Garagedeur met loopdeur

Zoveel wensen, zoveel deuren!

Wanneer u uw garagedeur veelvuldig gebruikt als loopdeur, heeft u vast al ondervonden dat het vervelend is deze steeds geheel te moeten openen om door te kunnen lopen. Different Doors heeft hiervoor een aantal oplossingen in het assortiment opgenomen, waaronder een garagedeur naast een loopdeur, garagedeuren mét loopdeur, de zijwaartse sectionaaldeur of openslaande garagedeuren.

Welke garagedeur past het best bij u?

Wanneer uw garagedeur tevens gebruikt wordt als ingang van uw woning of wanneer u uw garage gebruikt voor opslag van uw (motor)fiets, containers et cetera, kan het u veel gemak opleveren te investeren in een nieuwe garagedeur. Different Doors biedt u de volgende opties:

  • Openslaande garagedeuren bestaan uit twee losse deuren, waarvan u er één gebruikt als loopdeur. Openslaande deuren zijn zelfs asymmetrisch leverbaar, waardoor de loopdeur slechts de breedte hoeft te hebben van een normale loopdeur.
  • Zijwaartse sectionaaldeuren schuift u naar de zijkant weg. In tegenstelling tot een normale elektrische garagedeur hoeft u de deur dus maar een klein deel te openen om deze te kunnen gebruiken als loopdeur.

Naast bovenstaande types garagedeuren biedt Different Doors ook garagedeuren met geïntegreerde- of losse loopdeur.

Sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur

Een loopdeur kan worden geïntegreerd in de garagedeur. Dit is een goede optie wanneer de garagedeur automatisch geopend moet kunnen worden. Voor het snel naar binnen en naar buiten gaan, kunt u de loopdeur gebruiken. Bedient u de elektrische garagedeur, dan zal de hele deur inclusief de loopdeur als één geheel naar boven schuiven.

Garagedeuren met aparte loopdeur

Ook is het mogelijk om een sectionaal garagedeur en een loopdeur naast elkaar te plaatsen. Wanneer u over voldoende ruimte beslist, is het immers niet nodig om de garagedeur en loopdeur te integreren. Different Doors stelt graag samen met u uw garagedeur en loopdeur samen, in dezelfde ‘look and feel’, zodat een mooie eenheid wordt gecreëerd. Soms worden de garagedeur en loopdeur zelfs op twee verschillende gevels van de garage geplaatst. Ook wanneer u graag uw losse loopdeur geheel afstemt op de uitstraling van uw garagedeur, kunnen wij u daarbij helpen.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze garagedeuren met loopdeur:

Ieder ontwerp mogelijk
Elke garagedeur wordt op maat geproduceerd. Volledige vrijheid in kleur, stijl, profilering en afwerking.

Hout of onderhoudsvrij
Alle garagedeuren zijn leverbaar als onderhoudsvrije deur en als houten garagedeur. U kiest zelf!

Isolatie en veiligheid
Garagedeuren en loopdeuren kunnen worden voorzien van isolatie- en veiligheidsopties. Informeer hier gerust naar.

Glas in én boven de deur
De deuren kunnnen worden voorzien van ramen met plexiglas of HR++ isolatieglas. In, naast of boven de deur!

 

Voorbeelden van garagedeuren met loopdeur

Bent u benieuwd hoe onze sectionaaldeuren met loopdeur (geïntegreerd of apart van de garagedeur) er precies uitzien? In ons portfolio kunt u diverse voorbeelden bekijken.

» Elektrische garagedeuren met loopdeur

 

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur met loopdeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. Wilt u een advies of offerte op maat over uw garagedeur? Of wilt u meer informatie? Vraag een offerte aan of spreek ons aan via de chat.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen