Authentieke garagedeur Den Haag

Bij een prachtig monumentaal pand in hartje Den Haag heeft Different Doors een zijwaartse garagedeur gerealiseerd volledig in stijl van de woning. Zo zijn de bossing panelen en roedens in het raamwerk volledig afgestemd op de al bestaande voordeur en komen ook de kleuren exact overeen. Een prachtig staaltje vakmanschap waarbij de klassieke uitstraling van de woning volledig in tact gebleven is.

Garagedeur monumentale woning

Voor woningen met een monumentale status is het verplicht om het originele aanzicht te behouden. Dat was ook bij dit project het geval. Het was dus van belang om zo veel mogelijk authentieke details te behouden en te verwerken in de garagedeur. Bij Different Doors is dit mogelijk doordat we de garagedeuren volledig in eigen beheer ontwerpen, tekenen, produceren en plaatsen. Op deze manier kunnen we garagedeuren met vrijwel iedere gewenste uitstraling produceren die voldoen aan alle eisen van monumentencommissies en welstand. Deze zijwaartse garagedeur is hiervan een mooi voorbeeld. Meer voorbeelden bekijken? Bekijk ons project in Gorinchem of Den Haag.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren