Houten garagedeur en loopdeur van afrormosia hout

Bij deze prachtige woning heeft Different Doors de garage mogen voorzien van een houten garagedeur, gevelbekleding en loopdeur van afrormosia hout. De natuurlijke elementen van het hout, zoals de warme bruintinten en mooie vlamtekening, contrasteren mooi met de strakke woning.

 

Garagedeur gelijk met de gevel

Doordat de garagedeur en loopdeur van hetzelfde hout gemaakt zijn als de gevelbekleding gaan deze volledig in elkaar op. Totdat de garagedeur of loopdeur geopend worden zijn deze vrijwel onzichtbaar. Dit zorgt ervoor dat de garage één strak geheel is.

Houten garagedeur van Afrormosia hout

Voor dit project is de houtsoort Afrormosia toegepast. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout verticaal te plaatsen krijgt de garage een luxe uitstraling. Bekijk hier meerdere gerealiseerde projecten met afrormosia hout.

 

Duurzaamheid

Afrormosia hout heeft duurzaamheidsklasse 1, dit is de hoogste duurzaamheidsklasse die er is. Dit betekent dat het hout een lange levensduur kent doordat het goed bestand is tegen diverse weersinvloeden. De kans op werking van, en scheurtjes in het hout is minimaal. Hierdoor is Afrormosia hout uitermate geschikt om te gebruiken voor een garagedeur of gevelbekleding.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren