Houten sectionaaldeuren met 2 panelen geheel voorzien van isolatieglas – Rotterdam

Een speciaal project in Rotterdam betrof het ontwerp en de realisatie van deze prachtige houten sectionaaldeuren. De deuren zijn speciaal ontwikkeld met twee panelen om te voldoen aan de eisen van de Welstandscommissie van de Gemeente Rotterdam. De panelen zijn voorzien van geïsoleerd glas, een veilige motor, en zijn geproduceerd uit Red Cedar hout. Different Doors verzorgde niet alleen het ontwerp en de productie van deze deuren, maar ook de montage.

Houten garagedeuren met glas geven uw garage een open uitstraling en laten zonlicht door. Houten garagedeuren van Different Doors kunnen ook met glas worden ontworpen. Bij Different Doors kunt u kiezen uit extra isolerende, matte en transparante glassoorten. Daarnaast heeft u ruime keuze in houtsoorten.

Video

Houten sectionaaldeuren met 2 panelen geheel voorzien van isolatieglas

Alles is mogelijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij uw vragen en wensen.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren met glas
Houten voordeuren