Garagedeur bekleed met Mato profielen

In samenwerking met Middendorp Bouw hebben we bij een nieuwbouwwoning weer een prachtige Different Doors garagedeur mogen plaatsen. De garagedeur hebben we bekleed met Mato aluminium profielen voor een robuuste uitstraling. De garagedeur is gelijk met de gevel geplaatst zodat deze, wanneer gesloten, volledig opgaat in de wand en deze een geheel vormt.

Garagedeur met aluminium profielen (Mato)

Voor het bekleden van de garagedeur hebben we gebruik gemaakt van Mato 3 aluminium profielen. In onze eigen timmerfabriek hebben we deze zorgvuldig bevestigd op het houten onderframe. Bij het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van de garagedeur hebben we ervoor gezorgd dat de verticale stroken van de garagedeur perfect overlopen op de overige gevelbekleding. Hierdoor oogt de gevel één strak geheel. De Mato profielen kunnen in iedere RAL-kleur worden uitgevoerd. De bewoners kozen echter voor een fraaie ‘touch of gold’, de kleur die op meerdere plekken op de woning terug te zien zijn.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een ander type garagedeur of een garagedeur bekleed met hout? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres. We gaan graag iedere uitdading aan waarbij vrijwel iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking mogelijk is. Wat u ook wenst; de garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren