Zijwaartse houten garagedeuren met loopdeur

Deze moderne nieuwbouwwoning heeft Different Doors mogen voorzien van maar liefst twee zijwaartse houten garagedeuren. De garagedeuren zijn volledig onzichtbaar verwerkt in de gevel. Hetzelfde geldt voor de loopdeur die eveneens geplaatst is door de vakmannen van Different Doors.

Onzichtbare zijwaartse garagedeuren

Door de manier waarop de garagedeuren ontworpen en gemonteerd zijn is de garage van deze woning vrijwel ‘onzichtbaar’. Het wordt pas duidelijk dat er een garage is zodra de garagedeuren geopend worden. Dit doordat de houten latten van de garagedeur naadloos aansluiten op de vloer en het plafond. Hierdoor krijgt de woning een nog strakkere en luxe uitstraling met zich mee.

Houtsoort naar keuze

Voor dit project is er gebruik gemaakt van aangeleverd hout. Dit is om te voorkomen dat er kleurverschillen ontstaan tussen het hout dat Different Doors gebruikt voor de zijwaartse garagedeuren en het hout voor de overige gevelbekleding op de woning. Hierdoor vormt de gehele woning een samenhangend geheel.

Vergrijsd Essen

De houtsoort die gebruikt is voor dit project is vergrijsd Essen. Dit is een sterke en duurzame houtsoort met een hoge duurzaamheidsklasse. Over verloop van tijd gaat deze op een mooie, egale manier vergrijzen. De houtsoort kenmerkt zich door de prachtige vlamtekening die duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een mooi natuurlijk en speels effect

Video

Bekijk de video

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren