Houten zijwaartse sectionaaldeuren

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook leverbaar in combinatie met een voordeur en gevelbekleding.
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.

Maatwerk in houten zijwaartse garagedeuren

Een houten zijwaartse garagedeur is stijlvol en praktisch. Deze deur combineert de voordelen van al onze garagedeuren in één! De deur opent naar de zijkant. Hierdoor is er geen ruimte voor uw garage nodig om de deur open te slaan. U kunt uw deur geheel openen om uw auto in uw garage te parkeren, maar u kunt ook uw deur deels openen om deze als loopdeur met bijvoorbeeld uw fiets te gebruiken.

We ontwerpen en produceren onze houten zijwaartse deuren op maat. Daardoor is iedere breedtemaat leverbaar. Zelfs een dubbele garagedeur die naar twee kanten opent, is mogelijk.

Keuze in houtsoort en stijl

U heeft keuze uit alle houtsoorten, desgewenst in de juiste tint gebracht met lak of olie. Ook kiest u de paneelbreedte en of uw houten garagedeur verticaal of horizontaal geprofileerd wordt. Wij doen er alles aan om uw zijwaartse garagedeur aan te laten sluiten bij uw woning en uw wensen.

Verborgen houten garagedeur zijwaarts

In meerdere moderne woningen hebben we een zijwaartse garagedeur helemaal laten wegvallen in de houten gevelbekleding. Dit geeft een bijzonder fraai effect. De houten wand maakt onderdeel uit van uw woning en is niet meer te herkennen als garagedeur. Bekijk onze foto’s ter inspiratie!

Ook voor klassieke woningen

Een zijwaartse garagedeur van hout is ook goed toepasbaar in een klassieke woning. Het is zelfs mogelijk om een zijwaartse garagedeur te maken die van afstand op een traditionele openslaande deur lijkt. Voor elke woning maken wij een garagedeur die past bij de stijl, kleur en uitstraling.

Uw eigen ontwerp is mogelijk

Stuur ons gerust het ontwerp van uw architect of uw eigen ideeën. Dan maken wij uw ideale garagedeur mogelijk!

Isolatie

Onze houten garagedeuren zijn uitstekend geïsoleerd. Zo houdt u tocht en kou buiten de deur.

Beveiliging

De zijwaartse houten garagedeuren van Different Doors zijn veilig tegen inbraak. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd veilig afgesloten tegen inbrekers.

Eenvoudig in gebruik

Met een drukknop kunt u de zijwaartse garagedeuren van binnen eenvoudig openen en sluiten. Van buiten opent u uw garagedeur eenvoudig met een codeklavier of een afstandsbediening, zelfs vanuit uw auto! De deur opent en sluit soepel en snel dankzij een krachtige motor.

Kwaliteit

Bij Different Doors kiest u voor een houten zijwaartse garagedeur van de hoogste kwaliteit.  Wij maken gebruik van de beste materialen en mechanica. De afwerking en montage wordt door onze eigen installatieteams vakkundig verzorgd. Een garagedeur van de Different Doors is een uitstekende investering in uw woning.


Garantie

U bent verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur van onze houten zijwaartse garagedeuren. Different Doors geeft u maar liefst 10 jaar garantie op uw garagedeur. Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat uw deur in topconditie blijft!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“We zijn heel
tevreden met de deur”

Ik kende de normale garagedeuren en de kanteldeuren en wist niet of een zijwaartse garagedeur wel zou werken in de praktijk. De twijfel werd snel weggenomen door Sil Kuppens van Different Doors. De garagedeur moet wat hij moet doen en door het zijwaartse beweging hebben we alle ruimte tot aan het plafond. Mensen komen weleens naar ons huis kijken en we bevelen Different Doors dan ook aan…

Familie de Ruiter

Bekijk meer van dit project met een zijwaartse garagedeur, inclusief interview met de klant >>

Lees meer verhalen van klanten

Houten zijwaartse garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!