‘Kunststof’ openslaande garagedeuren

 • Super veilig en inclusief standaard driepuntssluiting
 • Hoogwaardige isolatie en onderhoudsarm
 • Echt glas mogelijk; in, naast of boven de deur
 • Al vanaf € 2599,- incl. BTW, montage en 10 jaar garantie
 • Plaatsing binnen een halve dag!

‘Kunststof’ garagedeuren hebben een aantal voordelen. Ze zijn namelijk erg duurzaam, onderhoudsarm, goed geïsoleerd, bieden een optimale veiligheid en zijn prijstechnisch erg interessant. Maar zijn deze garagedeuren wel echt van kunststof?

Aluminium kozijn en stalen panelen

Vaak denkt men dat kunststof garagedeuren volledig uit kunststof bestaan, terwijl het eigenlijk een mix is van staal en aluminium. De openslaande garagedeuren van Different Doors worden perfect geïsoleerd door middel van een aluminium thermisch onderbroken kozijn (geïsoleerd kozijn). Het buiten- en het binnen kozijn worden gescheiden door een kunststof profiel. Hierdoor ontstaat stilstaande lucht, waardoor de koude lucht buiten blijft en de warme lucht binnen. Toch blijft het aluminium kozijn maar 6 centimeter dik. Daarnaast zijn de stalen panelen voorzien van isolatiemateriaal. Door de combinatie van deze materialen kies je een perfect geïsoleerde garagedeur die ook zeer onderhoudsarm is.


Vele voordelen en kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. Ook bieden openslaande garagedeuren van Different Doors enkele belangrijke voordelen t.o.v. kunststof deuren;

 • Door het aluminium gecombineerd met staal ontstaat er geen kleurverschil wat bij kunststof wel kan gebeuren.
 • Kunststof kan uitzetten waar aluminium en staal altijd zijn vorm behouden.
 • De uitstraling van aluminium en staal is stijlvoller dan kunststof.


        


Meer informatie over een onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor u samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook echt wat aan heeft! Vul daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
van Different Doors

 • Super veilig en inclusief standaard driepuntssluiting
 • Hoogwaardige isolatie en onderhoudsarm
 • Echt glas mogelijk; in, naast of boven de deur
 • Al vanaf € 2599,- incl. BTW, montage en 10 jaar garantie
 • Plaatsing binnen een halve dag!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2599,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Super
tevreden!”

Wij zijn super tevreden met onze mooie nieuwe garagedeuren. Top kwaliteit en top service van Different Doors. En respect voor de monteurs die tijdens plaatsing in de winter bij een gevoelstemperatuur van -17C vakwerk hebben afgeleverd…!

– Familie Kleijn

Lees meer verhalen van klanten