Garagedeur met loopdeur

Zoveel wensen, zoveel deuren! Wanneer u uw garagedeur veelvuldig gebruikt als loopdeur, heeft u vast al ondervonden dat het vervelend is deze steeds geheel te moeten openen om door te kunnen lopen. Different Doors heeft hiervoor een aantal oplossingen in het assortiment opgenomen, waaronder een garagedeur naast een loopdeur, garagedeuren mét loopdeur, de zijwaartse sectionaaldeur of openslaande garagedeuren.

Welke garagedeur past het best bij u?

Wanneer uw garagedeur tevens gebruikt wordt als ingang van uw woning of wanneer u uw garage gebruikt voor opslag van uw (motor)fiets, containers et cetera, kan het u veel gemak opleveren te investeren in een nieuwe garagedeur. Different Doors biedt u de volgende opties:

De meest gekozen optie:

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren bestaan uit twee losse deuren, waarvan u er één gebruikt als loopdeur. Openslaande deuren zijn zelfs asymmetrisch leverbaar, waardoor de loopdeur slechts de breedte hoeft te hebben van een normale loopdeur. Openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt. Wat u wenst qua afmeting, uitstraling en kleur, dat bepaalt u helemaal zelf. De perfect geïsoleerde dikke panelen zorgen dat de kou buiten blijft en de warmte binnen. Bovendien zijn openslaande garagedeuren van Different Doors standaard uitgerust met zeer veilige SKG*** sloten én driepuntssluiting. Uiteraard adviseren wij u graag om tot de beste keuze te komen in uw situatie.

Ieder ontwerp mogelijk

Elke garagedeur wordt op maat geproduceerd. Volledige vrijheid in kleur, stijl, profilering en afwerking.

Hout of onderhoudsarm

Alle garagedeuren zijn leverbaar als onderhoudsvrije deur en als houten garagedeur. U kiest zelf!

 

 

Isolatie en veiligheid

Garagedeuren en loopdeuren zijn standaard voorzien van isolatie- en veiligheidsopties. Informeer hier gerust naar.


Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Als het gaat om de levensduur van onze garagedeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Die geeft Different Doors namelijk 10 jaar lang op alle garagedeuren: all-in! Dat betekent dat eventuele schade of slijtage in alle gevallen onder de garantie valt (uiteraard bij normaal gebruik).


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Zeer tevreden”

Wij zijn zeer tevreden met onze garagedeuren. Van begin tot eind is de samenwerking met Different Doors fijn verlopen. Het plaatsen van de deuren werd zeer nauwkeurig gedaan door de monteurs! Een echte aanrader om hier uw garage deuren te bestellen!

– Familie Emmers

Lees meer verhalen van klanten

Garagedeuren met loopdeur van Different Doors

  • Keuze in onderhoudsarm of hout!
  • Leverbaar met diverse glassoorten!
  • Leverbaar in iedere gewenste stijl.
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


 

Overige opties voor een garagedeur met loopdeur:

Zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse sectionaaldeuren schuift u naar de zijkant weg. In tegenstelling tot een normale elektrische garagedeur hoeft u de deur dus maar een klein deel te openen om deze te kunnen gebruiken als loopdeur.

Sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur

Een loopdeur kan worden geïntegreerd in de garagedeur. Dit is een goede optie wanneer de garagedeur automatisch geopend moet kunnen worden. Voor het snel naar binnen en naar buiten gaan, kunt u de loopdeur gebruiken. Bedient u de elektrische garagedeur, dan zal de hele deur inclusief de loopdeur als één geheel naar boven schuiven.

Garagedeuren met aparte loopdeur

Ook is het mogelijk om een sectionaal garagedeur en een loopdeur naast elkaar te plaatsen. Wanneer u over voldoende ruimte beslist, is het immers niet nodig om de garagedeur en loopdeur te integreren. Different Doors stelt graag samen met u uw garagedeur en loopdeur samen, in dezelfde ‘look and feel’, zodat een mooie eenheid wordt gecreëerd. Soms worden de garagedeur en loopdeur zelfs op twee verschillende gevels van de garage geplaatst. Ook wanneer u graag uw losse loopdeur geheel afstemt op de uitstraling van uw garagedeur, kunnen wij u daarbij helpen.

Offerte voor een garagedeur met loopdeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Ingevulde gegevens worden door ons beveiligd opgeslagen en enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden en de aangevinkte informatie toe te zenden . We delen uw gegevens niet met derden, sturen geen spam en zullen uw vraag zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op