Garantie garagedeuren, voordeuren en bedrijfsdeuren

Garantie particulier

Garantie en snelle service
Als het gaat om de levensduur van onze garagedeuren en voordeuren, spreekt onze garantie boekdelen. Die geeft Different Doors namelijk 10 jaar lang op alle materialen die gebruikt zijn in onze garagedeuren en voordeuren!

Hoe mooi en robuust onze deuren ook zijn; het blijven gebruiksvoorwerpen. Door het gebruik van de deur kan soms ook schade ontstaan. Wat zelfs Different Doors dus niet kan garanderen is dat er nooit iets stuk gaat. Wat we wel kunnen, is zorgen dat het probleem snel wordt opgelost. In spoedgevallen vindt reparatie of vervanging, indien mogelijk, binnen 24 uur plaats.

 

 

Service en garantie bedrijfsdeuren

Garantie: daar kunt u van op aan!
De deur is de toegang tot uw bedrijf. Die kunt u geen dag missen! Different Doors levert daarom sectionele bedrijfsdeuren met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Mocht zich toch een mankement voordoen? Different Doors biedt op alle gebruikte materialen in de overhead bedrijfsdeuren 1 jaar garantie. Deuren worden veel gebruikt. Daarom is onderhoud en service belangrijk. Uiteraard kunt u dat desgewenst ook bij ons onderbrengen.

Elke dag zeker van service
Different Doors staat 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar voor service bij storingen. Uw deur moet immers altijd probleemloos functioneren. Of het nu doordeweeks is of op een zon- of feestdag! Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht voor service aan deuren die we zelf hebben geleverd. Different Doors kan elke deur repareren en onderhouden.

ARBO-keuring en onderhoudscontract
Different Doors kan uw deur keuren op ARBO-eisen (ook als de deur niet door ons is geleverd). Uiteraard ontvangt u een volledig keuringsrapport. Ook het afsluiten van een onderhoudscontract is mogelijk. Dan weet u zeker dat uw deur altijd in optimale conditie verkeert.