Onze klanten aan het woord

Lees hieronder de beoordelingen over Different Doors.

92% van onze klanten beveelt ons aan


 

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met onze garagedeuren. Van begin tot eind is de samenwerking met Different Doors fijn verlopen. Het plaatsen van de deuren werd zeer nauwkeurig gedaan door de monteurs! Een echte aanrader om hier uw garage deuren te bestellen!
- Fam. Emmers

En taart toe!!!

23 juli 2017 De sectionaaldeur is nu 2 weken in gebruik en naar volle tevredenheid. Goed afgewerkt product. Helaas was het wel even pushen voor een offerte. Er ging nogal wat mis met de communicatie. Foto's die niet doorgingen en helaas werd dat niet aan ons gemeld. Hierdoor vertraagde alles. Ook de montage datum was niet haalbaar door miscommunicatie met de aannemer die klaar stond om nogmaals de afmetingen door te nemen. Uiteindelijk is het 2 weken later dan gepland gemonteerd. Maar mooi is het wel zeker geworden ook mede door onze goede aannemer! Taartje was lekker.
- Lucienne

Super Doors

De oude garage deur, in onze nieuwe woning, werd vervangen door openslaande deuren met ramen. Wat een luxe! Hulde aan het team van Different Doors: de mensen op kantoor, de verkoper/adviseur en de installateurs. Allemaal even correct en de afspraken worden nagekomen. Dat kan ook als je zo een mooi product verkoopt. Voor ons zijn Different Doors, Super Doors.
- Marjan van der Laan

Zeer tevreden

Wij zijn heel tevreden met onze garagedeur van Different Doors in onze nieuwbouw woning. We hebben goed advies gekregen, waardoor het ook precies zo is geworden als we in gedachte hadden. Ook zijn we zeer te spreken over de nette afwerking! Bedankt! Joris
- Renate Swinkels

Toppie

22 juni 2017 Enkele weken terug was Different Doors op bezoek. Dat was een prettig gesprek met een overeenkomst tot plaatsen van een garagedeur. Inmiddels is de deur geplaatst door twee medewerkers. Heel klantvriendelijk en professioneel. Wat een mooie deur is er geplaatst! Toppie!! We zijn uitermate tevreden met de nieuwe garagedeur.
- Nicole

Persoonlijk en goed: tevreden!

Wij hadden een defect aan onze sectionaaldeur en hebben dit bij Different Doors gemeld. Alhoewel de deur destijds niet door hun geleverd was kwam er dezelfde dag nog iemand om te kijken hoe ze ons vooruit konden helpen. Uiteindelijk hebben wij besloten om een nieuwe deur te bestellen. Zeer correcte en persoonlijke benadering. Hele traject keurig begeleid en geïnformeerd. Montage en aflevering volgens afspraak en er is echt vakwerk geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Different Doors aan iedereen adviseren!
- Paul Adriaens

"Different" service!

Afgelopen woensdag ben ik bijzonder verrast door een bezoek van een van uw medewerkers. Hij was op verzoek van een buur van ons een klein defect aan het verhelpen aan de garagedeur. Hierna kwam hij ook even bij ons langs om te kijken of alles nog in orde was! Een detail aan de garagedeur werd gelijk verholpen. Dit is wat wij noemen pas service verlenen, ongevraagd een check doen. Geweldig, ook dit is “different” service!
- Dhr. van Houten, Zevenbergen

Top service

Afgelopen Maandag eigenaar mogen worden van een sectionaalpoort. Super tevreden met het resultaat! Gaan hier zeker veel plezier van hebben! Aanrader, vooral het persoonlijk contact in de voorbereiding zijn wij erg over te spreken.
- Tim de Roeper

Bij Different Doors kan het wel

Onze oude kantelpoort was aan vervanging toe. Wij wilden deze vervangen voor een geïsoleerde poort met openslaande deuren met een a-symmetrische verdeling. Wij hebben diverse leveranciers bezocht. Uiteindelijk kon het dan toch niet of het werd heel erg duur. Bij Different Doors vonden wij wel waar wij naar op zoek waren. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe poort.
- R. Nelissen

Perfect!

Sinds januari '17 ben ik trotse eigenaar van mijn eigen kapsalon aan huis. Wij hebben onze garagedeur laten vervangen door glazen openslaande deuren! Het plaatje van mijn salon is compleet!! Vakwerk voor een betaalbare prijs!!!
- Studio Artline (Aline van Wezel)

Zo kan het ook, kwaliteit leveren.

Vorige week onze ouderwetse kantelpoort door een onderhoudsvrije openslaande garagedeur laten vervangen. Doordat de deur op ons verzoek een halve meter meer naar buiten is geplaatst hebben we een grotere garage gekregen. Zeer netjes en opgeruimd hebben Bram en Bart gewerkt. Verrast waren we ook door het leuke gebaar om een taart te laten bezorgen maar helaas heeft dit nog geleid om hiervan te mogen proeven door levering in de vroege ochtend als wij als gezin al naar werk/ school zijn.
- A. Kool van Langenberghe

Tevreden van aanpak

Zeer mooie tot nu toe kwalitatieve poorten en deuren. Wat problemen bij levering die trouwens buitenom lagen, zijn echter uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.
- M. van den Boorn

Afspraak is Afspraak

17-11-2016 Ook wij zijn zeer tevreden over zowel de juiste keuze van deur als het monteren van de deur. Monteur was op tijd aanwezig en had er zin in. Tijdens montage bemerkte ik een zeer goede eigenschap van hem, hij wilde het maken zoals hij het ook voor zich zelf zou maken (goed en netjes dus). Zo valt en staat een bedrijf hoe de werknemers zijn. -Jan van der Aa
- Jan van der Aa

Eerlijke Hollandse aanrader

Net als heel veel andere enthousiaste klanten en super positieve recensies, willen ook wij niet ontbreken in deze lijst. Na het uitgebreide bezoek én goed advies en meedenken van Johan, hebben wij houten openslaande garagedeuren besteld. Kun je nagaan, wij durfden dit aan zonder showroombezoek! Afgelopen week is alles evenseens vakkundig geïnstalleerd door Thomas en Danny. Ook de oude electrische deur gedemonteerd en meegenomen. Heel fijn! Alles bij elkaar gewoon een eerlijke Hollandse aanrader! Bedankt Team, ook de taart was heerlijk.
- Peter en Yvonne, Bergschenhoek

Bij u is de klant nog koning

Zaterdagmiddag meldde ik een probleem met de afsluitpen van een garagedeur. De deur kon niet open, de auto van de partner er niet uit. Maandagmorgen kwart over zeven staat de bus van Different Doors ,ondanks de afstand, voor de deur. Om kwart voor acht rijdt mijn partner in haar auto naar haar werk. Bij u is de klant nog koning. Hartelijk dank!!
- Harry Leenders

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige poort, mooi afgewerkt en netjes geplaatst. Hout prachtig op kleur gebracht ( natuurlijke veroudering). De poort is nu enkele maanden in gebruik en tot op heden is iedereen er SUPER TEVREDEN over. Aanspreekpunt Sil doet ook wat hij zegt. Voor herhaling vatbaar!
- Christophe

Meer dan tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de garagepoort en de service van Different Doors. Dit bedrijf komt haar afspraken na, geeft goede adviezen (Harm Verstappen) en levert conform afspraak. Onze garagepoort is prachtig, mooi afgewerkt en alle rommel was opgeruimd. Wij hebben geen enkel minpunt over deze firma te melden. In één woord: TOP
- Nicole

Volledig naar wens

In goed overleg met Johan konden al onze wensen worden verwezenlijkt. Verwijdering van de oude deur en de plaatsing van de nieuwe sectionaaldeur werd snel en efficiënt uitgevoerd. De werking is perfect.
- P. van Leijsen

Tevredenheid gehele aanpak

Wij delen u mede dat wij hiermee zeer content zijn. Onze tevredenheid betreft de gehele aanpak van uw bedrijf ! De afspraken werden correct nagekomen, de adviezen van uw heer Johan Kuipers waren zeer welkom en de plaatsing door uw monteurs Patrick en Jeffrey verliep snel en deskundig. Wij hebben vooraf een aantal leveranciers bekeken en besloten om met DifferentDoors in zee te gaan. De kwaliteit van het product, de afwerking en de keuzemogelijkheden gaf ons het goede gevoel! Wij zullen uw bedrijf in voorkomende gevallen zeker aanbevelen.
- Fam. van Houten, Zevenbergen

Zeer content met onze aanschaf

‘We hebben onlangs onze garage geïsoleerd en gekozen voor openslaande garagedeuren van Different Doors vanwege de goede isolatiewaarden en het mooie design. De deuren zijn van stevig materiaal en desondanks licht in het gebruik. Bij de aanschaf zijn we thuis op kundige wijze volledig geïnformeerd over de mogelijkheden en goed geholpen de juiste keuze te maken. Ook de aftersales was helemaal dik in orde. We zijn zeer content met onze aanschaf, een aanrader.’
- van Zuijlen

Resultaat precies zoals gewenst

Nadat we met meerdere leverciers hebben gesproken, hebben we bij Different Doors duidelijk het gevoel gekregen dat ze mee willen denken met onze specifieke situatie en een poort op maat kunnen leveren. Na meerdere prettige afspraken, is onlangs de poort geplaatst en het tussenstuk (tussen ons en de buren) dicht gemaakt. Na alle opties besproken te hebben, en er vanuit de kant van Different Doors goed is meegedacht, is het resultaat precies zoals gewenst. Met name het feit dat de poort inclusief raam op maat gemaakt is en perfect past bij onze woning, maakt dat we heel tevreden zijn. Ook het plaatsen is netjes verlopen en de service die we tot nu toe ervaren is prima. Wat ons betreft kunnen we Different Doors zeker aanraden!
- Rob van Dael

Super services

We zijn erg blij met de keuze voor Different Doors. In no time hebben ze een mooie nieuwe deur geplaatst. Vriendelijke monteurs die netjes werken. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
- Paul Smaling

Even een vlekje wegwerken 🙂

Wij wilden graag de standaard garagedeur van onze nieuwbouwwoning vervangen door een mooie (bij het huis passende) maar bovenal geïsoleerde garagedeur. Via internet Different Doors gevonden. Omdat we altijd graag even willen zien en voelen wat er te koop is, een afspraak gemaakt in de showroom, terwijl ons overigens meerdere malen werd aangeboden dat een bezoek thuis geen enkel probleem was. Maar voor ons geen moeite om even naar Budel te rijden. Vriendelijk ontvangen door Sil met koffie en kennis van zaken! En na duidelijke uitleg omtrent de mogelijkheden, natuurlijk de voor ons juiste garagedeur gevonden. Keuze was snel gemaakt en ter plekke de bestelling meteen afgerond. Na de afgesproken levertermijn een telefoontje om een montage afspraak te maken. Netjes op tijd stond Bart voor de deur… en heeft de klus helemaal in zijn eentje geklaard. Aardige vent, werkt heel netjes en zeer precies. Als je geen nieuwe garagedeur zou zien hangen zou je niet eens weten dat ie geweest is. Bij zijn vertrek zag ie in zijn achteruitkijkspiegel nog een vetvlek op de deur, stapte uit en verwijderde deze nog. Tot in de puntjes verzorgd dus. We zijn erg blij met onze Different Garage Door!
- Mirjam & Erwin

Netjes gemonteerd en afgewerkt

We zijn heel tevreden met onze nieuwe roldeur. Netjes gemonteerd en afgewerkt. Afspraken worden goed nagekomen. We zijn meer dan tevreden en hopen er heel lang plezier van te hebben.
- Fam. Leenheers, 's Hertogenbosch

Houten garagedeuren.

Twee weken geleden werden bij ons nieuwe houten garagedeuren geplaatst. Het werk verliep voorspoedig en zonder al te veel hinder. De monteurs waren zeer ervaren en deskundig. Bravo! Bedankt voor de heerlijke taart na afloop. Wij zijn heel erg tevreden!
- Familie Goedhart Helmond

Sectionaaldeur

Een tijdje geleden is bij ons de stalen kanteldeur vervangen door een sectionaaldeur van Different Doors. De werkzaamheden hebben veel stof veroorzaakt tot binnen in de woning. Het was fijn geweest als we hier van te voren op gewezen waren, dan hadden we voorbereidende maatregelen getroffen. De monteurs hebben de deur verder netjes geplaatst en wezen ons erop dat ze de motor niet in de midden van de deur hadden geplaatst ivm een lamp. Wij vinden het erg jammer dat ze dit niet even overlegd hebben aangezien wij gewoon thuis waren. We hadden de lamp dan verwijderd. De deur bevalt verder wel goed.
- Holtackers

Fantastische nieuwe houten garagedeur

Wij hebben eind januari 2017 in onze bestaande garage door Different Doors een nieuwe bredere houten sectionaaldeur, type Belfeld, laten plaatsen die verticaal geprofileerd is. Het is werkelijk prachtig geworden en wij zijn meer dan tevreden. Keurige afwerking door de monteurs, geweldige service door Sil en zijn team, flexibel en denken met de klant mee! Een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een deur die uw huis afmaakt.
- W. Matthijs

Zeer tevreden en prachtige deuren

Toen wij hadden besloten tot aanschaf van nieuwe garagedeuren, zijn wij via internet op zoek gegaan.Wij hebben een aantal bedrijven een offerte gevraagd, ook bij Different Doors. Zij waren een van de weinige zaken, die eerst wilden komen kijken, voordat zij een offerte wilden uitbrengen.(dit is ook de juiste methode).Wij kenden het bedrijf niet, dus voor ons een groot vraagteken. Dhr J.Kuipers bezocht ons en er was direct een klik. Bij de offerte was geen woord ,,Frans,, bij . Wij hebben niet direct een akkoord gegeven, maar de volgende dag wel. Voor ons was het afwachten of alles correct volgens afspraak zou worden afgewikkeld. Wij kunnen melden, dat dit zeer naar behoren is geschied.Wij zullen dan ook Different Doors bij een ieder aanbevelen, dit voor zowel de kwaliteit als afwerking. Ook waren wij zeer content en verrast met de mooie taart die wij hebben ontvangen( dit is een leuke geste).
- A.H. van de Kolk, Zetten

Zeer tevreden

Op 11 januari j.l. stond er al op tijd een ploeg monteurs van Different Doors bij ons op de oprit. Onze nieuwe garagedeur werd geplaatst. Het resultaat mag er naar zijn en wij zijn er zeer tevreden mee. Een mooi afgewerkte sectionaaldeur in bij ons huis passende RAL kleur en uitgevoerd met een stille aandrijving. De waardering werd nog groter toen wij gisteren 17 januari door Different Doors werden getrakteerd op een verse slagroomtaart. Dus: bedankt!
- Peter & Martha Jansen, Bathmen

Prachtige deur en netjes geplaatst!

Wij willen U danken voor de nette wijze waarop zowel de samenwerking als de levering van onze garagedeur tot stand is gekomen. We vinden ‘m prachtig en netjes geplaatst. Ook bedankt voor de kers op de “TAART” die vanmorgen bezorgd werd.
- Fam. van der Leck

mooi eindresultaat

wij hebben de samenwerking met Sil als zeer prettig ervaren, had altijd tijd voor je vragen en goed inzicht wat er allemaal mogelijk is. De monteurs waren vakkundig en hebben uiteindelijk voor het mooie eindresultaat gezorgd. De taart was een aangename verrassing , daar hebben we ook van genoten. Alles werkt perfect en wij zijn zeer tevreden over. Sil en team Different Doors bedankt daarvoor.
- Nico

Prachtig resultaat

Voor een transformatie van garage naar “mancave” waren wij opzoek naar een garagedeur welke paste bij het architectonisch beeld van de woning. Via de uitvoerende partij zijn wij daarvoor bij Different Doors te recht gekomen. Onze wensen waren niet makkelijk, een brede deur van 6m uit hout en in zijn geheel elektrisch te openen. Maar met Sil kwamen we al snel tot een prachtige oplossing. De voorbereiding en het plaatsen verliepen vlekkeloos. Het team die de deur kwam plaatsen waren professioneel en erg vriendelijk.
Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat, bedankt Sil & team Different Doors!
Studio Kustlijn Architecten
- Studio Kustlijn Architecten

Red Cedar in Son en Breugel

Op internet zagen we de prachtige Red Cedar sectionaaldeuren van Different Doors. Na een eersteklas traject van A t/m Z is onze Red Cedar garagedeur vorige week vakkundig door vriendelijke en nette (er viel echt niets meer op te ruimen) monteurs geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
- Sylvia en Fred van Huis

2x openslaande geisoleerde garagedeuren

We zijn vanaf begin (telefoontje) tot eind (plaatsing deuren) heel tevreden over Different Doors. Ze werken heel professioneel incl vaste prijs offerte en komen afspraken na, ook al hebben ze het heel druk. De deuren en plaatsing is ook van goede kwaliteit.
- Krijn en Raquel

Tevreden klant

Na een zeer informatief en vrijblijvend gesprek is, na een aantal weken, onze garagedeur geplaatst. Netjes afgewerkt, echter de panelen waren niet de afgesproken kleur. Na een mail met foto 's en telefonisch kontakt is alles binnen redelijke termijn in de juiste kleur gespoten. Wederom een tevreden klant !!
- H Schaap

Zeer tevreden met het eindresultaat

We hebben Different Doors via internet gevonden. Direct prettig en transparant contact met Sil. Plaatsing van de deur is uiteindelijk door wat vertraging aan onze kant en vervolgens drukte bij Different Doors wat uitgesteld. Uiteindelijk prachtige garagepoort, dubbele deur en houten gevelafwerking geplaatst door de vriendelijke en vakkundige monteurs van Different Doors. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
- Fam. Theunissen

Misverstand goed opgelost

Met Different Doors is er contact geweest voor het laten plaatsen van een garagedeur. Door een misverstand is het plaatsen van de deur nooit doorgegaan. Dit terwijl de deur wel al was besteld door hen. Na een aantal contactmomenten met Different Doors is dit misverstand keurig en naar tevredenheid opgelost. Fijn dat het op deze manier kan!
- Willemsen

Complimenten aan het team

Graag willen wij onze complimenten geven aan het team, dat de levering en montage van de nieuwe garagedeur heeft verzorgd,dat de geleverde deur aan al onze wensen voldoet komt vooral door de deskundig adviezen die wij daar voor hebben gekregen. En dat wij tot slot ook nog een heerlijke slagroomtaart hebben ontvangen, maakt alles nog eens extra feestelijk.
- Fam. van der Valk

2x opslaande garage deuren

1 December hebben ze bij ons nieuwe openslaande garage deuren gezet!! en de heren hebben dat naar volle tevredenheid en vakkundig gedaan gr
- Fam Kamp & Fam Copper

Scharniervrije garagedeur met ventilatie

25 november 2016 Wij hebben de bestelling en plaatsing van onze garagedeur bij Different Doors positief ervaren. Uw vertegenwoordiger heeft ons uitgebreid geadviseerd en de deur goed ingemeten zoals bij plaatsing bleek. Over kleine aanpassingen van de opdracht die wij voorstelden werd goed gecommuniceerd en de wijzigingen werden snel verwerkt. Ook verdere afspraken verliepen probleemloos. De keurige installateurs hebben het werk heel netjes en nauwkeurig uitgevoerd. Bij de keuze voor Different Doors gaf het grote aantal mogelijkheden de doorslag.
- Fam. Vellekoop

Zeer tevreden over de poort

Via internet met differtent doors in contact gekomen, sil is komen inmeten en ik kreeg gelijk een prijsopogave,naderhand de bestelling geplaats en de monteur hebben de poort geplaats, wat vakkundig gebeurd is. Zeer tevreden over de poort en de afwerking. Ook de taart wat ik ontvangen heb is een leuk gebaar. In de toekomst komen er nog twee poorten van Different Doors in een ruimte , maar eerste maar eens van deze genieten. Ook ik beveel DiffertDoors aan als je een nieuw poort zoek. Dikke Duim Omhoog
- Richter, Mariahoop

Uitstekende service

Louter positieve ervaringen met Different Doors gehad bij de bestelling en plaatsing van onze nieuwe garagedeur. Goede en duidelijke voorlichting gehad aan huis over alle mogelijkheden. Adviseur Harm nam de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Eerlijk advies over voordelen en nadelen van alle opties. Ook de onderhandelingen na offerte gingen in alle transparantie. Uiteindelijk een bestelling geplaatst en we zijn super tevreden met het resultaat. Plaatsing was in 2 uur gerealiseerd. Vakwerk. En als kers op de taart ook nog een echte taart gekregen! Dat was een verrassing die goed smaakte. Ik beveel Different Doors zonder een greintje twijfel aan als je een nieuwe garagedeur zoekt!
- Fam. Scheele

Zijwaarts openende houten garagedeuren

Sil Kuppens overtuigde ons tijdens zijn eerste bezoek dat de Different Doors optie de beste [en ook de duurste] was. De garantie van 10 jaar op arbeid en materiaal gaven voor ons de doorslag. De uitvoering, plaatsing en afwerking voldoen meer dan aan de verwachting. In eerste instantie wat manco's gezien de specifieke aansluiting van de zijkanten van de deur, maar dat is op voortvarende en goede wijze verholpen. Het eindresultaat is degelijk en mooi. Fam. Pilon
- Teun Pilon

nieuwe garagedeuren

Mijn eerste kennismaking met Different Doors was met Harm Verstappen. Hij was zeer vriendelijk en had verstand van zaken en goede ideeën. Meteen een goede klik. Naderhand nog een paar keer contact gehad en niets was te veel voor hem. Monteurs hebben super werk afgeleverd. Snel en zeer correcte mensen. Totaal niets op aan te merken. Helaas weet ik de namen van de monteurs niet meer. Ook daarna nog een heerlijke taart van jullie gekregen, maar eigenlijk hebben jullie die verdiend. Echt een top bedrijf !!!!! Wij bevelen Different Doors bij iedereen van harte aan.
- Patty de Haan

Nieuwe electrische garagedeuren

De kanteldeuren van mijn buurman en mij waren aan vervanging toe. Via internet kwamen we bij Different Doors terecht. De heer Johan Kuipers kwam bij ons om ons te adviseren, en een offerte te maken. We hadden meteen het vertrouwen om met Different Doors in zee te gaan. Inmiddels zijn de elektrisch bediende segmentdeuren geplaatst door twee zeer goed op elkaar ingespeelde monteurs, Patric en Jeffrey. De deuren werken zoals beloofd en praktisch geruisloos. Wij kunnen Different Doors dan ook van harte aanbevelen.
- Cor van Rhijn en Theo van Hooft

Echte aanrader

Zowel bij de eerste kennismaking als bij de plaatsing een prima ervaring. Het bedrijf straalt deskundigheid uit en maakt dit in de praktijk ook waar. Daarnaast denkt men heel nadrukkelijk met de klant mee. Bij het eerste bezoek meteen een offerte. Geen wachttijd maar meteen duidelijkheid. We hebben 3 prachtige deuren gekregen en bevelen Different Doors bij iedereen van harte aan.
- familie Raterink

Garagedeur vervangen door elektrische

Ik ben via een vriend bij Different Doors terecht gekomen. Hij heeft een garage deur van Different Doors en ik heb het gezien. De kwaliteit en degelijkheid viel mij meteen op vooral het systeem van de motor. Dus ik was gauw onder de indruk. Daarna meteen een afspraak gemaakt. Op de afspraak kreeg heel goed advies en wat verder de wensen nog waren. De garagedeur is a.s maandag geplaatst. Ik ben heel tevreden over het begin tot het eindtraject en wat er nu staat. Dikke duim voor het team van Different Doors.
- P.S.R.Holsheimer

Degelijk en mooi

Na goed deskundig advies en meedenken in de opties zijn we tot een super oplossing gekomen voor onze garagedeur. Gelijk alle sloten in huis door Different Doors laten vervangen voor een en dezelfde cilinder. Hier is in het bestelproces wat fout gegaan, dus deze lieten wat langer op zich wachten dan de deur. Maar na een welgemeend excuus snel meegedacht in een oplossing. Binnen een week na plaatsing van de deur alsnog de sloten vervangen voor nieuwe cilinders. Goede service en klantgericht. Voor zover we nu kunnen beoordelen is de deur ook echt kwalitatief hoogwaardig en alles is netjes afgewerkt. Ik zou Different Doors dan ook zeker aanbevelen
- Fam. van Pelt

Dhr.

Ook ik wil graag een recentie plaatsen over Different Doors. De sectionaaldeur die ik voorheen bij Different Doors heb gekocht, had door de hagelschade flink averij opgelopen. Nadat de verzekering accoord was gegaan met de offerte die Dhr Kuppens voor ons had gemaakt, is hij de deur komen inmeten, en 2 weken later is de deur door het proffesionele team van Different Doors vervangen. Een heel grote pluim voor Dhr Kuppens en z'n team. Fer Emmers, Leende
- F Emmers

nieuwe garage deuren

Ik kan iedereen Different Doors aanraden. Het was voor mij persoonlijk een verademing persoonlijk contact te hebben voor tijdens en na het plaatsen van onze nieuwe garage deur. Nog nooit is een bouwproject zo goed verlopen, geen verrassingen geen fouten en een installatie team die keurig werk hebben geleverd! Bedankt voor de goede zorgen en oja we zijn super blij met onze nieuwe deur!
- sigrid

Mijn deur

Ik heb recent een andere woning gekocht. Een drive in woning met een 30 jaar oude kanteldeur. Dat is natuurlijk niet wat je tegenwoordig wil hebben. Ik ben op zoek gegaan naar een deur die bij de woning paste. De eerste aanbieder die ik bezocht had uitstekende deuren maar luisterde niet naar wat ik wilde ... dus die viel af. Different doors wilde bij mij thuis langs komen en daar had ik eigenlijk niet zoveel mee op want ik wilde tot niets verplicht worden. Dat gebeurde uiteindelijk ook niet want het bezoek was echt vrijblijvend. Er werd op geen enkele manier merkbare druk tot kopen gelegd. In het aanbod vond ik echter wel een heel mooie garagedeur die ook echt bij de woning past. Het zijn openslaande deuren met twee verticale dubbel glas ramen geworden. De montage is zeer professioneel en snel uitgevoerd. Ik ben uitermate tevreden en zou iedereen aanraden om tenminste bij different doors te kijken.
- Johan Kaas

Kwaliteit loont

Om de oude kanteldeur te laten vervangen vooraf links en rechts de nodige informatie opgevraagd. Kwam hierbij ook uit bij Differentdoors. De informatie op hun website was van dien aard dat er contact opgenomen werd. De adviseur heeft in een een gesprek aan huis veel inhoudelijke informatie verschaft en goed geluisterd naar onze wensen. De levertijd bleek korter dan verwacht en op 14 september werd de nieuwe garagepoort, twee opslaande deuren vakkundig geplaatst en was de verdere afwerking uitstekend. De oude poort en restafval werd conform afspraak door hen meegenomen. Ook nu blijkt " kwaliteit loont".
- Schmitz, Heythuysen

Openslaande Garagedeuren

Prima service. Bij het plaatsen van de deuren bleek dat bij de fabricage twee panelen beschadigd waren, Vandaag hebben de monteurs de panelen vervangen. De monteurs hebben prima werk geleverd tijdens het plaatsen en nu bij het vervangen van de panelen. De deuren zijn prachtig en de firma Different Doors kunnen we bij iedereen aanbevelen. Met vriendelijk groet harrie koopmans Geleen
- Koopmans, Geleen

Openslaande Garagedeuren

Zeer tevreden over de mooie Garagedeuren van Different Doors. Vakkundig geplaatst door zeer nette, ervaren monteurs.
- Marc van Os

Een echte aanrader

Wij wilden onze kanteldeur laten vervangen door openslaande deuren en kwamen via Google bij Different Doors terecht. Na een prettig gesprek met en ter zake kundig advies van Johan Kuipers besloten over te gaan tot aanschaf. De levertijd viel mee, was zelfs veel korter dan gepland en afgelopen week zijn de deuren geplaatst. De monteurs van Different Doors hebben keurig netjes gewerkt en ook alles netjes opgeruimd achtergelaten. De deuren zelf zijn prachtig, en voor ons ook veel praktischer dan een kanteldeur. Wij zijn er dan ook heel blij mee en kunnen de firma Different Doors bij iedereen aanbevelen. R. van Engelen
- Rob van Engelen

Openslaande deuren

We hebben recentelijk 2 openslaande kunststof garage deuren laten installeren. Super. mooi afgewerkt goed geplaatst. Hele fijn mensen. Niet alleen zijn wij blij de deuren te hebben aangeschaft, maar ook blij dat bij Different doors gedaan hebben. Zo ziet klantvriendelijk eruit. Een absolute aanrader. Complimenten voor jullie team.
- H.Kaijer

Prachtige deuren in Uitgeest geplaatst

De deuren zijn prachtig. We zijn erg tevreden! Snel en vakkundig geplaatst. Wij geven complimenten! Een paar dagen later ontvingen wij de taart. Heeerlijk en leuk!
- joosten

Garagedeur

Na lang zoeken bij differentiatie Doors uitgekomen. De eerste indruk met Harm was al goed. De jongens die de deur geplaatst hadden hebben goed werk geleverd, en de afwerking is ook mooi gedaan. Afspraken worden nagekomen en probleempjes worden snel op gelost. Tot onze verbazing werd er ook nog een heerlijke taart afgeleverd. Top gedaan different Doors !!! Groetjes.
- Van Uijtert

Compliment

We zijn heel tevreden met de openslaande Garagedeuren en de geweldige service! Vandaag een taart ontvangen! Wat een leuk gebaar. We zullen er van genieten, We raden iedereen dit bedrijf aan.
- Aichfakir

Aanwinst voor ons huis

Een half jaar geleden waren we op internet aan het kijken voor een openslaande garage deur en hebben wat offertes opgevraagd. We kregen geen respons, behalve van Different Doors die meteen een afspraak met ons wilde maken. Hier zijn we op in gegaan omdat ik toch wel benieuwd was wat zij ons konden aanbieden. Harm is toen bij ons aan huis geweest en liet ons diverse mogelijkheden en voorbeelden zien. Ook vertelde hij ons dat Different Doors een jong bedrijf was met jonge medewerkers. We hebben de informatie enkele maanden laten bezinken en natuurlijk ook nog even verder gekeken. Uit eindelijk hebben we een tweede afspraak gemaakt in de showroom in Budel. Hier hebben we het materiaal van de deuren goed kunnen bekijken en nogmaals een goede uitleg gekregen. Het had zich de moeite geloond om naar Budel te rijden. We hebben hier de knoop doorgehakt en besloten met Different Doors in zee te gaan. Tevens ook meteen een datum ingepland omdat er enkele weken levertijd was. Week 27 kregen we een telefoontje of het mogelijk was om de garagedeur te leveren en te plaatsen. Omdat ik zelf de oude poort nog moest verwijderen (hier had ik zelf voor gekozen) was het geen probleem dat de monteurs pas om 11.00 uur zouden komen. Het was toch wel even spannend of de nieuwe deur wel zou passen anders zouden we een probleem gehad hebben. Het eerste wat de monteurs deden toen ze arriveerden was alles nameten. Ze konden me meteen gerust stellen, de nieuwe deur paste. Na twee en een half uur werk zat de nieuwe deur er in en was alles mooi afgewerkt. Eind resultaat: een prachtige nieuwe garage deur, meer licht in de garage door het gekozen melkglas (1/3 deel) en door het isolerend vermogen kunnen we in de winter veel meer warmte binnen houden. Kortom heel tevreden klanten, zeker ook omdat we positieve feedback krijgen van vrienden en buren.
- Fam. Terwint, Spaubeek

Perfect

Op 13 Juli is bij ons een garagedeur geplaatst door jullie bedrijf. Het verdiend een grote pluim zoals het gegaan is, kundig en zeer netjes afgehandeld! Afspraak staat hoog in het vaandel bij deze zaak. Wij zijn er ontzettend blij mee, een goede ervaring! Vriendelijke groeten van, Ted en Ger van der Vliet.
- Ted en Ger van der Vliet, Dommelen

Houten sectionaaldeur geplaatst! Top!

In februari 2016 hebben wij samen met dhr. Kuppens de verschillende mogelijkheden besproken die het beste bij ons huis paste. Het advies was een sectionaaldeur en omdat we toch moeite hadden met het visualiseren van het eindproduct heeft dhr. Kuppens aangeboden foto's van het huis te maken met de oude en nieuwe situatie. Hierdoor is uiteindelijk de keuze gevallen op een houten sectionaaldeur. Er is ons gelijk verteld dat we daar lang (4 maanden) op moesten wachten. En sinds juli schittert ons huis nu met een prachtige garage deur. Wij hebben prima ervaring met Different Doors. Heel fijn dat de afspraken altijd nagekomen werd en er duidelijke tijdslijnen zijn besproken. Mocht iemand ons vragen waar en bij wie zij terecht kunnen voor garagedeuren dan zullen wij zeker Different Doors aanbevelen.
- Mevr. Coronel, Velp

Klantgericht en goed product.

Na een aantal offertes gekozen voor Different doors. Niet de goedkoopste maar wel de beste kwaliteit en sloot aan bij onze wensen (denken in mogelijkheden). Na plaatsing hadden we een kleine issue met vocht. Men is hiervoor, zonder enige strubbeling, meerdere keren teruggekomen om dit te verhelpen. Inmiddels probleem opgelost. Goede Hollandse, "no nonsense" service.
- van Seventer, Nieuw Vennep

Prachtige garagedeur !

Wij hebben onze oude garage deur vervangen door openslaande deuren. Hierin heeft DifferentDoors echt de meeste keuzemogelijkheden. Samen met Sil hebben we de maten, de ramen en de kleur bepaald. Duidelijk was de uitleg en de prijsopgave. De plaatsing is keurig verlopen. En het resultaat is prachtig. Hebben al vele complimenten gekregen. Deze complimenten zijn natuurlijk voor Sil en zijn team. Wij zijn erg blij met onze garagedeur van DifferentDoors.
- Fam. van Enckevort, Sevenum

Mooie houten garagedeuren

Juni 2016 Op donderdag 2 juni hebben wij onze Hormann kantel garagedeur laten vervangen door openslaande houten garagedeuren. Wij willen Harm bedanken voor het goede en prettige advies. De beide monteurs hebben in goed overleg het werk netjes afgeleverd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe houten garagedeuren. Different Doors is een echte aanrader en komt zijn afspraken na.
- Fam. Kleijn, Hattem

zeer tevreden

Na de eerste afspraak waarover wij al meteen een goed gevoel hadden (duidelijke uitleg en prijsopgave) werd de garagedeur na 6 weken geplaatst. De datum werd in overleg met het kantoor vastgelegd en twee vriendelijke en ervaren monteurs kwamen de oude deur slopen en de nieuwe monteren. Na plaatsing werd alles keurig netjes opgeruimd en door hen afgevoerd. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met onze deur en de manier waarop Different Doors alles afgehandeld heeft.
- Leo Biemans, Neerkant

Prima!

Wij waren al enige tijd op zoek naar vervanging van onze garagedeur, die na jaren van trouwe dienst echt aan vervanging toe was. Via internet gezocht en de nodige offertes aangevraagd. Daarnaast ook diverse bedrijven bezocht. Het waren allemaal klinkende verhalen maar echt overtuigd waren wij nog niet. Daarnaast konden wij niet besluiten of het een sectionaaldeur of gewoon openslaande deuren moesten worden. Het bedrijf Different Doors dat door ons al eerder op internet was gevonden, werd door ons pas als een laatste (vergelijkende) optie benaderd. Er werd een afspraak gemaakt en in het daarop volgende contact met de adviseur Sil Kuppens bleek deze goed aan te voelen wat wij zochten en wat onze wensen waren. Wij kwamen hierdoor dan ook vrij snel tot de conclusie dat dit bedrijf het ging worden. Een bestelling voor dubbel openslaande deuren werd geplaatst . Deze werd na een inmeetbezoek waarbij ook de uiteindelijke kleur werd bepaald, definitief. Het was nog even spannend of de deuren voor onze geplande vakantie geleverd en geplaatst konden worden. Dit bleek op de valreep het geval. Tijdens het plaatsen werden wij als klant betrokken bij de plaatsing. Kortom het blijkt een goede keuze te zijn geweest.
- A.Martin

Perfectie!

Het enige dat nog ontbrak aan ons huis, was een mooie garagedeur. Even een vergelijk gemaakt op internet, waarbij Different Doors (Sil) als enige een afspraak op locatie kon maken. Tijdens het gesprek op zaterdagmorgen kon Sil ons overtuigen om voor Different Doors te kiezen. Onze keuze viel op een mooie garagedeur, openslaand en thermisch geïsoleerd. We konden niet wachten tot de deur geplaatst zou worden. Afgelopen week was het zover, Bram en Robin kwamen voor de montage. En we moeten zeggen dat het resultaat fantastisch is. Ook onze buren vinden het een aanwinst voor het huis, dus wellicht staat daar binnenkort ook een mooie Different Doors deur! Sil, Bram, Robin en de overige medewerkers, heel erg bedankt!
- Fam. Grimbergen

Een kei mooie garagedeur

Sil is bij ons geweest, alles tot in de puntjes uit gelegd en wat de mogelijk heden waren. Zijn toen over gegaan tot koop van de sectionaal deur. De monteurs die waren geweest waren echte vaklui en wisten van wanten. Alles mooi gehangen en naderhand ook netjes op geruimd. Wij zijn zeer tevreden en jullie zeker aanraden. Oja nog bedankt voor de lekkere slagroomtaart met differentdoor opschrift. Bedankt Fam. A. Rutjes
- Fam. Rutjes

De beste garagedeur van Nederland!

Voor de vervanging van onze garagedeur zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. Wij hebben meerdere offertes uitgezet en ter plaatse de deuren beoordeeld. Voor ons was daarna de keuze niet moeilijk meer. Op dit moment is er voor dit geld niets beters te koop! De openslaande garagedeuren zijn standaard zorgvuldig en compleet afgewerkt, zeer goed thermisch geïsoleerd met degelijk hang- en sluitwerk. Ook het contact via E-mail en het persoonlijk met Harm Verstappen is prettig verlopen. Op vragen kwam snel een reactie en de gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. De monteurs zijn vaklui. Zij hadden in no-time de oude garagedeur gedemonteerd en vakkundig de nieuwe openslaande garagedeuren gemonteerd en meteen alles netjes opgeruimd. Je merkt aan alles dat de kwaliteit constant is omdat alles wordt geproduceerd en ter plaatse gemonteerd door hetzelfde bedrijf en dat is een gerust idee. Het geheel is een plaatje geworden en we zijn supertrots op onze openslaande garagedeuren, bedankt!
- Fam Pouw

Een grote pluim!!

Offertes aangevraagd via het net voor vervanging van onze versleten Hörman kanteldeur, dhr. Harm Verstappen van DifferentDoors was de eerste (en laatste) die ons na vele "Nespresso's uiteindelijk overtuigde om met DifferentDoors in zee te gaan.... wij dachten, potverdorie er is toch wel meer op de markt te verkrijgen!! Edoch we hebben afgewacht tot de plaatsing ervan en het overstijgt onze verwachtingen m.n. de prettige en deskundige omgang met de monteurs en uiteraard de dubbele deur die volledig aan onze wensen voldoet, wij kunnen daarom ook niks anders meer toevoegen dat we dan ook uitermate tevreden zijn wat dhr. Harm Verstappen met ons indertijd had afgesproken. Fam, van Zonsbeek, Rosmalen
- Fam. van Zonsbeek

Vervanging garagedeur

Febr 2016 Bij mijn dochter in Arnemuiden heeft DifferentDoors een garage deur vervangen en super mooi afgetimmerd. Een plaatje. Ook bij ons was de garagedeur aan vervanging toe en was het voor mij niet moeilijk om te bellen naar DifferentDoors voor een afspraak. De deur is inmiddels geplaatst en dit kan ik zeggen,... WAT HARM BELOOFD IN ZIJN VERKOOP PRAAT, WORD DOOR DE MONTAGE MANNEN WAAR GEMAAKT. Super zo mooi zowel de buiten kant als ook de perfecte afwerking aan de binnenkant. Ben zeer tevreden. Bedankt jongens. Jaap Sinke
- Fam. Sinke, Goes

Het uiteindelijke resultaat is prachtig gelukt!

Wij hadden een ongebruikelijk maar schitterend idee om de voorkant van onze nieuwe woning d.m.v. gebruikt steigerhout te moderniseren. Hiervoor gaven we DifferentDoors de opdracht om 2 garagedeuren te ontwerpen en monteren met uiteraard het gebruikt steigerhout als ‘look’. Na een eerste aarzeling (met een knipoog) werd gestart met het ontwerp. Het uiteindelijke resultaat is prachtig gelukt! Niet alleen de look maar ook de kwaliteit, de afwerking en de communicatie met DifferentDoors verdienen allemaal een Hollandse pluim! Fijn bedrijf, fijne mensen en dus een zeer betrouwbare en creatieve partner die we graag aanbevelen als je op zoek bent naar nieuwe garage deuren.
- Fam. Janssens-Harten, Ulvenhout

Tevreden klant

In januari thuis bezoek gehad van Harm Verstappen. In een goed en plezierig gesprek werden wij maximaal geïnformeerd. Naderhand nog bij diverse bedrijven informatie opgehaald maar uiteindelijk kwamen we toch weer uit bij "Different Doors". Na een bezoek aan de showroom in Budel hebben we de "knop doorgehakt" en de openslaande garagedeur besteld. Naast prijs en kwaliteit hadden we vooral ook een goed gevoel bij het jonge bedrijf. 15 Maart werd de garagedeur geplaatst. Twee professionele medewerkers hebben de klus vlot en vakkundig in de ochtend gerealiseerd. Different Doors kunnen wij absoluut aanbevelen. Men komt op een plezierige wijze na wat is afgesproken!
- Hans Weltings

Openslaande garagedeuren

Op dinsdag 1 maart hebben wij onze garagedeur laten vervangen door openslaande garagedeuren. Wij willen Harm bedanken voor het juiste advies en de monteurs hebben netjes werk afgeleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe deuren. Differentdoors is een echte aanrader. Vincent Jansen, Malden.
- V. Jansen, Malden

Komen hun afspraken na!

Na een bezoek van Sil kregen wij een duidelijk advies en uitleg. Na een bezoek in de showroom zijn wij tot koop overgegaan. De deur is geplaatst en ziet er mooi uit. We zijn er zeer tevreden over. Wat er afgesproken en gezegd is dat zijn ze nagekomen.
- L.v.d.Heijden

geweldig

wij zijn zeer te vreden met onze nieuwe garage deur mooie uitstraling en perfect afgewerkt dankje wel fam. Quivooij
- M.Quivooij

vervangen garagepoort

Op vrijdag 11 maart 2016 hebben Bram en Jeffrey mijn oude garagepoort vervangen door een nieuwe Het werk was in een mum van tijd volbracht Twee zeer vriendelijke jongens en perfect afgeleverd werk,echte stielmannen We zijn 100% tevreden over het werk We hadden dit al veel langer moeten doen Proficiat aan de jongens en different doors
- Tobias Wouters, Kapellen (B)

Goed gedaan

11 Maart 2016 Afgelopen februari onze garagedeur laten vervangen door jullie. Wil jullie bedanken voor jullie advies, afwerking en service,dat was allemaal top. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding prima. Wij zijn helemaal tevreden.
- Peter Labee, Veenendaal

100% tevreden

Ik wil jullie bedanken voor de goede afspraken die jullie beloofd hadden ook na zijn gekomen. De monteurs waren precies op tijd, de deur is zeer netjes geplaatst. Alles in goed overleg. Alles netjes opgeruimd. Dit is echt een aanrader. Wij zijn voor de 100% tevreden. Gr Ton Basten
- Ton Basten

Zeer tevreden

Goedemiddag, hartelijk dank voor de lekkere taart die wij mochten ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de levering en plaatsing van de deuren. Groetjes, Lei Damen Horn
- Lei Damen

Plaatsing openslaande garagedeur

Wij zijn zeer content met het mooi afgewerkte product, duidelijke uitleg van Harm en vakkundige montage en afwerking (nemen zelfs het afval mee). Alle medewerkers zijn beleefd en zeer klantvriendelijk en dat maakt het een genot om zaken mee te doen. Enigste minpuntje is een kleine beschadiging op de nieuwe deur wat uiteindelijk zeer correct is opgelost. Familie Frijters, Fijnaart
- Piet Frijters

Perfect

Geheel volgens afspraak geplaatst. Perfect op tijd en binnen no time was de deur vervangen.
- Gerrit van Zeist

compliment

bedankt voor de mooie garagedeur en de perfecte plaatsing en afhandeling. Klantvriendelijkheid is top: heldere communicatie en prima nakomen van afspraken.
- Fam. Timmermans, Reuver

Communicatie kan beter

Wij waren opzoek naar een mooie deur voor onze nog nieuw te bouwen garage. Deze was uiteraard wel te maken maar helaas viel dit buiten ons budget. Ons was gevraagd om binnen een termijn van 1 week iets te laten weten of wij akkoord gingen met de offerte. Netjes binnen 1 week hebben wij gemaild dat het helaas niet door kon gaan i.v.m. budget en bedankt voor de gedane moeite. Tot op heden hebben we nog niks terug gehoord (3 weken na verzending van de email) Wij hebben ons in ieder geval aan de afspraak gehouden en hadden liefst een bevestiging gezien dat de mail was/is aangekomen. Groetjes.
- Fam. Wijnschenk, Hoogerheide

Sectionaalpoort nieuwbouw

Wij waren opzoek naar een sectionaaldeur voor ons nieuwbouwhuis en kwamen al snel uit bij Different doors (Sil). Uit eerdere positieve ervaringen met Sil was het voor ons vanzelfsprekend om hier weer aan de ''deur'' te kloppen. Wederom een overtuigend verhaal en ditmaal met vernieuwde verbeterpunten die zijn doorgevoerd in de productie/techniek ! Tot onze verassing bleek ook de 2 neven buren al langs geweest te zijn en eveneens een deur te hebben aangekocht. Zo zijn alle 3 de deuren geplaatst op één dag en zijn wij in ieder geval super tevreden. Ook over de monteurs ter plaatsen niks anders dan lof. Ze dachten mee en zo is er ter plaatste nog telefonisch contact geweest om iets te wijzigen.
- K. Peeters

Wat een top service

ik had begin dit jaar dus een garage deur laten plaatsen door different doors en hier dus zeeeeer tevreden mee ook vakkundig geplaatst gewoon 100% top gedaan zeer vriendelijk personeel die echt kei hard werken namen geen tijd voor koffie of wat dan ook. later kreeg ik ook nog een taart van ze stonden wij echt van te kijken echt top. 2 weken geleden mailde ik of ik evt tegen betaling een extra schuif op mijn deur kon laten plaatsen ivm veiligheid dit was geen probleem en er werd gelijk een afspraak gepland en er zaten geen kosten bij was dus ook weer service van de zaak. al met al kan ik maar een ding zeggen als ik zie hoeveel ze voor je doen en de service die ze geven is dit echt een top bedrijf ik raad het zekers aan bij iedereen gewoon een eerlijk advies krijg je etc etc etc de prijzen zijn ook perfect en zekers ook de materialen die ze gebruiken dus een dikke verdiende 10 namens ons grt de fam van vugt
- joop van vugt

Een zeer tevreden klant

Vandaag verrast met een heerlijke taart van Different Doors overigens zonder kers. Die had ik al eerder ontvangen in de vorm van een op deskundige wijze geplaatste garagedeur. Vanaf het moment van de kennismaking met Sil tot de plaatsing van de garagedeur verliepen de logistieke en administratieve processen figuurlijk en loopt de garagedeur letterlijk op "rolletjes". Ik ben bijzonder tevreden over het eindresultaat en beveel Different Doors dan ook van harte aan.
- Hans Fabrie

Garage deur vervangen in Veldhoven

18 januari 2015 Na een vakkundig advies en duidelijke uitleg van Harm hebben we gekozen om DifferentDoors de garagedeur te laten plaatsen. Bart en Bram zijn een geweldig team en hebben samen de deur geplaatst, zij hebben prachtig werk geleverd. Wij zijn erg enthousiast over het resultaat. Daarvoor willen wij Harm en het hele team onze complimenten geven voor de geweldige service en professionele afhandeling. Zeker een aanrader voor iedereen. T. van der Ven & M. Matheeuwsen
- Tinie van der Ven

Hr.

Wij waren toe aan nieuwe garagedeuren, en vonden al snel de website van Different Doors. Na een aangenaam gesprek met Harm en zijn uitleg over het product tekende we de overeenkomst voor de levering van openslaande garagedeuren. Op 14 sept 2015 werden de garagedeuren geplaatst, alles ging snel en vakkkundig, de oude deur werd verwijderd en afgevoerd, alles werd netjes opgeruimd . We zijn zeer tevreden en waren ook verrast met de heerlijke slagroomtaart. F.Clement Doorn
- F. Clement

Van harte aanbevolen

Door de firma Different Doors hebben wij garagedeuren laten plaatsen. We zijn zeer tevreden met de deuren het is prachtig product. Het team, zowel de verkoper als de mannen die de deuren hebben geplaatst zijn zeer correct te werk gegaan Van harte aanbevolen. Fam. Clement Doorn Utrechtseheuvelrug
- Fam. Doorn

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een garage of bedrijfsdeur

Wij waren reeds bekend met het bedrijf van Sil en het vakmanschap en service wat door Different Doors wordt geleverd. De vraag was alleen worden het openslaande deuren of een sectionaal deur. Het is een electrisch bediende sectionaal deur geworden. Sil is komen meten en heeft verschillende mogelijkheden met ons besproken, ook over de prijs waren we het snel eens. De deur is inmiddels geplaatst en werkt uitstekend, het is een degelijke constructie en het werk is uitgevoerd door klantvriendelijke monteurs die hun vak prima verstaan. Wij zijn er erg blij mee. Different Doors is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een garage of bedrijfsdeur. Als complete verassing kregen we enkele dagen later ook nog een slagroom taartje aangeboden, hiervoor nog onze hartelijke dank.
- Jos Wijnen, Sevenum

Klantgericht, kwaliteit en vakkundig

Vandaag is onze nieuwe garagedeur geplaatst en wij zijn zeer tevreden. Klantgericht, kwaliteit en vakkundig zijn onze kernwoorden voor Different Doors. In de aanloop naar een nieuwe garagedeur zijn we zeer goed en uitgebreid geïnformeerd. Geen minuut en vraag was te veel. Hoogwaardige kwaliteit van het materiaal en afwerking van de deur tegen een zeer scherpe prijs! De garagedeur is vandaag zeer vakkundig gemonteerd. Absolute aanrader dus!
- Karl & Belinda Wegner

De bestaande roldeur vervangen door een openslaande poort

Op zoek naar een openslaande deur/poort ter vervanging van onze rolpoort, zijn wij op de website van Different Doors terecht gekomen. De website sprak ons bijzonder aan en daarom zijn wij naar Budel gegaan om daar verder kennis te maken op de zaak. De klik was er meteen, wij zijn netjes te woord gestaan en hebben een vervolgafspraak gemaakt voor aan huis. Voor aanvang van die afspraak belde Sil om te zeggen dat hij 5 minuten later zou zijn, nou dat heb ik nog nooit mee gemaakt, echt super. Tijdens het gesprek liet hij enthousiast zien wat er allemaal mogelijk was en dacht vervolgens goed met ons mee t.a.v. vorm, materiaal, kleur en de draairichting van de deuren. Tijdens een 2e vervolgafspraak hebben we het nog eens over de kleur gehad en dat wij de nette kant aan de binnenkant wilde hebben. Helaas zat de bouwvak er tussen, zodat de poort pas na 3 maanden geplaatst kon worden. Op de dag van levering bleek dat de monteurs niet goed wisten dat de poort met de nette kant aan de binnenkant geplaatst moest worden. Wel werd er goed advies gegeven over de plek waar de poort het beste gemonteerd kon worden. En werden de profielen die aan de zij- en bovenkant geplaatst moesten worden zelfs met een tochtstrip afgewerkt. Tot slot hebben ze het veiligheidsslot en -beslag netjes omgehangen (i.v.m. goede kant naar binnen toe). De beide monteurs waren echt heel beleefd in omgang en hebben vakwerk geleverd. Alles is opgeruimd en de oude poort is ook zonder problemen afgevoerd. Het gehele team en Sil in het bijzonder, bedankt! Dit hadden wij al veel eerder moeten doen.
- Tim Schuurmans, Herten

Houten sectionaaldeur en gevelbekleding in Meranti

Na heel wat zoekwerk kwamen we uit bij 'Different Doors'. We hadden een idee en zagen het bij verschillende producenten niet goed komen. Na enkele afspraken met Sil en onze architect zijn we tot een ontwerp gekomen dat 100% naar onze zin was. Een zéér correcte samenwerking van plan, opmeting tot plaatsing en facturatie. Een plezier om mee samen te werken.
- Dhr. Bucquoye, Loppem (B)

Alles zit mooi en werkt toch nog toe heel goed

Wat de deur betreft kei mooi en zoals het gegaan is PRIMA alles zit mooi en werkt toch nog toe heel goed we zijn er heel blij mee. Zullen dit ook doorgeven aan belangstellende. Als er toch nog iets zou komen wat niet naar onze zin is dan melden we ons. Voor nu heel hartelijk bedankt voor de taart en de fijne samenwerking
- Fam. Wijnhoven, Sevenum

Wij genieten nog dagelijks van onze deur

Beste mensen van Different Doors, Onze garagedeur is alweer een paar weken geleden geplaatst. Wij werden dit weekend blij verrast met een heerlijk slagroomtaartje. Wat een bijzonder attent gebaar! Wij zijn nog steeds heel erg blij met de deur en genieten er nog dagelijks van. Nogmaals heel veel dank voor de goede service! Hartelijke groet, fam. Bourquin.
- Fam. Bourquin, Nederhorst den Berg

Het bevalt ons zeer goed

Hallo, wij willen nog even laten weten dat we zeer tevreden zijn over de levering van onze garagedeuren. Het bevalt ons zeer goed. Eigenlijk hebben we spijt dat we dit niet eerder hebben gedaan. De kleur en de afwerking van de deuren is mooi. Zeker nu de afwerking aan de binnenzijde ook is afgewerkt. Alleen jammer dat de taart werd geleverd tijdens onze vakantie. Met vriendelijke groet, Rob en Adriënne
- Fam. Brouwers, Houten

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat

Goedemorgen, hierbij onze complimenten aan het gehele team van Different Doors voor het adviseren, leveren en aanbrengen van onze garagedeur. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Tevens willen wij jullie bedanken voor het aanbieden van een taart ( helaas waren wij op vakantie, maar is daardoor de taart naar een goed doel gegaan ). Met vriendelijke groet, Tinie en Dick van der Burgh
- Fam. van der Burgh, Druten

Het resultaat mag er absoluut wezen

De wijze van aanpak, het luisterend oor, het kunnen voldoen aan onze wensen, klantvriendelijkheid, de gunningsfactor en niet onbelangrijk passend binnen het budget gaven de doorslag. De afspraken en beloftes die in het voortraject zijn gemaakt zijn ook allemaal nagekomen wat voor ons erg belangrijk is. De uitvoering is ook keurig verlopen, oude deur zorgvuldig verwijderd en de vloerovergang is netjes afgesmeerd. Kortom het gehele traject van offerte stadium tot en met oplevering en nazorg wordt scherp bewaakt door Different Doors. Harm en overige medewerkers van Different Doors hartelijk dank voor het goede contact en de geweldige service! Het resultaat mag er absoluut wezen!
- Fam. Haanstra, Schoonhoven

Het resultaat is uitstekend geworden

Ik vertelde Harm al dat hij ons zeker mag noemen als referentie. Bij ons was de uitdaging iets groter dan alleen een kozijn vervangen en het resultaat is uitstekend geworden. Ook de werkwijze van Different Doors is ons van begin tot het einde zeer goed bevallen. Patrick en Jeffrey, wat ons betreft komt hen beiden een groot compliment toe. Als klant een bijzonder prettig duo om over de vloer te hebben. Ze werken heel leuk samen, zijn vriendelijk en prettig in omgang, vinden voor alles een goede oplossing. Patrick denkt hierin bijzonder goed na en altijd vanuit de klant, of anders gezegd “hoe zou je het zelf willen?” En vanuit die optiek gezien heeft hij altijd een mooi alternatief, want als je iets gaat veranderen/verbouwen, kom je altijd iets tegen wat je vooraf niet precies weet. Belangrijk is dan een goede oplossing te verzinnen en dat deed Patrick uitstekend. We vertrouwen erop dat de service achteraf evenzo goed zal zijn. Harm, als je in de buurt bent, zeker een aanrader om zelf het resultaat ‘live’ te zien.
- Rob van Erkel en Mirjam van Gent, Puttershoek

Garagedeur vervangen in Heeze

Via internet zijn we op de website van Different Doors terecht gekomen. Deze was duidelijk en gaf de nodige info om verder te gaan. Op zaterdag morgen naar de showroom waar we erg vriendelijk werden ontvangen, de nodige info en een globale prijs indicatie kregen en de mogelijkheid om op korte termijn thuis een afspraak te maken om alles verder door te spreken. Sil was mooi op tijd. Hij bekeek de zaak en kwam verrassend met diverse technische mogelijkheden om het geheel tot in detail af te werken. Niet het goedkoopste voorstel maar kwalitatief en prijs goed in balans. Het installatie team was vakkundig, beleefd en heeft technisch een mooi stukje werk geleverd. Wij zijn uiterst tevreden met de geboden oplossing en hopen hier nog lang ongestoord gebruik van te kunnen maken. Kortom een tevreden klant. Wat ons betreft mag er onder Different Doors de slogan vakkundig en betrouwbaar komen staan.
- Fam. Dommels, Heeze

Op maat gemaakte garagedeur en poort

Omdat onze garagedeur versleten was zijn we opzoek gegaan naar een kunststoffen openslaande garage deur van 2.60 meter breed. Differntdoors is een van de weinige bedrijven die speciale maten maken. Wij zijn op een zaterdag naar de showroom gegaan in Budel en zijn heel vriendelijk geholpen. Ze beloofden om gelijk een afspraak te maken om bij ons in Baarle-Nassau langs te komen voor alles op te meten en om alles door te spreken. De zelfde dag belde Sil om een afspraak te maken. Sil kwam langs en die gaf goede informatie en we hebben de deur gekocht en ook gelijk nog een loop poort. Alles werd op maat gemaakt en de prijs valt ook goed mee. Kwamen de deuren op de afgesproken tijd zetten. We hebben er geen minuut spijt van gehad om de deuren bij Differntdoors te bestellen levert goede service buiten gewoon TOP.
- Mark en Denise, Baarle-Nassau

Een elektrische garagedeur gemonteerd te Valkenswaard

Via kennissen zijn we in contact gekomen met DifferentDoors. De eerste contacten met Sil gaven al direct een goede indruk en gedreven vakman. Na het uitbrengen van de offerte zijn we meteen akkoord gegaan met een eindresultaat dat staat voor vakmanschap. Sil jij en je vakmensen bedankt.
- Ton en Wilma, Valkenswaard

Mooie openslaande deuren gemonteerd in Flevoland

Na een vakkundige en enthousiaste uitleg van Sil Kuppens over de voor en nadelen van electrische en openslaande deuren, hebben wij ervoor gekozen om met Different Doors in zee te gaan en te kiezen voor openslaande deuren. Aangezien wij ze graag nog voor de vakantie geplaatst wilden hebben en er een levertijd was van 8 weken werden wij een tikje nerveus, maar na 6 weken werden we al gebeld dat de deuren er waren en ze tussendoor een plekje voor ons hadden. De deuren zijn prachtig, nog mooier dan we al hoopten, en een aanwinst voor ons huis, alles werd daarna keurig netjes opgeruimd, we hoefden helemaal niks te doen. Als je dan meerekent dat ze niet alleen een goede kwaliteit leveren maar ook een goede prijs vragen terwijl wij in een ander deel van Nederland wonen, dan is dit absoluut een aanrader.
- Fam. Barneveld, Almere

Openslaande deuren met een gunstige prijsstelling en vakkundig advies

We hebben gekozen voor openslaande deuren van Different Doors vanwege de product en technische voordelen t.o.v. concurrenten, gunstige prijsstelling en vakkundig advies Sil Kuppens. Vervolgens hebben de monteurs de puntjes op de i gezet met een nette oplevering. Bedankt voor het leveren van een mooi staaltje vakmanschap!
- Fam. Steenbergen, Heesch

Plaatsen van een niet standaard sectionaaldeur

Doordat we geen standaart maatwerk vraag hadden, kwamen we, mede door diverse aanbevelingen vanuit de omgeving, bij Different Doors uit. We kregen, na een snelle reactie, een vakkundig advies op maat, waarbij goed werd gekeken naar onze wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Snel, correct en vriendelijk contact, bij Sil staat de klant nog echt centraal. In onze ogen vertaat Sil zijn vak en weet van de haken en ogen mbt (in ons geval) plaatsen van een niet standaard sectionaal deur. Zowel Sil als zijn personeel heeft het werk vakkundig uitgevoerd en we zijn dan ook dik tevreden. Ook het leveren van langdurige garantie sprak ons enorm aan. Niet dat het er naar uit ziet dat dit nodig is, maar toch wel een geruststelling, mocht er in de toekomst iets gebeuren met de deur. Bedankt voor het leveren van een mooi staaltje vakmanschap, een terechte aanrader!
- Fam. Schepers, Budel-Dorplein

Openslaande garagedeuren gemonteerd in Zuid-Holland

Dhr. Sil Kuppens legt een afstand van 140km af om persoonlijk uitleg en advies te geven. Door de eerlijkheid en professionaliteit van Sil was het niet moeilijk om voor dit bedrijf te kiezen. De openslaande deuren werden precies binnen 6 weken geleverd en gemonteerd door 2 vakkundige jonge mensen. Zeer tevreden ben ik met mijn openslaande garagedeur. Ik kan iedereen, die op zoek is naar een garagedeur, dit bedrijf aanbevelen.
- Tuan Nguyen, Capelle a/d IJssel

Houten openslaande deuren, geheel naar de wensen van de klant

Precies weten wat je wil hoeft niet altijd lastig te zijn... Tja, dat bleek wel bij Different Doors. Soms is het niet gemakkelijk als je PRECIES weet wat je wil en dat ook graag zo uitgevoerd wilt zien. Na een telefoontje was een 1e afspraak snel gemaakt. Sil Kuppens kwam bij ons thuis kijken en legde verschillende opties voor, maar ja...wij hadden natuurlijk al iets in ons hoofd. Nadat ik had uitgelegd wat we graag wilden bleek het gelukkig allemaal geen probleem! De prijs kwamen we ook snel overeen en de houten poort kon besteld worden. Na een aantal weken was hij klaar en kon hij gemonteerd worden. Nog voordat ze begonnen kwam de vraag wat er met de spotjes moest gebeuren die we boven de poort hadden gemaakt (na het inmeten)...Oeps even een communicatiefoutje...maar dat was even mijn eigen fout. Maar ook dat was geen probleem want er werd gezegd: Niets is een probleem, we zien dit als een uitdaging!! Hoe fijn is dat om te horen?! En het werd in orde gemaakt. Poort zit er in én de spotjes zitten ook nog op hun plaats 🙂 En als kers op de slagroomtaart...kregen we ook nog...een hele lekkere slagroomtaart! Al met al een hele prettige ervaring bij Different Doors. Ik kan ze alleen maar bij iedereen aanbevelen 🙂 Bedankt nogmaals voor de mooie poort en de goede service!
- Joyce Maas, Spaubeek

In Zuid-Holland gemonteerde openslaande deuren

Voor wat betreft de levering van de door ons bestelde garagedeur niets dan lof. Zowel de gesprekken en advies in het voortraject alsmede ook de plaatsing van de deur zijn perfect verlopen. Jullie komen over als een uitermate betrouwbaar en eerlijk bedrijf, beschikken over veel ervaring en mede daardoor was het erg prettig met jou zaken te doen. Alle lof ook voor de monteurs! Vakwerk en niet te beroerd om even mee te denken om eea netjes passend te maken. Toen wij vervolgens ook nog op een heerlijke taart werden getrakteerd was het voor ons helemaal duidelijk. Different Doors is zeer klantvriendelijk, vakbekwaam en heeft service hoog in het vaandel staan. We zullen jullie zeer zeker aanbevelen.
- Ulco en Miranda, Nieuwkoop

Mooie openslaande garagedeuren in RAL 9016

Ontzettend bedankt voor het leveren van een knap staaltje werk bij ons in Meerssen! We waren op zoek naar openslaande deuren voor onze garage en kwamen via wat Google speurwerk bij Different Doors terecht. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben voor wat advies hadden we een goed gevoel bij onze keuze. Dit gevoel werd bevestigd toen bleek dat Sil echt goed en duidelijk advies gaf.. En de prijs was ook nog eens meer dan redelijk. Maar we waren helemaal enthousiast toen de deuren geplaatst werden. Er werd heel precies en met liefde gewerkt. En het resultaat mag er zijn... Team van Different Doors, nogmaals hartstikke bedankt.
- Modesty en Roland, Meerssen

Mooie openslaande deur en uitstekende service

Via internet kwamen we uit op de website van Different Doors. Na telefonisch contact kwam Sil bij ons thuis om zijn product toe te lichten. Hij vertelde met zoveel enthousiasme over de kwaliteit van zijn product dat we snel overtuigd waren. Na het inmeten, werd een afspraak gemaakt om te plaatsen. De deur was niet helemaal goed afgewerkt maar na een paar weken zijn de panelen omgewisseld en zijn we helemaal tevreden. Een mooi product en uitstekende service dus van Different Doors. Sil bedankt voor de prettige samenwerking en de professionele afhandeling.
- Fam. van Loon, Nuenen

Openslaande garagedeuren met verticale profilering

Wij hebben gekozen voor openslaande garagedeuren van Different Doors nadat wij hadden gesproken met bewoners op een adres waar ook deuren door Different Doors waren geleverd. Omdat men zo tevreden was hebben wij contact opgenomen met Different Doors en was een afspraak snel gemaakt. Sil was zo overtuigend in de uitleg over materialen, service en plaatsing dat onze keuze snel was gemaakt. Binnen 7 weken na bestelling waren de deuren correct geplaatst en afgewerkt door deskundig personeel. Sil heeft inderdaad geen woord te veel gezegd. Gewoon super! Sil en het team van Different Doors, Bedankt!
- Fam. Deenen, Nederweert

Een openslaande garagedeur met midden profilering

Different Doors bewijst dat service, vakmanschap en een goed product niet duur hoeven te zijn. Tijdens het gesprek werden de producten en wat het beste bij ons paste goed uitgelegd zonder enige druk om voor een type of zelfs voor DD te kiezen. Na gunning reageerde DD zeer snel en adequaat op onze e-mails met aanvullende vragen en wijziging. De plaatsing van de deuren gebeurde efficiënt en dat gold ook voor het uitnemen en afvoeren voor de zware, houten deuren. Duidelijk vaklieden die weten wat ze doen. De deuren zelf zien er keurig netjes uit, mooi geplaatst en strak afgewerkt. Different Doors levert niet alleen een goed product, het hele team is het toonbeeld van professionalisme en enthousiasme. Grote klasse! Een keer raden waar wij volgend jaar onze voordeur gaan bestellen!
- Fam. de Graaf, Zevenbergen

Een mooie buitenpoort geheel naar klant wens

Na een zoektocht voor een buitenpoort, hadden we het idee gevat om contact op te nemen met different doors. Onze wensen waren nogal specifiek: een poort in een bepaalde kleur met een kozijn in een bepaalde kleur, dit alles bevestigd tegen een stalen kolom waartegen een hekwerk gemonteerd kon worden. We hebben voor deze poort een tekening gemaakt met de gewenste afmetingen en opstelling. Wat schetste onze verbazing, volgens Sil was onze wens realiseerbaar! Na ongeveer 6 weken werd de poort inclusief kozijn en stalen kolom geplaatst. We hebben nog wat problemen gehad met het slot maar ook dit is meteen verholpen, dus de service zit wel goed! Al met al ook voor maatwerk kun je bij different doors terecht. Fijne firma met vakmensen die nog doen wat ze zeggen en met beide benen op de grond staan. Wij zijn zeer tevreden!
- Fam. van Kessel, Budel

Een openslaande garagedeur in RAL 5011

Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de zeer prettige samenwerking van het begin tot einde. Vanaf het moment dat we met Sil aan het praten waren tot de aflevering afgelopen week, niets anders dan Chapeau, petje af. Het is ontzettend bijzonder hoe jullie omgaan met ons als klant in deze tyd. Geweldig en als slot vandaag een heerlijke slagroomtaart die we vanavond lekker opeten. Nogmaals hartelijk bedankt en wat mij betreft ik zal jullie zeker aanbevelen. Veel succes nu en in de toekomst.
- Dhr. de Hullu, Groede

Metalen garagedeur vervangen door een houten sectionaaldeur

Via internet zijn we terecht gekomen bij Different Doors voor de vervanging van onze metalen garagepoort door een houten red cedar. Los van het feit dat we zeer tevreden zijn met de mooie poort, wat de waarde van ons huis heeft doen toenemen, is de werkwijze van Sil opmerkelijk. In tegenstelling tot andere bedrijven in de bouw, communiceert Sil en komt hij zijn afspraken na. Door een productiefout in de fabriek, waarvoor hij niet verantwoordelijk was, is de poort vervangen moeten worden. Niet op mijn initiatief, maar Sil kwam zelf met het voorstel om de poort te vervangen. Esthetisch vond hij het niet verantwoord, terwijl enkele buren van mij de 'fout' in de poort niet hadden geconstateerd.
- Frans, Elsloo

Openslaande garagedeuren ter vervanging van metalen kanteldeur

Wij zochten openslaande garagedeuren ter vervanging van onze metalen kanteldeur. Na wat zoeken op internet en wat telefoontjes, kwamen we al snel uit bij Different Doors. We hebben een afspraak gemaakt met Sil en hij heeft met ons alle mogelijkheden doorgenomen. Hierdoor was de keuze snel gemaakt en hebben we de offerte getekend. Na ongeveer 6 weken werden de openslaande garagedeuren geleverd en vakkundig geplaatst. De medewerkers waren keurig op tijd om de deuren te plaatsen. Het zijn harde werkers en ook zeer secuur. Na de plaatsing hebben we alles gecontroleerd en toen bleek er een foutje in spuitwerk onder de klink te zitten. Binnen een uur werden we gebeld door Sil en hebben we een foto van het probleem gemaild. Die zelfde avond werden we weer gebeld met een oplossing. In verband met de bouwvak kwam er enkele weken later een bedrijf die het foutje in de lak hebben hersteld. Inmiddels hebben wij al enkele maanden profijt van onze openslaande garagedeuren en zijn er erg blij mee. Wij zijn zeer tevreden over DifferentDoors: geweldige service en zeer klantgericht.
- Fam. Allard, Hedel

Twee openslaande deuren op een gezamenlijke oprit

Onze buren en wijzelf waren op zoek naar vervanging van onze metalen kantelpoorten, die hun beste tijd hadden gehad. Na diverse offertes hebben we samen gekozen voor de oplossing van Different Doors. Deze staken wat ons betreft er met kop en schouders bovenuit voor wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. Na het accepteren van de offerte is dit bedrijf voorspoedig aan de slag gegaan, en nog voordat de gestelde levertijd verstreek hebben we nu allebei nieuwe openslaande deuren richting onze carport. Als kers op de taart was er ook nog eens een leuke verrassing die door ons beide zeer op prijs werd gesteld. Onze dank aan Sil en zijn team voor de snelle en correcte afhandeling.
- Fam. Pubben, Weert

Openslaande garagedeuren met een prima prijs/kwaliteit-verhouding

Wij hebben bij diverse bedrijven informatie en een offerte aangevraagd voor openslaande garagedeuren. Direct na het prettige gesprek thuis met Sil hadden wij het beste gevoel bij Different Doors o.a. door de persoonlijke benadering, maar zeker ook door de prima prijs/kwaliteit-verhouding. De plaatsing van de deuren is op vakkundige wijze uitgevoerd door twee (jonge) monteurs. Over het eindresultaat zijn wij dan ook uiterst tevreden. Ons huis heeft er een nog fraaiere uitstraling door gekregen. Wij zullen Different Doors zeker bij familie, buren en kennissen aanbevelen.
- Fam. Otto, Ter Aar

Tocht, vocht en geluidsoverlast zijn verleden tijd

Wij zijn super tevreden over en blij met onze nieuwe garagedeur, hij is prachtig en we krijgen veel complimenten. Alle bezwaren van onze oude deur zoals toch, vocht, geluidsoverlast en vergeet niet het schilderen zijn verleden tijd. Vanaf het eerste contact met Sil zijn we al erg enthousiast over jullie bedrijf. De professionele en prettige manier waarop jullie onze bestelling hebben afgerond tot en met de plaatsing bevestigt dat gevoel. We hoorden van de monteurs dat Sil/Different Doors de prijs van beste ondernemer van de regio heeft gewonnen en dat lijkt ons voor zover wij kunnen beoordelen volledig terecht. Van harte gefeliciteerd. Het zou ons niet verbazen wanneer verschillende buren ons voorbeeld zullen volgen en jullie binnenkort meer offertes kunnen uitbrengen in Houten.
- Hetty en Don Kooreman, Houten

Nieuwe elektrische garagepoort geplaatst

We zijn heel tevreden over Different Doors, we hebben Sil zelfs kunnen bereiken op zondag om een afspraak te maken. Wanneer we vragen hadden, werden deze ook goed en snel beantwoord. De poort zelf werkt goed en voldoet volledig aan onze verwachtingen.
- Dhr. Peetermans, Neerpelt (België)

Een openslaande garagedeur met HR++ glas

Openslaande deuren netjes geplaatst, afwerking is ook zeer korrekt uitgevoerd. Produkt voldoet aan de verwachtingen.
- Dhr. Pustjens, Susteren

Sectionaaldeur met gladde panelen en structuurlak

Onze tevredenheid over het resultaat van de antraciet grijze garagedeur wordt door iedereen die het ziet gedeeld. Initieel dachten we een houten deur te installeren in een met hout gepotdekselde garage-schuur. Het budget liet dat niet toe en we hebben gekozen voor een stalen deur in enkele hoge segmenten. Zeer vakkundig geïnstalleerd en opgeleverd is het resultaat boven verwachting. Hartelijk dank daarvoor.
- Fam. van 't Hof, Sint-Oedenrode

Van begin tot eind goede service

Van begin (opmeten) tot eind (afwerking) goede service. Alles in overleg, goede uitleg erbij, kundige en aardige monteurs. Resultaat mag er echt zijn, erg mooi geworden en dat zegt iedereen. En dan een paar dagen later nog verrast worden met een taart. 5 sterren meer dan waard!
- Christiaan en Mathijs, Gendringen

Twee nieuwe openslaande deuren

Een verrassende ondernemer, die doet wat hij zegt. Na lang oriënteren op de markt van garagepoorten / openslaande deuren zijn wij geïnteresseerd geraakt in Different Doors via internet. We waren op zoek naar moderne, goed geïsoleerde openslaande garagepoorten met een moderne uitstraling. Na een bezoek aan de showroom en het gesprek met Sil hebben we niet lang hoeven piekeren om de opdracht aan Different Doors te geven. De openslaande deuren zijn zeker kwalitatief en ook qua uitstraling zeer geschikt voor een extra leef- en/of woonruimte. Omdat wij 2 openslaande deuren in dezelfde ruimte hebben laten plaatsen, heeft men uit eigen initiatief de deuren ook meteen voorzien van gelijk sluitende cilindersloten. Daar hadden we zelf nog niet aan gedacht, maar wel heel praktisch. De deuren zijn keurig afgemonteerd door vakbekwaam personeel. Dus gewoon doen!
- Familie Leemhuis, Kerkrade

Van begin tot eind goede service

Vanaf het vinden van Different Doors via internet tot en met de taart na het plaatsen van de deur is het een plezierige ervaring geweest om met Different Doors samen te werken. Het vinden van het juiste ontwerp in overleg met Sil verliep soepel ondanks het feit dat we ideeën hadden welke door Different Doors nog niet eerder waren uitgevoerd. De onderhandeling over de prijs is natuurlijk altijd zo'n dingetje maar ook daar zijn we goed uitgekomen. Na tijd wachten, dat duurt natuurlijk altijd te lang als je je verheugt op iets, kwam het telefoontje met plaatsingsdatum. Op betreffende dag waren de aardige monteurs mooi op tijd en zijn snel begonnen met hun klus. Het verwijderen van de oude deur en plaatsen van de nieuwe openslaande deuren verliep erg soepel en na een ochtendje hard werken waren ze er alweer vandoor en hebben wij nu een mooie set deuren ter vervanging van de originele stalen garagedeur. Different Doors, bedankt voor de geleverde kwaliteit en prettige ervaring.
- Familie Schel, Boxmeer

Keurig! Vanaf het eerste moment tot en met de oplevering

Vanaf het moment dat Sil bij ons thuis is geweest met voorbeelden van materialen en kleuren tot het moment van oplevering, waarbij echt alles netjes werd afgewerkt en opgeruimd is alles keurig verlopen. Ook de attentie die een dag na oplevering werd afgegeven viel bijzonder in de smaak. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe deur.
- Fam. Verhoeven, Rijen

Ook wij hebben een mooie deur van Differentdoors!

Ook wij hebben een mooie garagedeur van Differentdoors, geïnstalleerd door 2 vakmensen die hun vak verstaan! Bedankt voor de goede service en de heerlijke taart.
- Fam. Roseboom, Varsselder

Helemaal naar wens!

Ben erg blij met de nieuwe deur, echt helemaal naar wens. Precies de juiste kleur en mooi dat de scharnieren verzonken zijn in het kozijn. Dit geeft echt een luxe uitstraling! Bedankt!
- Tevreden klant

We hebben al veel complimenten gehad!

We zijn erg blij dat we gekozen hebben voor differentdoors. De deuren zien er prachtig uit en Syl Kuppens heeft er ook voor gezorgd dat ze nu ook de perfecte kleur hebben, passend bij de kleur van onze voordeur. Het resultaat is prachtig en we hebben al veel complimenten gehad. En de ramen zorgen ervoor dat we goed licht hebben in de garage.
- Fam. Terhaard-Wissink, Houten

Niets dan lof over Different Doors!

Niets dan lof over Different Doors! Het eerste gesprek was erg informatief met voorbeelden van materialen en kleuren. De deuren zijn helemaal aangepast naar onze wens zonder daar een meerprijs voor te vragen. Het plaatsen van de deuren is heel vakkundig gebeurd. We zullen Different Doors zeker aanbevelen!
- Tineke Laurs-van Geel

We waren direct weg van de ontwerpen van Different Doors

Al een tijd waren we op zoek naar een mooi ontwerp voor onze sterk verouderde en inmiddels kapotte garagedeuren. We zagen veel maar steeds was het het net niet. Tot we op de site van Different Doors stuitten. We waren direct weg van de ontwerpen en maakten een afspraak om te bespreken wat bij ons huis zou passen. Sil en zijn mannen kwamen op zaterdag langs, en maakten een prachtig ontwerp en projecteerden dat op ons huis, en maakten daar een plaatje van dat op een echte foto leek. Dat maakt het voor ons makkelijk om te besluiten dat dat het goede ontwerp was. Nadat we besloten hadden onze garagedeuren via Different Doors te laten maken en te laten plaatsen, ging alles steeds een beetje sneller en beter dan verwacht. Toen het echte werk begon, anticipeerden de mannen van Sil op alles wat zich voordeed. Geweldig. De mannen werkten aan een stuk door, met een goed humeur en een groots enthousiasme. Het is resultaat is grandioos. We geven Sil en zijn mannen en vrouwen een dikke 10! Voor het ontwerp, de uitvoering, het tempo, de drive en onverschrokkenheid, de service en de after sales.
- Fam. Teer

Wij zijn 100% tevreden!

In de zomer van 2013 ontstond bij ons het idee om onze oude garagedeur te vervangen door een nieuwe geïsoleerde garagedeur. In eerste instantie leek het ons het beste om te kiezen voor een zijwaartste sectionaaldeur. Hierop hebben wij via internet een paar garagedeuren leveranciers genaderd, hierop reageerde Sil Kuppens van Different Doors niet als eerste, maar wel op een manier die ons aanstond. Hij vroeg n.l. of hij eens een keer langs mocht komen en de situatie te bekijken, en te bespreken voordat hij een offerte ging maken voor een deur die ons onnodig veel geld en ruimte zou gaan kosten. Hierop hebben wij Sil uitgenodigd voor een oriënterend gesprek, hierin wist hij ons te overtuigen dat hij een deur kon leveren die aan onze eisen voldeed en een stuk goedkoper uit zou vallen als de deur die wij in gedachte hadden. Hierin bleek hij achteraf volkomen gelijk te hebben, wij hebben nu een dubbele openslaande draaideur uit 2 ongelijke delen met een drempel van 12 mm waar je niets van merkt. Hierover zijn wij 100 procent tevreden!!! Tijdens ons gesprek bij ons op het terras gaf Sil de volgende reactie: Jullie hebben hier een mooi terras, mooi afgesloten met een elektrische dichte poort. Waarop ik zij: ja dat klopt maar onze (houten) poort is aan het rotten en ik zit te overwegen of ik hem nog een keer op ga knappen of dat ik hem ga vervangen. Dit stond Sil wel aan en zij: weet je dat wij hier ook iets moois voor hebben? Zij hadden n.l. ook een systeem ontwikkeld om dichte poorten te kunnen leveren in de zelfde stijl als de garagedeuren die zij leveren. Heel snel waren wij het er over eens dat wij zowel een garagedeur, en een dubbele poort door Different Doors zouden laten plaatsen. 2 dagen nadat de poort is gemonteerd stond bij ons een bakker aan de deur met een mooie slagroomtaart van Different Doors. Hiermee bedankte Sil ons voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat wij al die tijd in hem gehad hebben. Nou Sil,dit is een hartstikke leuk gebaar, maar was echt niet nodig geweest. Wij willen met dit verhaal jou, jou bedrijf en je medewerkers hartelijk bedanken voor de goede samenwerking.
- Cor en Franca Keeris Sanders, Riethoven

Ook met het gemak ben ik heel blij

We hebben onze openslaande garagedeur al een tijdje in gebruik en we zijn zeer tevreden. Ook met het gemak ben ik heel blij, makkelijk met mijn fiets in en uit. Door de ramen veel licht naar binnen waar we eerst aan moesten wennen, dacht steeds dat we het licht hadden laten branden. De deuren hebben een mooie uitstraling en bij warm weer is het niet meer zo warm in de garage, dat heeft van de winter natuurlijk ook weer zijn voordeel door de geisoleerde deuren. Prachtig en keurig bedrijf waar de klant nog koning is. Wordt goed te woord gestaan. En op de hoogte gehouden wanneer de deuren geleverd worden en kunnen worden geplaatst. De mannen werken keurig, ruimen de boel weer netjes op. Onze andere deur hadden we verkocht en werd ook keurig verwijderd. Helemaal top. En toen nog als verrassing een heerlijke taart. Different Doors bedankt.
- Fam. Nicolai, Voorschoten

Echt mooi, een aanwinst voor het huis

Onze verwachting was na het gesprek met Sil zeer hoog. We besloten ongeveer 6 weken geleden om de opdracht aan Different Doors te geven omdat het goed voelde, wel een stevige prijs...Maar ons gevoel en de belofte van Sil zijn waarheid geworden het is echt mooi en zeker een aanwinst voor ons huis. De attentie was zeker niet verwacht, maar U kunt er van op aan dat dit een perfecte reclame is voor Different Doors. Als wij ons huis nog een raam of deur moeten vervangen zullen we zeker contact opnemen met Different Doors.
- Fam. Smits, Haaren

Het ziet er allemaal perfect uit

Sil heeft goed gekeken naar wat we wilden. We vonden het prijzenswaardig dat Sil is komen kijken bij ons thuis. We wilden de garagedeur in dezelfde kleur als de kozijnen, maar we hadden daar geen RAL kleur van. Sil heeft een monster meegenomen met de kleur van het kozijn erop. Uiteindelijk is de garagedeur mooi in dezelfde kleur als de kozijnen geworden. Ook over het montageteam waren we ook zeer tevreden. Als er een keuze gemaakt moest worden haalden ze ons erbij en vroegen hoe we het wilden hebben. Dit hebben we zeer gewaardeerd. Ook hebben ze de garagedeur links en rechts netjes afgewerkt met een strip. Het ziet er allemaal perfect uit en uiteraard werkt de deur ook goed. Bedankt allemaal!
- Fam. de Vries, Leende

Sil, een jonge en ook nog lokale ondernemer

Wij hebben besloten met Sil in zee te gaan omdat het een jonge en ook nog lokale ondernemer is. We wilden de garagedeur dezelfde look geven als andere (mahonie) delen in het huis. Wij dachten eerst dat dit schroten waren, het bleken balkjes te zijn van 40 x 40. Sil heeft eerst moeten onderzoeken of ze daar wel aan durfden. Uiteindelijk heeft hij ja gezegd. En ik moet zeggen, het is een fantastisch deur geworden, die perfect bij het huis past. Ik hoop dat er foto's op de website komen, zodat iedereen kan zien hoe geweldig de deur is. Na montage bleek dat er een paar gaten verkeerd geboord waren (kan gebeuren). Ook dit is snel en netjes opgelost.
- Jack Maas, Budel

Twee Oregon Pine garagedeuren

Sil en Team Different Doors, wij hebben al veel complimenten gehad over de garagedeuren. En genieten van het gebak, bedankt!
- Fam. van Dijk, Klimmen

Onzichtbare Garagepoort geïntegreerd in de gevel

Het concept is een modern huis met veel klassieke materialen: hout en natuursteen. Binnen dat kader waren mijn vrouw en ik op zoek naar een partij die de garage poort in het geheel kon laten opgaan. We wilden in feite niet dat hij zichtbaar was en daarenboven moesten elementen uit het interieur terug komen. Een aantal interessante aspecten hebben het gewenste plaatje afgerond: een overspanning van een kleine zes meter, goed geïsoleerd en diefstal veilig. Op zoek naar de juiste partner kwamen we toch wel wat partijen tegen. Het probleem zat hem vaak wel in de garantie op levensduur of concessies op vlak van design en materialen. Waarom? Dit werd ons duidelijk na ons eerste gesprek met Sil van Different Doors. De gewenste poort weegt namelijk wel wat door de dubbele opbouw uit Padoek van een dikke 2 cm evenals de overspanning. Daar heb je speciale, industriële geleiders en veren voor nodig. Different Doors is een specialist in poorten voor de industrie en in staat het beste uit twee werelden te combineren: perfecte esthetiek en duurzaamheid. Sil en zijn team voelen daarenboven perfect aan over hoe ze het project dienen te bespreken, voor te bereiden, te bouwen en af te ronden naar een voor ons perfect, uniek resultaat. Samengevat in het Engels: a “Different” garagedoor!
- Dhr. Ryckalts, Keerbergen

Het plaatsen is perfect uitgevoerd

Na een lange zoektocht naar de garagedeur, wat uitstraling en prijs betreft, kwamen we bij 'Different Doors" terecht. Niemand kon aan onze wensen van een moderne, met glaspanelen en strakke profielen, garagedeur tegemoet komen totdat we bij "Different Doors" informeerden.. "Different Doors" heeft uitstekend vertaald wat wij wilden en het plaatsen is naderhand door de monteurs perfect uitgevoerd.
- Fam. Voermans, Leunen

Na nog andere constructeurs geraadpleegd te hebben besloten we met Different Doors in zee te gaan

We waren op zoek naar een houten geautomatiseerde sectionale garagepoort voor onze landelijke woning ter vervanging van de oude kantelpoort. De poort moest echter voldoen aan criteria waarvan we niet wilden afwijken nl. verticale planken, weldorpel en slaglat, islolatie, exact dezelfde kleur als de originele poort en een interface hebben waardoor de bediening ook via mijn alarmsysteem kon gebeuren. Kortom, de poort moest naast het landelijke karakter ook de nieuwste snufjes hebben qua bediening en beveiliging. De website van Different Doors viel ons direct op door de vele voorbeelden van sectionale garagepoorten in pastoriestijl. Na een bezoek aan de showroom werd ons door Sil alles tot in de kleinste details deskundig uitgelegd en getoond. Na nog andere constructeurs geraadpleegd te hebben besloten we met Different Doors in zee te gaan. Na een 8-tal weken (het hout moest voldoende gedroogd zijn) werd dan de poort geïnstalleerd waarbij werkelijk op alles gelet werd, bvb. de ophangconstructie werd zeer degelijk opgebouwd, de uitlijning van de panelen t.o.v. elkaar gebeurde tot op de millimeter, de interfacing met ons alarmsysteem werkte perfect. De poort is niet van de goedkoopste maar is gezien de professionele kwaliteit te verklaren. Het kleurverschil met de originele poort is miniem te noemen. Globaal gezien voldoet de poort voor 100% aan onze verwachtingen, de contacten met Sil zijn altijd heel hartelijk maar dat is wel een beetje eigen aan het karakter van onze noorderburen zekers! Zonder problemen kunnen wij Different Doors aanraden aan eenieder die op zoek is naar een degelijke, professionele garagepoort.
- Fam. Vangeel, Geel
Hierbij doe ik U een mail sturen van de plaatsing van mijn garagepoort.Ik ben zeer tevreden wat de medewerkers gedaan hebben,ze hebben zeer goed werk geleverd en fijn alles opgeruimd,ik ben zeer tevreden met het resultaat. Chapeau.
- Fam. Golsteijn, Echt

Wat een geweldige aanwinst voor ons huis

Geachte meneer/mevrouw, Een week geleden is bij ons de openslaande garagedeur met hr++glas helder geplaatst. Wat een geweldige aanwinst voor ons huis is dit. Niet alleen de buitenkant van ons huis ( eenheid en chique uitstraling), maar ook binnen de garage een lekker geïsoleerde ruimte ( radiator bromt nu niet voor niets). Het team van jullie bedrijf heeft heel goed en netjes gewerkt. Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede samenwerking en service. Wij gaan genieten van onze mooie deur. Met vriendelijke groeten, Fam. Visscher (Sittard)
- Fam. Visscher, Sittard

Goede service, geduld en mooie garagedeuren

Different Doors heeft heel veel geduld gehad met ons. Na een vliegende start met bestellen en leveren bleken de deuren de verkeerde kleur. Dat werd natuurlijk onmiddellijk rechtgezet, maar toen kwam er een probleem aan het licht met de constructie van onze garage. We hebben daarop besloten de zaken grondig aan te pakken, waardoor onze deuren ruim een jaar zonder morren bij Different Doors in opslag bleven. Na een flinke verbouwing verliepen de plaatsing en de nazorg prima en volgens plan. Een foutje werd snel en zonder probleem rechtgezet. We willen jullie bedanken voor de goede service, het geduld en de mooie garagedeuren.
- Fam. Donders, Nijmegen

Erg prettig offertegesprek

Het offertegesprek met Sil half juli 2014 was erg prettig; hij komt deskundig over en is meedenkend en vriendelijk. De tekening van onze openslaande garagedeuren liet op zich wachten en kwam eerst nadat wij daar naar vroegen. De voorgespiegelde levertijd is bij ons helaas niet gehaald. Pas begin november werden onze garagedeuren geplaatst door twee vriendelijke jongemannen. Wij zagen meteen bij installatie een krasje op een van de vlakke panelen en dat is begin 2015 netjes en vakkundig hersteld door een partner van Different Doors. Het eindresultaat ziet er aan de buitenkant prima uit. Wij hadden helaas niet scherp voor ogen dat de binnenzijde van de garagedeuren in (hout)structuur is, in plaats van een strak paneel. Dat vinden wij wel jammer.
- Fam. Muter, Lent

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam