout. Dit hout kenmerkt zich door de natuurlijke kleurverschillen in het hout en een duidelijk zichtbare vlamtekening. De combinatie van deze twee kenmerken maakt het een populaire houtsoort voor garagedeuren en gevelbekleding. Het hout heeft daarbij ook nog eens lage duurzaamheidsklasse waardoor het hout jarenlang goed blijft.

Garagedeur met gevelbekleding

Een van de specialiteiten van Different Doors is het onzichtbaar verwerken van de garagedeuren in de gevel. Dit doen we door de houten latten van de garagedeuren perfect over te laten lopen op de latten van de gevelbekleding. Hierdoor verdwijnen de garagedeuren als het ware in de wand.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren