Houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Modern, landelijk of klassiek?

Uw houten garagedeur wordt geheel op maat ontworpen en geproduceerd. In overleg met u bepalen we het exacte ontwerp van de garagedeur, om deze optimaal te laten aansluiten op uw smaak en de stijl van uw huis. De mogelijkheden zijn eindeloos: van modern tot klassiek, met horizontale of verticale belijning, visgraatmotieven of zelfs volledig geïntegreerd in de gevel. Middels een op uw situatie gerichte visualisatie geven we u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Deel uw wensen en dromen met onze maatwerkspecialisten; we worden graag uitgedaagd!

Keuze uit alle houtsoorten en bewerkingen

Uniek is onze omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen nerfstructuur en draagt bij aan de uitstraling van uw deur. Met oliën of lakken brengen we de deur in de gewenste kleur of tint. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de video

» Bekijk voorbeelden

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een houten garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze houten garagedeuren:

soorten houten garagedeuren

Iedere houtsoort mogelijk

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en sfeer. Bij Different Doors heeft u keuze uit alle houtsoorten.

klassieke houten garagedeuren

Landelijk, klassiek of modern
Houten openslaande, elektrische en zijwaartse deuren in elke stijl en voor iedere woning.

houten garagedeuren isolatie

Hoge isolatiewaarde
Wij bieden u keuze uit garagedeuren met diverse isolatiewaardes. Ook een onovertroffen isolatie is mogelijk.

houten garagedeuren ontwerp

Elk ontwerp mogelijk
Voor iedere situatie de juiste oplossing: elk ontwerp, materiaal en type deur is mogelijk bij Different Doors.

 

Houten garagedeuren in elke stijl

Alle soorten garagedeuren van Different Doors (openslaand, elektrisch of zijwaarts) kunnen worden uitgevoerd in zowel onderhoudsvrije materialen als in hout. Voor alle houten garagedeuren geldt dat ze geheel op maat worden ontworpen én geproduceerd in elke gewenste houtsoort. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke uitstraling, samen met u ontwerpen we een houten garagedeur die precies past bij uw smaak, voorkeuren en woning.

 

Houten sectionaaldeuren

Elektrische garagedeuren van hout bieden u talrijke mogelijkheden. Houten sectionaal garagedeuren kunnen in elke stijl passend bij uw woning worden geproduceerd. Verticaal geprofileerd of geheel geïntegreerd in de gevel? Alles is mogelijk. U bepaalt tot de kleinste details hoe uw houten sectionaaldeur er uit komt te zien.
houten sectionaaldeuren

Houten zijwaartse deuren

Met een zijwaartse sectionaaldeur heeft u geen loopdeur meer nodig. U kunt de zijwaartse deur namelijk zo ver openen als nodig. Daarmee is de zijwaartse deur een loopdeur en garagedeur in één. U kiest zelf voor handmatige of elektrische bediening. Met een zijwaartse deur voorkomt u een railconstructie en/of motor aan het plafond. De zijwaartse garagedeur kan geheel in hout worden gerealiseerd en is ook heel geschikt om verticaal te profileren.
cta-houten-zijwaartse-garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren vormen een gemakkelijke doorgang voor personen, ook met (brom)fietsen of motoren. Een houten openslaande deur is gebruiksvriendelijk en geeft uw woning een prachtige, stijlvolle uitstraling.

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen