Bijzondere houten sectionaaldeur bij schuurwoning

Bij deze zeer fraaie schuurwoning in Gelderland heeft Different Doors de houten garagedeur mogen verzorgen. De rietgedekte garage met volledig houten gevel inclusief elektrische houten sectionaaldeur mag met recht een uniek object worden genoemd.

Aannemer: bouwbedrijf van Laar, Barneveld.

Elektrische sectionaal deur

De sectionaaldeur kan eenvoudig met een draadloze handzender geopend worden. Alle garagedeuren, voordeuren en loopdeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor uw woning in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Video

Bekijk de video

Deze bijzondere garagedeur in werking zien?

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren