Garagedeur met Mato profielen

Bij een prachtige, landelijk gelegen nieuwbouwwoning heeft Different Doors een elektrische garagedeur met Mato aluminium profielen geplaatst. De bewoners kozen voor een horizontale profilering die strak doorloopt op de horizontaal geplaatste gevelbekleding. De natuurlijke kleur van de garagedeur sluit naadloos aan op de aardse kleuren die overal in het ontwerp van de woning terugkomen.

Garagedeur met aluminium profielen (Mato)

Different Doors heeft de garagedeur voorzien van Mato 3 aluminium profielen. Dit zijn aluminium profielen die robuust ogen en hierdoor een moderne uitstraling creëren. De Mato profielen zijn bij Different Doors aangeleverd, waarna ze in onze eigen timmerfabriek onzichtbaar bevestigd zijn op het houten onderframe. De garagedeur is vakkundig gemonteerd zodat de profielen op de garagedeur perfect doorstroken op de aluminium gevelbekleding.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een ander type garagedeur of een garagedeur bekleed met hout? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres. We gaan graag iedere uitdading aan waarbij vrijwel iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking mogelijk is. Wat u ook wenst; de garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren