Gepotdekselde houten garagedeur in dezelfde stijl als boerderij

Bent u op zoek naar een stijlvolle garagedeur in boerderijstijl? Kies dan voor een Gepotdekselde Houten Garagedeur in Zweeds Rabat.

Potdekselplanken
Bij Different Doors kan uw garage in elke gewenste houtsoort worden uitgevoerd. Onze gepotdekselde houten garagedeuren worden over het algemeen uitgevoerd in de houtsoort grenen. De prachtige houten potdekselplanken passen perfect past bij een woning in boerderijstijl maar geven bijvoorbeeld ook een warme uitstraling aan een modernere woning.

Video

Interview met de klant

Bekijk het filmpje met daarin de ervaring van de klant met Different Doors in combinatie met beelden van de garagedeur.

Gevelbekleding

Het is mogelijk om zowel uw garagedeur als de gevel van de woning te bekleden met dezelfde houten potdekselplanken van Zweeds Rabat. De garagedeur ligt op die manier “verstopt” in de gevel en wordt pas echt zichtbaar als deze wordt geopend. Een houten garagedeur gelijk met de gevel is origineel, stijlvol en zorgt voor een luxe uitstraling!

Alles is mogelijk

De gepotdekselde houten garagedeuren kunnen ook zonder gevelbekleding worden toegepast. Een potdeksel garagedeur staat bijvoorbeeld ook prachtig bij een stenen gevel. Deze stijl kan gebruikt worden voor vrijwel alle typen garagedeuren en kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Different Doors maakt alles mogelijk!

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten gepotdekselde garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Op maat gemaakt
Alle garagedeuren worden bij Different Doors volledig op maat voor u ontworpen en in de eigen fabriek geproduceerd. Ons ontwerpteam werkt elk project tot in de fijnste details uit. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen en de eyecatcher van uw huis wordt.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren