Garagedeur in ’t Gooi, 10 meter breed.

Een bijzondere garagedeur geplaatst in de bossen van ’t Gooi. Met een breedte van maar liefst 10 meter is dit misschien wel de breedste houten garagedeur van Nederland. Samen met de klant is er voor gekozen de garage te verdelen in twee zijwaartse sectionaaldeuren. Daarnaast realiseerde de monteurs van Different Doors gevelbekleding in dezelfde stijl. Het mooie aangeleverde hout is verticaal geplaatst en zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Dubbele houten zijwaartse sectionaaldeur gelijk in de wand

Bij deze brede garagedeur hoeft de garagedeur niet volledig geopend te worden wanneer er bijvoorbeeld maar één auto of een fiets naar binnen/buiten hoeft. Wanneer de auto’s tegelijk naar buiten moeten dan kunnen de garagedeuren uiteraard ook gelijktijdig geopend worden. Een zijwaartse beweging zorgt voor een extra wow-effect!

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect wegwerken in uw volledige wand? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren