Houten garagedeuren met gevelbekleding

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook leverbaar in combinatie met een voordeur
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.

Een houten garagedeur kan geheel aansluiten of zelfs wegvallen in uw woning. Door voor uw garagedeur exact hetzelfde hout te gebruiken als gevelbekleding zal uw garagedeur opgaan in uw gevel. Totdat u op de knop drukt en uw garagedeur zich opent. Laat u inspireren door de woningen die wij reeds opleverden met een in de gevel geïntegreerde garagedeur.

Geheel op maat

Onze houten garagedeuren met gevelbekleding worden op maat geproduceerd.  Zelfs voor de grootste garages hebben we een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een dubbele garagedeur maken die zijwaarts naar beide kanen opent.

Alle houtsoorten

Bij Different Doors zijn alle houtsoorten mogelijk. Zo kunt u uw houten garagedeur perfect laten aansluiten op uw woning. Met lak of olie brengen wij het hout in de gewenste tint. Ook bekleding met plaatmateriaal als Trespa behoort tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor uw garagedeur zijn eindeloos. Kies zelf de paneelbreedte en belijning. Glas en zelfs een loopdeur is mogelijk in uw sectionaal garagedeur. Daag ons uit! Welk idee uzelf of uw architect ook bedenkt, wij maken het mogelijk.

Isolatie

Een groot pluspunt van onze houten garagedeuren met gevelbekleding is de uitstekende isolatie. Door de slimme constructie vormen onze garagedeuren geen koudebrug.

Veiligheid

Al onze garagedeuren zijn voorzien van hoogwaardige sloten met het *** Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd goed afgesloten.

 

Gebruiksgemak

Eenvoudig in gebruik

Uw deur van binnen openen gaat eenvoudig met een drukknop aan de binnenzijde van uw garage. Aan de buitenzijde kan een codeklavier worden geïnstalleerd. Dankzij een solide en betrouwbare garagedeurmotor opent u de deur soepel en vlot, ook op afstand en vanuit uw auto.

Hoogste kwaliteit garagedeur

Een houten sectionaaldeur van Different Doors wordt op maat en aan de hand van uw wensen geproduceerd. U kunt tot de kleinste details bepalen hoe uw garagedeur eruit zal komen te zien. Bovendien bent u verzekerd van een vakkundige montage. U vergroot niet alleen de uitstraling van uw huis. Ook neemt uw woning in waarde toe met een houten garagedeur van Different Doors.

 


Garantie

Wij garanderen de kwaliteit van onze garagedeuren. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze garagedeuren. Mocht er onverhoopt iets niet meer naar behoren werken komen we graag bij u langs. Onze reparatieservice helpt u zelfs bij schades uw deur te herstellen, zodat uw garagedeur er in alle omstandigheden geweldig blijft uitzien.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor spreken we graag met u af, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Dan beloven ze iets bijzonders, en dan maken
ze iets bijzonders…”

Familie Treffers, Hank

Bekijk het hele interview inclusief beelden van dit bijzondere project >>

Lees meer verhalen van klanten

Houten garagedeuren gelijk met de gevel
van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


 

Offerte voor een houten garagedeur met gevelbekleding ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan heeft! Vul daarom hieronder alstublieft uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op