Houten sectionaaldeur “achter de dag”

Deze houten garagedeur van Red Cedar is een echte eyecatcher. De garagedeur is dekkend grijs blauw geschilderd en past door het kleur- en materiaalgebruik perfect bij het moderne karakter van de naastgelegen woning.

Red cedar
De garagedeur is uitgevoerd in de houtsoort Red Cedar. Red Cedar is een sterke en duurzame houtsoort. De olie die van nature in het hout aanwezig is beschermt het hout tegen houtrot, schimmels en insecten. Ook nadat het hout, zoals in dit geval, voorzien is van een extra beschermende verflaag behoudt het zijn natuurlijke bescherming.

Houten sectionaal garagedeur

Deze houten sectionaaldeur is ruim vijf meter breed. Bij Different Doors worden alle garagedeuren geheel op maat voor u ontworpen en gemaakt. Hierdoor zit u niet vast zit aan de standaardafmetingen voor garages en is qua ontwerp en afmeting vrijwel alles mogelijk.

Stuiknaden
De planken van Red Cedar zijn horizontaal geplaatst. Wanneer de garagedeur gesloten is zie je één geheel en zijn de verschillende panelen naadloos aangesloten. De houten delen hebben daarnaast verschillende lengtes, en zijn voorzien van stuiknaden. Dit geeft een speels effect aan de garage.

Alles is mogelijk

De adviseurs van Different Doors komen graag bij u langs om samen met u tot een ontwerp te komen dat helemaal aansluit bij uw wensen en bij de stijl van uw woning. Alle garagedeuren van Different Doors worden in de eigen fabriek geproduceerd waardoor geen idee te gek is. Wat u ook wenst, Different Doors maakt het mogelijk!

Zoekt u ook een garagedeur van Red Cedar of bent u juist op zoek naar iets anders? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de specialisten van Different Doors en kijk wat zij voor u kunnen betekenen.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren