Garagedeur met loopdeur

 • Optimale beveiliging, isolatie en gebruiksgemak
 • Plaatsing binnen één dag
 • Altijd 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Hout of onderhoudsarm

Garagedeur met loopdeur

 • Optimale beveiliging, isolatie en gebruiksgemak
 • Plaatsing binnen één dag
 • Altijd 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Hout of onderhoudsarm

Zoveel wensen, zoveel deuren! Wanneer u uw garagedeur veelvuldig gebruikt als loopdeur, heeft u vast al ondervonden dat het vervelend is deze steeds geheel te moeten openen om door te kunnen lopen. Different Doors heeft hiervoor een aantal oplossingen in het assortiment opgenomen, waaronder een houten garagedeur met een loopdeur, houten garagedeuren mét loopdeur, of openslaande garagedeuren.

Welke garagedeur past het best bij u?

Wanneer uw garagedeur tevens gebruikt wordt als ingang van uw woning of wanneer u uw garage gebruikt voor opslag van uw tweewielers, containers et cetera, kan het u veel gemak opleveren te investeren in een nieuwe garagedeur. Different Doors biedt u de volgende opties:

Openslaande garagedeuren met loopdeur

Openslaande garagedeuren bestaan uit twee losse deuren, waarvan u er één gebruikt als loopdeur. Openslaande deuren zijn zelfs asymmetrisch leverbaar, waardoor de loopdeur slechts de breedte hoeft te hebben van een normale loopdeur. Openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt van hout, of van onderhoudsarm materiaal. Wat u wenst qua afmeting, uitstraling en kleur, dat bepaalt u helemaal zelf. De perfect geïsoleerde dikke panelen zorgen dat de kou buiten blijft en de warmte binnen. Bovendien zijn openslaande garagedeuren van Different Doors standaard uitgerust met zeer veilige SKG*** anti kerntrek krukset én minimimaal een driepuntssluiting. Uiteraard adviseren wij u graag om tot de beste keuze te komen in uw situatie.

Sectionale garagedeur met loopdeur

Een loopdeur kan worden geïntegreerd in de garagedeur. Dit is een goede optie wanneer de garagedeur automatisch geopend moet kunnen worden. Voor het snel naar binnen en naar buiten gaan, kunt u de loopdeur gebruiken.

Houten garagedeur met loopdeur

Ook is het mogelijk om een houten sectionaal garagedeur en een loopdeur naast elkaar te plaatsen. Wanneer u over voldoende ruimte beslist, is het immers niet nodig om de garagedeur en loopdeur te integreren. Different Doors stelt graag samen met u uw garagedeur en loopdeur samen, in dezelfde ‘look and feel’, zodat een mooie eenheid wordt gecreëerd. Ook wanneer u graag uw losse loopdeur geheel afstemt op de uitstraling van uw garagedeur, kunnen wij u daarbij helpen.

Loopdeur en glas

Zoekt u een garagedeur met loopdeur en glas? Dan is de combinatie loopdeur en glas of ramen ook mogelijk. Zowel de plaatsing van de loopdeur als de plaatsing van het glas in de garagedeuren kunnen we volledig naar wens samenstellen.

Garagedeur met loopdeur prijs

Bent u benieuwd naar de kosten van een garagedeur met loopdeur? Vraag dan heel eenvoudig en snel een gratis offerte op maat aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we uw wensen en eisen mee kunnen nemen in de offerte. Zo ontvangt u een nauwkeurige offerte op maat. We denken graag met u mee hoe we uw gedroomde garagedeur met loopdeur kunnen realiseren!

Garagedeur op maat

Ieder ontwerp mogelijk

Elke garagedeur wordt op maat geproduceerd. Volledige vrijheid in kleur, stijl, profilering en afwerking.


Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf €2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Je merkt echt dat er kwalitatief een goede deur geplaatst is”

Een persoonlijke uitleg thuis voor alle mogelijkheden. Bij installatie kwamen drie man de deur plaatsen. De deur ziet er echt degelijk uit. Goed hang- en sluitwerk en een echte degelijke uitstraling. Je merkt echt dat er kwalitatief een goede deur geplaatst is. Tip: Vraag de verkoper naar alle mogelijkheden want je heb een keuze uit ontzettend veel variaties.

Familie Lamers

Lees meer verhalen van klanten

Garagedeuren met loopdeur van Different Doors

 • Keuze in onderhoudsarm of hout!
 • Leverbaar met diverse glassoorten!
 • Leverbaar in iedere gewenste stijl.
 • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


Offerte voor een garagedeur met loopdeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor u samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook echt wat aan heeft! Vul daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op