Houten sectionaaldeur met voordeur gelijk in de gevel

In hartje Rotterdam realiseerde Different Doors dit unieke object. Een prachtige houten sectionaaldeur en voordeur met bijpassende gevelbekleding. Een volledig geïsoleerde houten gevel die deze straat nog net een stukje mooier maakt.

Houtsoorten
De garage, voordeur en gevelbekleding zijn uitgevoerd in de houtsoort Iroko. Iroko is een sterke en zeer duurzame houtsoort en daardoor uitermate geschikt als gevelbekleding of buitendeur. Heeft u liever een andere houtsoort? Onze houten garagedeuren zijn in alle houtsoorten leverbaar. Denk hierbij aan mahonie, merantie, eiken, red cedar, afrormosia en nog vele anderen.

Laat je inspireren door dit bijzondere project…

Sectionaaldeur
Deze sectionaaldeur is door Different Doors uitgevoerd in vier even grote panelen. De elektrische garagedeur opent zich met één druk op de knop. Doordat deze zich naar boven opent wordt alle mogelijke ruimte in de garage optimaal benut.

Melkglas
Om deze garage zonder ramen te voorzien van natuurlijk licht is er melkglas verwerkt in de garagedeur. Het HR++ melkglas is gelaagd dubbel glas dat even veel licht door laat als gewoon glas. Het is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden waardoor de garage goed geïsoleerd is. Ook de voordeur in dit project is door ons voorzien van het stijlvolle melkglas.

Gevelbekleding
Naast de garage en de voordeur heeft Different Doors ook de bijpassende gevelbekleding gerealiseerd. Er is gekozen voor hetzelfde Iroko hout te gebruiken waardoor de deuren één strak geheel vormen met de rest van de gevel.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op via het contactformulier. Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren