Houten Garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Een garagedeur van hout geeft uw woning of garage een luxe stijlvolle uitstraling. Dat kan van klassiek tot modern. U bepaalt namelijk zelf de uitstraling van uw houten garagedeur. Ieder ontwerp is mogelijk! Daag ons uit.

Modern, landelijk of klassiek?

Uw houten garagedeur wordt geheel op maat ontworpen en geproduceerd. In overleg met u bepalen we het exacte ontwerp van de garagedeur, zodat deze optimaal aansluit op uw smaak en de stijl van uw huis. Desgewenst leveren we ook gevelbekleding om uw garagedeur op te laten gaan in de gevel.

3 typen houten garagedeuren

Welk type garagedeur past bij uw wensen? Graag helpen we u kiezen.

Houten openslaande garagedeur
Deze deur is vooral praktisch als u fietsen of motoren in de garage wilt zetten. U heeft altijd ruimte nodig voor uw garage om de deuren te open. De deuren opent u handmatig.
Houten sectionaaldeur
Een houten sectionaal garagedeur opent naar boven. Dankzij de elektrische bediening kunt u ook vanuit uw auto de garagedeur openen en sluiten. Ideaal om uw auto de garage in te rijden.
Houten garagedeur in gevelbekleding
Een houten sectionaaldeur kunnen we onzichtbaar verwerken in de gevelbekleding. Dat geeft een geweldig resultaat. Dan heeft u echt een luxe houten garagedeur.

Welk type houten garagedeur zoekt u?

Kies hieronder het type deur wat bij uw wensen past voor meer informatie.

Veel gekozen houtsoorten

Onze garagedeuren zijn in alle houtsoorten leverbaar!

Afrormosia
Afrormosia
Red Cedar
Red Cedar
Fraké
Fraké
Meranti
Meranti
Eiken
Eiken
Zwart hout
Zwart hout
Trespa
Trespa
Barnwood
Barnwood
Oregon pine
Oregon pine
Padoek
Padoek
Accoya
Accoya

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Houten garagedeuren op maat

Bij Different Doors zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte houten garagedeuren, afgestemd op uw voorkeur voor stijl en gebruiksgemak. De garagedeur kan vervaardigd worden in iedere gewenste houtsoort. Daarnaast houden we rekening met uw wensen op het gebied van gebruiksgemak. De deur kan uitgevoerd worden als sectionaaldeur of openslaande garagedeur, met de mogelijkheid tot het integreren van esthetische of praktische elementen zoals een loopdeur of glazen onderdelen. Onze vakmensen verzekeren we dat elke deur met precisie en aandacht voor uw wensen geplaatst wordt.


Houten garagedeuren van Different Doors

  • Geheel op maat gemaakt, u bepaalt de uitstraling
  • Leverbaar in alle houtsoorten en lakken
  • Goed geïsoleerd, geen koudebrug
  • Goed beveiligd tegen inbraak

Vakkundig gemonteerd, met 10 jaar garantie!


        


“Het persoonlijke contact was
vanaf het begin erg goed”

De betrokkenheid van directeur/eigenaar heb ik enorm gewaardeerd. Ik heb Different Doors dan ook aanbevolen bij de aannemer en bij de architect die meer villa’s ontwerpt en zal dat alleen maar blijven herhalen.

Bekijk dit project en het hele interview inclusief beelden van de garagedeur >>

Dhr. Bekkers, Nederwetten

Lees meer verhalen van klanten