Fraké houten sectionaaldeur met gevelbekleding

In Limburg heeft Different Doors deze houten sectionaaldeur van Fraké gerealiseerd. Daarnaast is ook de gevelbekleding door Different Doors verzorgd.  In de brede wand van de garage is naast een elektrische houten sectionaaldeur ook een houten loopdeur geïnstalleerd. De deuren lopen gelijk met de gevel waardoor ze, wanneer gesloten, vrijwel onzichtbaar zijn in de wand. Dit alles geeft deze moderne woning een fraaie uitstraling.

Elektrische sectionaal deur

De houten sectionaaldeur kan eenvoudig met de bijgeleverde draadloze handzender geopend worden. Alle garagedeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor uw garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Fraké houtsoort

De gevelbekleding en garage bestaan uit smalle, verticaal geplaatste latten in de houtsoort Fraké. Deze gemodificeerde loofhoutsoort is erg sterk door het duurzaamheidsproces dat het doorloopt. Deze houten latten zijn voorzien van een speciale olie die zorgen voor de diepbruine kleur.

 

Video

Bekijk de video

Duurzaam

Fraké behoort tot duurzaamheidsklasse 1. Het hout verkrijgt zijn duurzaamheid door een hittebehandelingsproces waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van warmte en stoom. Er worden dus geen chemische of giftige stoffen gebruikt waardoor het een uitermate milieuvriendelijke manier van modificeren is.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren